paola80 21.08.06, 10:21 Czy ludzie urodzeni w znaku bliźniąt mają rzeczywiście 2 twarze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paola80 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 10:26 A może mogę prosić o szerszą wypowiedź ? Na czym polega fałszywość bliźniąt ? Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 10:29 To nie falsz, tylko istnienie dwoch roznych charakterow, ktore sie zwalczaja wzajemnie i przez to wlasciciel owego znaku jest w ciaglej rozsterce i nic na to nie poradzi, okropna meka:( Blizniaki potrzebuja duzo zrozumienia i milosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 10:33 tini a jak tam z uczciwoscią wobec partnera , skłonnoscia do zdrad? Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 10:39 Z tymi sklonnosciami tez musi walczyc owy blizniak, to naprawde nie przelewki. Ale jak raz sprobuje i stwierdzi ze to to samo tylko w innym opakowaniu, przestaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 10:46 tini30 napisała: > To nie falsz, tylko istnienie dwoch roznych charakterow, ktore sie zwalczaja > wzajemnie i przez to wlasciciel owego znaku jest w ciaglej rozsterce i nic na t > o > nie poradzi, okropna meka:( > Blizniaki potrzebuja duzo zrozumienia i milosci:)) ....................... Dokładnie tak , zgadzam sie z przedmówczynia . Czesto w stosunku do blizniąt dopatrujemy sie kłamstwa i jakiejs zdrady , fałszu .To nie o to chodzi .Blizniacy bywają skrajni -poprostu towarzyscy a jednoczesnie domatorzy spokojni -szaleni itd. Jedynie gdzie niedopatrzyłam się skrajności to w ich pracowitości , poprostu nie są leniami :-) ...i napewno kochają życie...KOCHAJĄ -wręcz:-) Starają się dogadzać kazdemu , to jakby typy społeczników.Tym samym doskonali kumple niestety czesto nie umiejący powiedzieć -NIE:-) Jeśli chodzi o dwulicowośc to nie sądze , zeby bliznięta charakteryzowały sie nią bardziej i w jakis znaczącym stopniu od innych zodiaków:-) ps : moj ojciec -blizniak moja sis-blizniak mój mąz blizniak i jesli nie chciałabym juz poznać zadnego blizniaka , to w starciu rzeczywistoscia ...hehe ...poznaje blizniaka heheheh;-) Tak się zastanawiam co ja do nich mam hym ...są za perfekcyjni w wielu dziedzinach życia ? buuuu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 10:50 Dziekuje za duchowe wsparcie, ale mi ulzylo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 10:57 Mge jeszcze coś dorzucic jek chcesz heheh;-) Jesteście jakby nie do zdarcia , odnajdziecie sie w kazdej sytuacji -doskonale wręcz z nich wychądząc...cóz by jeszcze ...co do zdrad ...nie sądze ze szukają na siłe , napewno trudno sie im oprzec komuś kto ich w jakis sposób zauroczy , do tego straszni flirciarze , wszedzie poprostu , nawet z kasjerką w sklepie nie odmówią sobie pogawedki , utrapienie dla partnerki hehe ...a jednoczesnie bardzi duchowo ( bardzo )związani z nimi( partnerami ) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:00 nic dodac nic ujac, znasz sie dobrze na blizniakach, moje uznanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:07 nic dodac nic ując ?...no kochana ja moge o was ...godzinami ;p....czesto macie specyficzne poczucie humoru ...urazając kogos zwyczajnie tego niezauwazacie ...wracając do partnerów - duchowo wiążecie sie z jednym na całe zycie , jakbyście przynalezeli do tej jednej , jedynej osoby...niestety czesto swoje błedy tłumaczycie w tak debilny sposób , który niejednokrotnie pograża was jeszcze bardziej ...itd;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:10 Lepiej nie potrafilabym tego ujac, zaskakujesz mnie, to wszystko tylko z obserwacji? Mozesz smialo pisac dalej, ciekawa jestem ogromnie jaka jeszcze jestem? Jestes dobrym psychologiem, tzn. pania psycholog:)) Odpowiedz Link Zgłoś
betka801 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:11 To nie dwie twarze,to dwie osobowości,raz ujmujące,delikatne,współczujace,a czasami,zupełnie na odwrót. To osoby wspaniałe,a na pewno nie fałszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:19 :)) masz racje, falsz to "slowo obce" u blizniakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:35 Macie bardzo silne poczucie przynależnosci do najblizszych .Rodzina - klan ,jest dla Was bardzo ważna . Kochacie ludzi , łakniecie życia , nowości , cierpicie jak nie jestescie rozumieni , porazke cięzko zniesc ( kazdemu ) , ale u was sie ona zapisuje jakby na twarzy...lubicie nowe wyzwania to jak tlen dla was . Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:37 aaaa, stawiacie na jakość we wszyskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:45 Wiedziałam ,że na Ciebie mogę liczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:56 Blizniaki nie sa dla Ciebie teraz zadna tajemnica, ja moge tylko potwierdzic trafne wypowiedzi Nezji:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 17:22 paola80 napisała: > Wiedziałam ,że na Ciebie mogę liczyć ! ..................... Przestraszyłaś się na plus czy na minus ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 11:48 Z wszystkim pokornie sie zgadzam:) Rzeczywiscie, mozesz tak godzinami:)) Czy mozesz zdradzic Twoj znak zodiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 17:25 > Czy mozesz zdradzic Twoj znak zodiaku? .................. Jak to jaki zodiak ? strzelec , wyborowy - co widać na "załaczonym obrazku" hehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 17:26 Pomoz prosze, na jakim obrazku? Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 17:29 Nezyjko, ale mnie opisalas . Fajnie sie czyta o sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 17:31 To juz jestesmy dwie blizniacze ofiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 17:38 tini30 napisała: > Pomoz prosze, na jakim obrazku? ...............Prosze bardzo juz tłumacze .Pisząc tu wyłania się jakiś obraz , ( w wyobrazni ) , odnosnie tego co , jak , o czym się mówi , to jestesmy jakby malarzami na tym płótnie ( czytaj. poscie )Okreslając siebie jako strzelec " wyborowy " podłozyłam to pod trafnosc moich spostrzeżen , które Ty potwierdziłaś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 17:40 Pieknie dziekuje za wyjasnienie;) Jestes prawdziwym strzelcem, gratuluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda2505 Re: Pytanie do bliźniaków 21.08.06, 20:35 Jest w tym coś. Jestem spod znaku bliźniąt i mam chyba dwoistość natury i może dwie twarze ale proszę nie myl tego z dwulicowością. Jestem romatyczką ale z dużą dozą realizmu. Jestem bardzo towarzyska, lubię ludzi ale jednoczesnie lubię odizolować się i być sama. Bywam spontaniczna a czasem rozważam za i przeciw aż do bólu. Pewna siebie czasem nie mam smiałości. Po prostu zwyczajne przeciwności. Ale nie wiąże się to z rozchwianiem charakteru. Myślę ,że dzięki mojemu znakowi więcej zyje :-) Odpowiedz Link Zgłoś