aluchelek 17.08.06, 13:13 Dziewczęta! Od rana nie palę i na razie nic mi nie jest. Będę się meldować. Trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwinio Re: rzucam palenie 17.08.06, 13:18 oooo! ja tez sie przymierzam do rzucenia:) ale jakos na razie mi w ogole nie wychodzi, wlasnie pije kawe i pale a nie powinnam w sumie Ci pisac o tym, bo jeszcze oslabnie Twoja wola:P trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: rzucam palenie 17.08.06, 13:41 Nie jest źle. Ale najlepsze, że wcale tego nie planowałam! Szłam do pracy i stwierdziłam, że nie kupię fajek i tyle. Może to najlepszy sposób? jadwinio napisała: > oooo! ja tez sie przymierzam do rzucenia:) ale jakos na razie mi w ogole nie wy > chodzi, wlasnie pije kawe i pale > a nie powinnam w sumie Ci pisac o tym, bo jeszcze oslabnie Twoja wola:P > trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo:) > pozdrawiam! > Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: rzucam palenie 17.08.06, 13:44 Polecam hasło: "palisz - śmierdzisz" na zwiększanie motywacji w trudnych chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: rzucam palenie 17.08.06, 13:45 właśnie o tym myślę. Ale mam dziwny smak w ustach, jakbym lizała klucze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: rzucam palenie 17.08.06, 13:52 A to bardzo fajny smak. Jak byłam malutka lizałam nożyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: rzucam palenie 17.08.06, 14:03 Eeeee, fuuuuuuj, mi to raczej anginę przypomina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jadwinio Re: rzucam palenie 17.08.06, 14:09 ja juz tyle razy rzucalam palenie, ze juz postanowienie "dzis nie kupie" na mnie nie dziala:) najdluzszy okres nie palenia to 2 miesiace^^ ale w koncu to zrobie! ha!:) ale nie teraz:P pisz jak Ci idzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: rzucam palenie 17.08.06, 14:34 zobaczymy co jutro napisze tak koło godziny 17tej oczywiście 3mam kciuki tylko z doświadczenia wiem że chwalić się taką decyzją można po2-3 dniach (gdy już ten głód doskwiera) i gdy się z nim walczy i się nie poddaje Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: rzucam palenie 17.08.06, 22:53 Sorka, za szyko enter.... Bylam z przyjaciolkami na piwie....potem w mojej ukochanej kanjpie, gdzie wszyscy jarają...... i mam sie swietnie!!!!!! mimo, ze piwo, mimo, ze palacze, mimo, ze na jutro do pracy mam mase pracy i nocka nie moja ;) trzymajcie kciuki nadal!!!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: rzucam palenie 20.08.06, 23:04 ja nie palę już ponad rok ( dokładnie 1 rok i 2 miesiące), rzuciłam obrzydzając sobie fajki, brałam pigułki i strasznie się nakręcałam, że mogę dostać udaru, czy zakrzepu ( a bardzo bolała mnie wtedy noga). Żadne badania nic nie wykazały! Trza było rzucić fajki, bo innego wytłumaczenia mojego stanu nie było;-) i to wyszło mi na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: rzucam palenie 21.08.06, 15:53 a ja sie nadal trzymam! mimo, ze dzisiaj nerwowoy dzien w pracy!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
piguleczka22 Re: rzucam palenie 25.08.06, 11:49 ja zyje 12 dzien bez fajek...jakos sie trzymam ale najgorzej jest w pracy, bo tam 90% palaczy i az mnie wtedy skreca...mowie sobie "dasz rade" i szukam zajecia, zeby o tym nie myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: rzucam palenie 25.08.06, 12:22 aluchelek, jak tam niepalenie?? też się przymierzam... niepaliłam już ponad 3 lata, ale wróciłam i tak popalam już 3miesiąc, ale czuje , że smierdze papierosami , i to jest naprawde wkurzające, wieć postanowiłam, że od dzis nie palę... Twój post mnie zmotywował... dzięki i pozdrawiam serdecznie, oraz życze wytrwałosci. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: 3mam kciuki!!! 25.08.06, 13:53 A ja nie pale;) Paliłam 4 lata ale już od roku nie pale;) Nie chce i mnie nie ciągnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
fenjal Re: rzucam palenie 25.08.06, 17:19 I tak trzymac.Ja nie pale juz 8 miesiecy i udało mi sie to z pomoca tabletek Tabex(na recepte ok.35 zł-kuracja 30 dniowa)Jestem bardzo dumna z siebie ze po 9 latach palenia teraz juz nie jestem od nich uzalezniona.Moge pic piwko siedziec ze znajomymi ktorzy pala i mnie to nie rusza.Owszem urosła mi mała oponka,ale za pare miesiecy i tej oponki nie bedzie.Pozdrawiam wszystkim rzucajacych. Odpowiedz Link Zgłoś