Gość: pączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 11:21 Chyba mnie lubicie z rożanym lub innym nadzieniem, powiedzcie że tak, please :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: jestem tłusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 11:38 ja też jestem tłusta i wcale mnie to nie cieszy:(( pom ratuj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: jestem tłusty IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.02.03, 11:43 Sam ratunek nie pomoże. Od dziś proszę - 45 min areobiku, ale delikatnie, bez padania na twarz. 1500kcal dziennie. widzisz, nie jestem taka radykalna. Za miesiąc obejrzę wyniki! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ siemanko pączusiu, 27.02.03, 11:45 jak tam z twoim postanowieniem n/t dzisiejszych pączusiów ?:) Gość portalu: pom napisał(a): > Sam ratunek nie pomoże. > Od dziś proszę - 45 min areobiku, ale delikatnie, bez padania na twarz. > 1500kcal dziennie. widzisz, nie jestem taka radykalna. > Za miesiąc obejrzę wyniki! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: siemanko pączusiu, IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.02.03, 12:23 Parę łyżek owsianki, plasterek pleśniowego serka, zielona herbata, mała kawa, na drugie sniadanie jabłko, przed chwilą kromka razowego z masłem i pomarańcza. I tak bedzie do 18.00. Jakieś pytania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: siemanko pączusiu, 27.02.03, 12:29 Za co tak każą????? Tylko proszę mi nie opowiadać o nadwadze!!!!!! To jakieś zatrucie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: siemanko pączusiu, IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.02.03, 12:34 Za zapuszczenie się cieleśnie.:( No nie lubie czuć, jakby mi się coś do pupy przykleiło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jestem tłusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 11:51 pom,żebyś widziała mnie w tamtym tygodniu byłabyś ze mnie dumna! pobudka o 7 i łażenie po górach do upadłego, mimo jęczenia z powodu zakwasów, niestety to co tam zostawiłam juz za mną przyjechało:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: jestem tłusty IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.02.03, 12:26 No to wiesz, co robić. Odstawić te ptasie mleczko wieczorem, przestawić się na marchewke. Ja weźmie cie na słodkie, to juz lepiej napchaj się rodzynkami! Pij zieloną herbatę i czerwoną. Ta ostatnia robi świetnie na brak apetytu. no i niczego sobie na siłę nie domawiaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie odmawiaj:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 13:10 ok,mam tylko prośbę:przetłumacz mojemu współmieszkańcowi,ze otrzymanych np.w prezencie słodyczy trzeba jak najszybciej pozbywać się z domu,a nie magazynowac pod hasłem"o co ci chodzi,jak nie chcesz to nie jedz":( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: nie odmawiaj:) IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 27.02.03, 13:18 Czuję problem. Na to nie poradzisz nic. Jeśli sa słodkości, nakarm nimi okoliczne ptactwo albo sąsiedzki inwentarz. Po cichu, nie mówiąc nikomu nic.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: nie odmawiaj:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 19:32 to rzeczywiscie jest problem-kiedy mieszkałam sama byłam w stanie duuzej niedowagi,a teraz... ale dzisiaj-zadnych pączków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączek Re: jestem tłusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 11:55 Chlip, Chlip, nikt mnie nie lubi w taki dzień, a może z lukrem ktoś mnie polubi ? Odpowiedz Link Zgłoś
vesuvio Re: jestem tłusty 27.02.03, 12:19 Ja chcę pączka!! w zwszłym roku nie udało mi się zjeść. Z różą i lukrem. mniam mniam mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: jestem tłusty 27.02.03, 12:20 jestes z domu Blikle? wazne jest wnetrze - jestes z konfitura z rozy? powierzchownosc tez jest wazna.... - jestes polukrowany i ze skorka pomaranczowa? jesli na wszystkie 3 pytania odpowiedziales TAK, to chyba Cie ZJEM!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączek Re: jestem tłusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 13:09 TAK,TAK,TAK, jestem zjedzony, co za ulga, pączkuje zatem co by dla wszystkich starczyło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mam nadzieje, ze juz jestes nasaczony............. 27.02.03, 19:36 bo nie znosze, takich abstynenckich paczkow, Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: jestem tłusty 27.02.03, 21:19 Gość portalu: pączek napisał(a): > Chyba mnie lubicie z rożanym lub innym nadzieniem, powiedzcie że tak, > please :)) lubicie :))) zjadlam dzis 5 paczkow :)) z nadzieniem rozanym, w cukrze, w lukrze, w czekoladzie, znow w cukrze i znow :)))) mniammmmm.... :)))) szkoda, ze paczkujesz tylko raz do roku.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jestem tłusty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:26 Chodź no tu do mnie wreszcie, to cię zjem! Okrutną mam na to ochotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to przez ten menikowy sex oralny.................. 27.02.03, 21:29 wszystkie paczka pozadaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: to przez ten menikowy sex oralny............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:33 Chodź kituś, dam ci buzi! Właśnie zjadłam draba. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i cala rozanym nadzieniem................... 27.02.03, 21:39 wypelniona jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: i cala rozanym nadzieniem................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:44 Aż po same jąderka! No i dlatego solidarnościowy buziak mi się zamarzył, delikatny, jak płatek róży :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączek Re: jestem tłusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 09:12 No i spączyłem się wczoraj i to bardzo. Lekki różany zawrót głowy, ale miło. Do zobaczenia za roczek cały, choć i w między czasie jest dużo czasu na pączenie, a więc WSZYSTKIE LUKOROWO-POMARAŃCZOWO-RÓŻANE PĄCZKI TEGO ŚWIATA PĄCZCIE SIĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś