Gość: a IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 12:18 ...go zobaczę. Szczęście, radość, ciepło, odrobina strachu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: już w sobotę... 07.11.01, 12:28 Go !!!! Magnolia. Go!!! :))) A zycze powodzenia!!! napiszesz jak wyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: już w sobotę... 07.11.01, 12:28 ania, przeczytaj dokładnie, to nie ja w sobotę go spotkam, tylko a Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: już w sobotę... 07.11.01, 12:36 Magnolia dlatego Ci napisalam ze A. spotyka Go.:))) przeciez pytalas nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: już w sobotę... 07.11.01, 12:38 tak , faktycznie, jestem przewrażliwiona na pkt-cie angielskiego i przeczytałam: GO=idź pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: już w sobotę... 07.11.01, 12:42 no to sie dogadalysmy po polsku:))) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a do Ani1 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 12:32 ..dzięki za życzenia. Szczęścia nigdy w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: już w sobotę... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 12:30 Kogo? Myślę, że kogoś miłego, czułego, dla kogo chyba jestem ważna, kogo poznałam TUTAJ... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: już w sobotę... 07.11.01, 12:31 koniecznie musisz powiedzieć, kto to taki, wyślę kartkę z życzeniami a cieszę się pozdrawiam i miłego weekendu życzę już dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ..do wszystkich IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 12:34 ...jesteście bardzo miłe. Dziękuję bo trochę się boję i wsparcie w każdej formie jest niezbędne. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: ..do wszystkich IP: *.lot.pl 07.11.01, 12:50 czego sie bac ? z 72% prawdopodobienstwem On sie boi bardziej od Ciebie co niezle rokuje na mile zakonczenie wieczoru trzymam kciuki -> ja w sobote ide na piwo kto wie moze ja niedlugo bede sie bal bardziej od Ciebie zycie, jak sie sam czasem przekonuje, szykuje zawsze niespodzianki przekraczajace moje wyobrazenie na temat tego co moze mnie spotkac uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Magnolia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 12:52 .....czyżbyś była wróżką? Eh. Chyba nie - raczej dobrym obserwatorem. A może studiujesz psychologię? Co by to nie było dziękuję za każde słowo (dobre oczywiście). Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a bachuu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 12:55 ...taka krótka informacja (moja) a takie miłe listy. "Poboimy" się trochę razem, bo do soboty jeszcze tak dallllllllleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re a IP: 193.178.143.* 07.11.01, 12:59 Trzymam kciuki!!!! Pamiętaj tylko - lepiej rozczarować się miło niż na odwrót.... Nie wyobrażać sobie niczego i brać, tak jak jest. A napiszesz, jak poszło? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a do wszystkich IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 13:32 ...napiszę, napiszę i nie oczekuję wiele bo wiele już otrzymałam.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: a 07.11.01, 13:01 ja sie tam na razie nie boje :-(( moze po sobocie -> jak mnie zycie zaskoczy mam nadzieje ze zaczne. wiem ze nadzieja matka glupich, ale pociesza mnie mysl, ze kazda matka kocha swoje dzieci jak zycie w poznanskiem ? jedne z piekniejszych wspomnien mam z poznania :-))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: a!!!!! IP: 193.178.143.* 07.11.01, 13:42 Uchyl choć rąbka tajemnicy!!! Kto jest tym szczęśliwcem???? No chociaż kolor oczu....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a!!!!!tak 07.11.01, 13:44 nie ładnie tak nas trzymać w niepewności??!! a nick forumowy??? chyba możesz zdradzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: a!!!!!tak IP: 193.178.143.* 07.11.01, 13:47 Taktaktaktaktaktaktak!!!!!!!!! Pls :-)))) Przecież my tu poumieramy z ciekawości!!! mag_nolia napisał(a): > nie ładnie tak nas trzymać w niepewności??!! > a nick forumowy??? > chyba możesz zdradzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Hej. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 13:48 ...no chyba żartujecie. Kolor oczu, nick i co jeszcze....? A podobno Magnolia wie kto to...Trochę tajemniczości kochani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Hej. IP: 193.178.143.* 07.11.01, 13:50 Ok - tylko kolor oczu!!!!! :-)))) Gość portalu: a napisał(a): > ...no chyba żartujecie. Kolor oczu, nick i co jeszcze....? A podobno Magnolia > wie kto to...Trochę tajemniczości kochani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Magnolia IP: 193.178.143.* 07.11.01, 13:51 Magnolia!!! Gadaj jak na spowiedzi :-)))) Kto to?? Gość portalu: jasmina napisał(a): > Ok - tylko kolor oczu!!!!! :-)))) > > Gość portalu: a napisał(a): > > > ...no chyba żartujecie. Kolor oczu, nick i co jeszcze....? A podobno Magno > lia > > wie kto to...Trochę tajemniczości kochani... > Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia 07.11.01, 13:54 OK, spróbuje kogoś ustrzelić: Bizon odpada! zakopał się we Francji i nie chce się ruszyć! stawiam na Janka lub Rayoffa lub Motora, a może to Mario?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Magnolia IP: 193.178.143.* 07.11.01, 13:59 Hmmmmmmm....... Bizon - fakt, za daleko.... Janek - nie wytrzymałby, at u cisza :-))), Mario - zaginął gdzieś więc jakby się spiknęli.. Zostaje Rayoff!!!!!!!!!!!!!!! Albo Motor !!!! Obstawiaj dalej... mag_nolia napisał(a): > OK, spróbuje kogoś ustrzelić: > Bizon odpada! zakopał się we Francji i nie chce się ruszyć! > stawiam na Janka > lub Rayoffa > lub Motora, > a może to Mario?! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia 07.11.01, 14:01 co będę obstwiać, jeśli a zaczęła , to powinna...dokończyć! a może to zwykła prowokacja i z nikim się nie spotyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a słoneczka moje IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 14:05 ...to nie prowokacja, po prostu rozpiera mnie radość i muszę się z kimś tym podzielić, posyłam wam wszystkim uśmiechy p.s. wiem wiele ale koloru oczu nie znam. Pa. Piszcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: a IP: 193.178.143.* 07.11.01, 14:12 A ale powiedz - trafiłyśmy z kandydatami???? Gość portalu: a napisał(a): > ...to nie prowokacja, po prostu rozpiera mnie radość i muszę się z kimś tym > podzielić, posyłam wam wszystkim uśmiechy > p.s. wiem wiele ale koloru oczu nie znam. > Pa. Piszcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Magnolia IP: 193.178.143.* 07.11.01, 14:11 eeeeee...po co miałaby udawać?! netowe romanse kwitną! mag_nolia napisał(a): > co będę obstwiać, > jeśli a zaczęła , to powinna...dokończyć! > a może to zwykła prowokacja i z nikim się nie spotyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a nie mogę IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 14:22 wam powiedzieć bo nie wiem czy ta Osoba by sobie życzyła. Zaufanie to podstawa. Cieszcie się moim szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: nie mogę 07.11.01, 14:25 to tylko powiedz, czy jest to któraś z osób, którą wymieniłyśmy? tak/nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: nie mogę IP: 193.178.143.* 07.11.01, 14:27 Aaaaaaaa!!! To znaczy że zgadłyśmy!!!:-)))) Czyżby Prezes zrezygnował z Forum na konto maili?? No ładnie :-))) Prawdziwa z niego Zakała:-)))) Gość portalu: a napisał(a): > wam powiedzieć bo nie wiem czy ta Osoba by sobie życzyła. Zaufanie to podstawa. > > Cieszcie się moim szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a no cóż IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 14:35 ... nie zaspokoję waszej ciekawości, chociaż bardzo miło mi się z wami "rozmawia" Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: no cóż 07.11.01, 14:37 a dlaczego tak długo kazał Ci czekać na to spotkanie, przyjaciółko miła? czyż nie jest to podejrzane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Magnolia IP: 193.178.143.* 07.11.01, 14:39 Jak długo kazał czekać, tzn że z daleka!!! Bizon albo Mario, jak słowo daję :-)))))) mag_nolia napisał(a): > a dlaczego tak długo kazał Ci czekać na to spotkanie, przyjaciółko miła? > czyż nie jest to podejrzane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: no cóż IP: 193.178.143.* 07.11.01, 14:38 E tam! Najpierw podpuszczasz, a potem..... :-((((( Tak czy inaczej trzymamy kciuki!!!! Gość portalu: a napisał(a): > ... nie zaspokoję waszej ciekawości, chociaż bardzo miło mi się z > wami "rozmawia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a niedługo... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:01 czekałam. Oczywiście zależy co dla kogo jest długim oczekiwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: niedługo... IP: 193.178.143.* 07.11.01, 15:05 O rany! Robi się gorąco!!! :-))) mag_nolia napisał(a): > Spotkasz się z Mariem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: niedługo... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:14 ..testujecie mnie.. tylko na co: cierpliwość, prawdomówność, chcecie aby ta osoba straciła do mnie zaufanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: niedługo... 07.11.01, 15:16 a może ta osoba umówiła się jesZcze z paroma innymi osobami i dlatego nie życzy sobie....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaśmina Re: MAGNOLIA IP: 193.178.143.* 07.11.01, 15:20 Czyżby wirtualny casting???? Jest to niestety prawdopodobne. Może jednak niech a poda jakieś szczegóły.... mag_nolia napisał(a): > a może ta osoba umówiła się jesZcze z paroma innymi osobami i dlatego nie > życzy sobie....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MAGNOLIA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:25 ..przepraszam, ale nie jestem wtajemniczona, ale co to jest wirtualny casting? Gość portalu: jaśmina napisał(a): > Czyżby wirtualny casting???? Jest to niestety prawdopodobne. Może jednak niech > a poda jakieś > szczegóły.... > > > > a może ta osoba umówiła się jesZcze z paroma innymi osobami i dlatego nie > > > życzy sobie....??? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: MAGNOLIA IP: 193.178.143.* 07.11.01, 15:28 To taki bardzo brzydki przekręt - miły pan/pani mają kłopot z podjęciem decyzji i chcą złapać kilka srok za ogon, więc korespondują z kilkoma osobami na raz, kilku wmawiają to samo, umawiają się na kilka randek no i mają do wyboru - do koloru :-))) W to akurat mało kto jest wtajemniczony. Gość portalu: a napisał(a): > > ..przepraszam, ale nie jestem wtajemniczona, ale co to jest wirtualny casting? > > Gość portalu: jaśmina napisał(a): > > > Czyżby wirtualny casting???? Jest to niestety prawdopodobne. Może jednak n > iech > > a poda jakieś > > szczegóły.... > > > > > > > > a może ta osoba umówiła się jesZcze z paroma innymi osobami i dlateg > o nie > > > > > życzy sobie....??? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MAGNOLIA 07.11.01, 15:43 dobro ujęłaś Jasmine, brałaś udział w takim castingu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: MAGNOLIA IP: 193.178.143.* 07.11.01, 15:45 Mam szczerą nadzieję, że nie. Ale tak jak powiedziałam, nikt nie jest wtajemniczony w takie rzeczy, więc tak naprawdę - nie wiem :-)))) A Ty? mag_nolia napisał(a): > dobro ujęłaś Jasmine, > brałaś udział w takim castingu? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MAGNOLIA 07.11.01, 15:47 a ja chyba brałam, ale jak mówisz pewności nie ma do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: MAGNOLIA IP: 193.178.143.* 07.11.01, 15:52 To przykre. Wolę nie analizować swoich znajomości :-))) W każdym bądź razie nie prowadzę w żadnym rankingu :-))) Nie ten kolor, nie ten wzrost, nie te gabaryty i nie ta anielska duszyczka! pozdr Jasmin mag_nolia napisał(a): > a ja chyba brałam, ale jak mówisz pewności nie ma > do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Magnolia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:22 ...myślę, że nie. Bo kimś innym jesteśmy dla siebie.....a i z psychologią u mnie jest nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Magnolia IP: 193.178.143.* 07.11.01, 15:25 Nie chcę burzyć Twojego szczęścia, ale dopóki się nie spotkacie, to nie będziecie wiedzieć kim dla siebie jesteście....net to potęga...wyobraźnie również...razem to mieszanka wybuchowa... Jeszcze NIC nie wiesz... I wierz mi: wiem co mówię. Gość portalu: a napisał(a): > ...myślę, że nie. Bo kimś innym jesteśmy dla siebie.....a i z psychologią u > mnie jest nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a do wszystkich - II IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 15:34 ..dzięki za rady, listy, pozdrowienia, życzenia. Rozczarowania się nie boję bo..... Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a słoneczka moje IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 14:17 ...to nie prowokacja, po prostu rozpiera mnie radość i muszę się z kimś tym podzielić, posyłam wam wszystkim uśmiechy p.s. wiem wiele ale koloru oczu nie znam. Pa. Piszcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś