be.em 20.09.06, 09:37 hordy facetów, którzy koniecznie chcą tu i teraz? ;))) ale tak, zeby nie płakali za bardzo;) nie lubię melodramatów i scen krwawych;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:43 odczepia się ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:44 menk.a napisała: > odczepia się ;)))))) ależ oni są wirtualni Luksusie:) W realu na takich mam męża;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:46 wirtualnie to flirtuj na potęgę dziesiętną;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:47 menk.a napisała: > wirtualnie to flirtuj na potęgę dziesiętną;))) sił nie mam;) wiesz jak trudno trafić na takiego z polotem? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 11:57 zastrzeż w profilu, że interesują Cię tylko błyskotliwi z uwierzytelnionym zaświadczeniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:47 > ależ oni są wirtualni Luksusie:) W realu na takich mam męża;)) ha ha... no tak sądziłem że tylko wirtualni.. taki niewidoczny przyjaciel z dzieciństwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:49 szubrawiec76 napisał: > > ależ oni są wirtualni Luksusie:) W realu na takich mam męża;)) > > ha ha... no tak sądziłem że tylko wirtualni.. taki niewidoczny przyjaciel z dzi > eciństwa :)) dama z byle kim się w realu nie poniewiera;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:50 z mężem się poniewierasz... i bardzo dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:51 szubrawiec76 napisał: > z mężem się poniewierasz... i bardzo dobrze :) przynajmniej oficjalnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:54 > przynajmniej oficjalnie;) ... flirtuj, flirtuj sobie wirtualnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:56 > ... flirtuj, flirtuj sobie wirtualnie :) coś takiego.. trzech rozmówców i ten sam konsensus :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:57 szubrawiec76 napisał: > > ... flirtuj, flirtuj sobie wirtualnie :) > > coś takiego.. trzech rozmówców i ten sam konsensus :))) taaa....zadziwiające;) niepowtarzalne;) inne niż inne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 09:56 szubrawiec76 napisał: > > przynajmniej oficjalnie;) > > ... flirtuj, flirtuj sobie wirtualnie :) temat wątku jest jak się pozbyć nie jak nabyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:00 > temat wątku jest jak się pozbyć nie jak nabyć;) zrób sobie fotkę i zamieść na swojej wizytówce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:02 szubrawiec76 napisał: > > temat wątku jest jak się pozbyć nie jak nabyć;) > > zrób sobie fotkę i zamieść na swojej wizytówce :))) skrzynka mi się zapcha;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:07 > skrzynka mi się zapcha;))) atrakcyjna jędza ?? to nie może być prawda Czarujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:07 szubrawiec76 napisał: > > skrzynka mi się zapcha;))) > > atrakcyjna jędza ?? to nie może być prawda > Czarujesz :)) w każdej jędzy jest coś atrakcyjnego;) szpony, nosek, chatka, kula, kotek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:09 dobra.. wysłałaś dla menk.a .. wyślij fotę do mnie to Ci napiszę jak sprawy się mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:11 szubrawiec76 napisał: > dobra.. wysłałaś dla menk.a .. wyślij fotę do mnie to Ci napiszę jak sprawy się > mają :) pofrunęło;) chciaż szczerze przyznam, że Twoja opinia nie będzie za bardzo brana pod uwagę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:15 dzięki.. zobaczymy później > pofrunęło;) chciaż szczerze przyznam, że Twoja opinia nie będzie za bardzo > brana pod uwagę;))) no cóż... właśnie tego oczekuję.. po co masz się dołować :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:18 szubrawiec76 napisał: > dzięki.. zobaczymy później tak, tak..przygotuj się na moc wrażeń estetycznych;)) > no cóż... właśnie tego oczekuję.. po co masz się dołować :) neee.... dlaczego mam się przejmowac facetem, który zamiast Hondy Gold Wing prezentuje się na kosiarce do trawy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:22 > tak, tak..przygotuj się na moc wrażeń estetycznych;)) zapewne aż mnie odrzuci od monitora :)) > neee.... dlaczego mam się przejmowac facetem, który zamiast Hondy Gold Wing > prezentuje się na kosiarce do trawy;))) parafrazując kawał: Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, nie mam włosów na piździe! Doktor ogląda i mówi: - A ile razy pani dziennie to robi ? - Nooooo, 5-6 razy - Proszę pani ! Na autostradzie też trawa nie rośnie.. domyśl się .. co przez to chciałem powiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:24 szubrawiec76 napisał: domyśl się .. co przez to chciałem powiedzieć :)) eee... musiałbyś mi to pokazać;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:28 ehh bez zaglądania w fotę.. napiszę że blondynka :)) (z tych kawałów) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 10:29 szubrawiec76 napisał: > ehh bez zaglądania w fotę.. napiszę że blondynka :)) > > (z tych kawałów) ależ Ty masz dar wizji przez kable;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 11:52 wygląda na to że farbowana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 11:53 szubrawiec76 napisał: > wygląda na to że farbowana :)) użyłeś outlooka zamiast czary-mary? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 11:57 co za intuicja! :)) znać że kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 11:58 szubrawiec76 napisał: > co za intuicja! :)) znać że kobieca. co widać na załączonych obrazkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 12:00 no cóż widać.. że ktoś popracował nad tymi fotkami.. niezły fotomontaż i poprawki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 12:02 szubrawiec76 napisał: > no cóż widać.. że ktoś popracował nad tymi fotkami.. niezły fotomontaż i popraw > ki :)) he, he.... ależ nie możesz przeżyć, prawda? ;))) jak widać cuda są w przyrodzie;) udowodnionych 8, ja jestem 9-ty, m.enka jest 9,5;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 12:17 > he, he.... ależ nie możesz przeżyć, prawda? ;))) jak widać cuda są w > przyrodzie;) udowodnionych 8, ja jestem 9-ty, m.enka jest 9,5;)) dziękuję.. miewam się dobrze :)) No cóż.. chociaż droczę się z menk.a to sądzę że jej fotę też widziałem kiedyś i faktycznie podawana przez Ciebie punktacja (nie cuda) jest prawdziwa :)) ależ to złośliwe :))) ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 12:19 szubrawiec76 napisał: > ależ to złośliwe :))) ha ha ależ to złudne ;)) ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 12:35 wracając do fotomontażu.. zgodzę się z Tobą (choć jak wiesz nie czynię to często) :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 12:35 szubrawiec76 napisał: > wracając do fotomontażu.. zgodzę się z Tobą (choć jak wiesz nie czynię to częst > o) :) nie odpuścisz ani na moment, co? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: powiedz: z tym robakiem to na ryby! 20.09.06, 12:40 drażnienie Ciebie to niesamowita frajda... sądzę że też sprawia Ci to przyjemność.. jak możesz się flirtownie odgryźć :) a poza tym takie rozmowy z Tobą, menk.a lub innymi osobami znającymi się na chumorze i potrafiącymi na poziomie żartować...nastraja mnie pozytywnie na cały dzień :) Dziś wyjątkowo mnie wciągnęło.. będę kończyć.. pa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 09:45 Nie da rady - trzeba im dać :)))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 09:46 wirtualnie, oczywiście :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 09:47 szefu13 napisał: > wirtualnie, oczywiście :)))))))))))))))))))))))))) przy pierwszych stu też tak myślałam;))) przy 601 poległam;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:03 jak mawia menka,nie wymydli się,więc nie marudź i do roboty, ja też tam gdzieś czekam w kolejce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:06 schizoo napisał: > jak mawia menka,nie wymydli się,więc nie marudź i do roboty, > ja też tam gdzieś czekam w kolejce :))) i Ty Brutusie..? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:10 menk.a napisała: > Schizoostom, my master;)))) raczej Mistrz i Małgorzata :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:19 Małgośka, mówią mi, on nie wart jednej łzy, on nie jest wart jednej łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:19 szubrawiec76 napisał: > Małgośka, mówią mi, on nie wart jednej łzy, on nie jest wart jednej łzy. > jak wszyscy z jądrami;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:22 w Mongolii jądra są przysmakiem i afrodyzjakiem bycze, a nie europejskie miniatury!;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:24 menk.a napisała: > w Mongolii jądra są przysmakiem i afrodyzjakiem > bycze, a nie europejskie miniatury!;) tyle szczęścia idzie w jelita? !! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:30 menk.a napisała: > marnotrawstwo?;) nie wiem czy pozwu nie złożyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jak się pozbyć 20.09.06, 11:56 składaj, skoro Wasserman wygrał z babką, to Ty tez masz szanse;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:23 przymierze jajników się odezwało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 10:25 szubrawiec76 napisał: > przymierze jajników się odezwało :)) luźna, mądra, potwierdzona uwaga na temat;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 11:55 Nieźleście nas urządziły, siostry ... (sekcja ARCHEO) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 11:57 szubrawiec76 napisał: > Nieźleście nas urządziły, siostry ... (sekcja ARCHEO) partenogeneza Ci się marzy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 12:01 dzieworództwo mieliśmy raz.. i zostańmy przy tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 12:02 szubrawiec76 napisał: > dzieworództwo mieliśmy raz.. i zostańmy przy tym :) ale zobacz jak długo wzbudza uwielbienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 12:19 hmmm... ale to był kontakt z Bogiem a nie jakieś tam próbówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jak się pozbyć 20.09.06, 12:19 szubrawiec76 napisał: > hmmm... ale to był kontakt z Bogiem > a nie jakieś tam próbówki :) oj a gdzie odrobina serca porywu? ;) zaraz sprowadzasz do technicznych rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: jak się pozbyć 20.09.06, 12:36 no cóż ja patrzę od strony technicznej problemu Ty przez perspektywę telenowel :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio mnie masz juz z glowy 20.09.06, 13:16 wiec sprobuj isc dalej ta droga :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: mnie masz juz z glowy 20.09.06, 13:22 maly.jasio napisał: > wiec sprobuj isc dalej ta droga :))) Ciebie nie było na liście;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: mnie masz juz z glowy 20.09.06, 13:26 Kochanie, komunizm sie skonczyl i listy do kolejek juz nie obowiazuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: mnie masz juz z glowy 20.09.06, 13:29 maly.jasio napisał: > Kochanie, komunizm sie skonczyl i listy > do kolejek juz nie obowiazuja :) skończył się?!!!??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś