schizoo 03.09.06, 16:04 forumowych miernot: wesoła_kicia, bettina75, more.words, khinga, girl32, t-mon, wpisujcie swoje typy; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Lista 03.09.06, 18:35 schizoo-to mój lider w tym notowaniu.Bije konkurencję na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Lista 03.09.06, 19:08 uhuhuuuu.... 3-cie miejsce w rankingu mam ;) hihihi a jestem na tej liście z takimi znakomitościami - coż za nobilitacja dla mnie ;) hihhi ale superrr.... wymieniasz tych co lubie ;P <co prawda nie wszystkich> Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Lista 03.09.06, 19:13 Schizzoo ,na tej liśce tylko Ciebie brakuje,i można by było cyrk otworzyć.Ty świetnie nadawałbyś się do roli goryla świra :P Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Lista 03.09.06, 19:14 Kiciu, mógłby robić za tego goryla co mi wczoraj podesłałaś;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Lista 03.09.06, 19:18 A tego goryla ,podobieństwo idealne nie Asik :D Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Lista 03.09.06, 19:19 to mógł być tylko schizoo, tylko on tak mógł biedną małpę wykończyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Lista 03.09.06, 19:15 nie !! nooo co Ty !! chcesz byc na jednej liście ze schizem :P hihihih ta mi bardziej pasuje - same zacne persony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Lista 03.09.06, 19:17 More,wiesz jako kicie wiekszość ludzi by polubiła,głaskała, A do Schizza język by wystawiali :d Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Lista 03.09.06, 19:51 <hahaha> dlatego nie nadaje sie na ta liste co my :P Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Lista 03.09.06, 20:21 a gdzie tam ;P z włosem milutko głaszcze :P Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Lista 03.09.06, 21:26 Mr Schizoo jest samcem z gatunku Shizofretek, żyjących w środku najdzikszej dżungli na planecie Bombadoo. Przez wiele dziesiątków lat, gatunek Schizofretek zdołał przetwać, lecz teraz jego przetrwanie wisi na włosku! A miernota Shizofretku to ktoś przeciętny lub mało znaczący,ale sądząc po twoje zajadłosci nie chciałes nazwać mnie miernotą tylko "czymś" bardziej obrzydliwym ,zgadłam?? Jasne,ze dla ciebie jestem "czymś" przeciętnym i mało znaczacym,bo mnie nie znasz. Spróbuj wymyśleć coś nowego,bo chłopczyku gubisz sie w sieci,ty nigdy nie masz nic ciekawego do powiedzenia? Zostałeś stworzony,zeby pluć jadem na prawo i lewo? Widzę ,ze twoim najwiekszym problemem jest to,ze się urodziłeś.Biedactwo. I nie oczekuj,że odpowiem na twoje nastepne obelgi,bo nawet tu nie zaglądam a ten link podesłał mi ktoś do poczytania.Baw sie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Lista 04.09.06, 18:51 Jestem szczęśliwa, że mogę być na liście z takimi wspaniałymi osobami:) To wielki zaszczyt dla mnie:)))) Cóż jeszcze mogłabym dodać? Chyba nic więcej, gdyż nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Lista 04.09.06, 19:06 khinga napisała: > C nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu. wstawmy swoje cv ,niech świat się przekona ,kto się zniża do kogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Lista 04.09.06, 19:08 Brawo, pięknie to ująłeś! Jak minęło rozpoczecie roku szkolnego? :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś