Dodaj do ulubionych

Dotyk aniola

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 22:40
Nazywamy je roznie ...aniol,opiekun,przewodnik. Czasami mam wrazenie ,ze
slysze szelest jego skrzydel przy sobie .Czesto czuje jego obecnosc ,jego
milosc i dobroc ... Czym,kim sa anioly? Przybywaja do naszego materialnego
swiata ze swiata nie skrepowanego czasem , przestrzenia i materia.Zawsze
sluza nam pomoca ,zawsze podpowiadaja co mamy zrobic .Dlaczego tak czesto
zamykamy nasze umysly na ich slowa? A one mowia,mowia,mowia... Wiec zamykam
oczy ...slucham ....Uciekne od swoich demonow mysli.

"mój przyjaciel to anioł
wątły dla niepoznaki
obdarowuje mnie słowami
ukrytymi przed samym sobą
by nie okazać słabości
że czasem zapłacze nade mną
w cieniu jego skrzydeł
lubię się wygrzewać
gdy jest mi zimno
w spojrzeniu czuję dobroć
chęć by być razem zawsze
i chyba tak pozostanie
w drodze do nieba"
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Dotyk aniola IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 23:11
      Gość portalu: samanta napisał(a):

> zamykamy nasze umysly na ich slowa? A one mowia,mowia,mowia... Wiec zamykam
      > oczy ...slucham ....Uciekne od swoich demonow mysli.

Tzn. Slyszysz "glosy"? To nie anioly - to wlasnie demony mowia!!
    • zst1 Re: Dotyk aniola 23.02.03, 23:15
      A one mowia,mowia,mowia... Wiec zamykam

Ciekawe, ktory to "aniol" podpowiedzial ci te oto slowa?
      cytat:

> Dla zwyklej wprawy chcialam cie zoperowac i przepatrzec zawartosc twojej
      > czachy ,bo byc moze daloby sie pobrac jakies tam czesci wymienne dla pacjenta
      > lezia .Niestety! Aparatuta wykazala ,ze jestes pierdzielona maszyna!
      > Zwyklym ,zasranym cyborgiem pozbawionym poczucia humoru! No to ja moj drogi
      > tepic na tobie skalpela nie zamierzam ,ale jak mnnie synu wqrwisz to poleje
      cie
      >
      > woda i zardzewiejesz,a to bedzie bolalo,he,
      • 0nly Re: Dotyk aniola 23.02.03, 23:26
        a czy ty zet-cos tam nie byles czasem w poprzednim wcieleniu Mahometem, ktoremu
        objawil sie aniol, ktory kazal mu isc i nawracac ludzi?????
        a moze swiadkowie jehowa cie ostatnio nachodza, czy jak??
        • zst1 Re: Dotyk aniola 24.02.03, 00:16
          0nly napisała:

> a czy ty zet-cos tam nie byles czasem w poprzednim wcieleniu Mahometem,
          ktoremu
          >
          > objawil sie aniol, ktory kazal mu isc i nawracac ludzi?????
          > a moze swiadkowie jehowa cie ostatnio nachodza, czy jak??

Only twoje pytania sa bez sensu. preciez umiesz czytac, wiec nie udawaj, ze
          doczytalas sie czegos, czego nie napisalem.
          Nikogo nie nawracam, ani nie przewracam. Mozesz wierzyc w co ci sie zywnie
          podoba. Nic mi do tego.
          • 0nly Re: Dotyk aniola 24.02.03, 00:31
            nie ma pytan bez sensu, sa tylko odpowiedzi nie na temat,
            • zst1 Do only- kwestia formalna 24.02.03, 00:40
              0nly napisała:

> nie ma pytan bez sensu, sa tylko odpowiedzi nie na temat,

W takim razie, twoje pytania byly poprostu nie zwiazane z trescia mojego postu,
              ktory zawieral tylko cytat. Na to samo wychodzi, inaczej okreslone.
              A moje odpowiedzi byly na zadany temat.
              Wyglada na to, ze nie mamy sie o co spierac.
              • 0nly Re: Do only- kwestia formalna 24.02.03, 00:46
                twoj cytat chyba tez nie za bardzo laczyl sie z watkiem na ktorym piszesz, bo
                pochodzi z innego watka, w ktorym nikt nic o aniolach nie gadal....
                • zst1 Re: Do only- kwestia formalna 24.02.03, 01:02
                  0nly napisała:

> twoj cytat chyba tez nie za bardzo laczyl sie z watkiem na ktorym piszesz, bo
                  > pochodzi z innego watka, w ktorym nikt nic o aniolach nie gadal....

Widze, ze ciebie nie mozna oszukac. Przyznaje sie: jestem Mahometem i
                  przyszedlem ze swiadkami Jehowe. Teraz przejmiemy to forum i bedzie tu nasze
                  panstwo.
                  Decyduj sie teraz: jestes z nami, czy przeciwko? Potem moze byc zapozno.
                  • Gość: samanta Re: Do only- kwestia formalna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 06:35
                    Chcialbys dupku tu zaistniec ,ale nie wiem czy ktokolwiek bedzie chcial tu z
                    toba gadac smetny kretynie .Twoja skrzywiona morda skutecznie odstrasza .

zst1 napisał:

> 0nly napisała:
                    >
                    > > twoj cytat chyba tez nie za bardzo laczyl sie z watkiem na ktorym piszesz,
                    > bo
                    > > pochodzi z innego watka, w ktorym nikt nic o aniolach nie gadal....
                    >
                    > Widze, ze ciebie nie mozna oszukac. Przyznaje sie: jestem Mahometem i
                    > przyszedlem ze swiadkami Jehowe. Teraz przejmiemy to forum i bedzie tu nasze
                    > panstwo.
                    > Decyduj sie teraz: jestes z nami, czy przeciwko? Potem moze byc zapozno.
                    • Gość: m Re: Do only- kwestia formalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 09:18

> Chcialbys dupku tu zaistniec ,ale nie wiem czy ktokolwiek bedzie chcial tu z
                      > toba gadac smetny kretynie .Twoja skrzywiona morda skutecznie odstrasza .

...uduchowionym glosem powiedzial aniolek.
                      • zst1 celny komentarz! 24.02.03, 11:09
                        Gość portalu: m napisał(a):

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                        >
                        > > Chcialbys dupku tu zaistniec ,ale nie wiem czy ktokolwiek bedzie chcial tu
                        > z
                        > > toba gadac smetny kretynie .Twoja skrzywiona morda skutecznie odstrasza .
                        >
                        > ...uduchowionym glosem powiedzial aniolek.
                        >

:))))))
                        • Gość: samanta swietojebliwy zst i drogi m IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 13:08
                          Czytanie ze zrozumieniem sie klania jakby nie patrzec .Nie mam sie za aniola a
                          tak w ogole to zbyt prosty jestes zst.by sobie toba glowe zawracac .I mozesz mi
                          wierzyc ze ja ze swoim slownictwem i tak wyzej stoje na szczeblu rozwoju
                          intelektualnego .Zaslon morde ...pliiiizzzzz .Od tej chwili masz juz sojusznika
                          w postaci rownie swietego "m" wiec z nim rozmawiaj bo mnie juz znudziles.Bleeee
                          • zst1 glosy anielskie contra IQ 24.02.03, 16:54
                            >
                            > wierzyc ze ja ze swoim slownictwem i tak wyzej stoje na szczeblu rozwoju
                            > intelektualnego .

Zastanawiajace troche, ze musisz zapewniac o tym, ze jestes inteligentna.
                            Przeciez nikt tu nawet nie wspomnial, ze moze byc inaczej. Moze w kontekscie
                            tego co tu piszesz, sama siebie potrzebujesz przekonac?
                            Nie zdziwilbym sie.
    • dziewcynka Re: Dotyk aniola 23.02.03, 23:16
      ah aniołki są takie slicne i mają sksydełka jak były jasełka to byłam
      aniołkiem:))
    • aniouek1 ......to jest piękne 23.02.03, 23:45
      i pięknie zachwycasz :))
    • emperor niepokalanie poczecie .... 24.02.03, 11:42
      ... mam free wjazdowy do stajenki:)))

> Nazywamy je roznie ...aniol,opiekun,przewodnik. Czasami mam wrazenie ,ze
      > slysze szelest jego skrzydel przy sobie .Czesto czuje jego obecnosc ,jego
      > milosc i dobroc ... Czym,kim sa anioly? Przybywaja do naszego materialnego
      > swiata ze swiata nie skrepowanego czasem , przestrzenia i materia.Zawsze
      > sluza nam pomoca ,zawsze podpowiadaja co mamy zrobic .Dlaczego tak czesto
      > zamykamy nasze umysly na ich slowa? A one mowia,mowia,mowia... Wiec zamykam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka