n_nadia 28.09.06, 16:10 może zrób z tego forum zamkniete? Jakieś głupie pizdy, mamuśki niewydymki, świętojebliwe lachociągi zaczną na nas księży nasyłać albo czary odprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja27-09 Re: Ciotka 28.09.06, 18:20 no ba!! Pewnie, że z księżmi :)) Wszak to i bez grzechu i po bożemu, blisko krzyża :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Ciotka 28.09.06, 19:27 Buahahahaa!!! No dobra, a skad tych ksiezy? Bo ja zadnego nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Ciotka 28.09.06, 20:52 Księży Ci u nas dostatek. Podobno w Polsce jest najwięcej powołań, więc jest w czym wybierać:) Zawsze możemy wymienić księdza na księcia. W znalezieniu tego drugiego może być mniejszy problem, wszak prawie każda z nas ma księcia w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Ciotka 28.09.06, 21:15 No ja dzisiaj z czystym sumieniem moge powiedziec, ze mam ksiecia :PPPP. Boooszszszszszsz... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Ciotka 28.09.06, 21:26 hmm mój zrobił zajebistą kolację z winem:) napisałabym na co liczy, ale na otwartym, przy wszystkich nie będę się obnażać :P Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Ciotka 28.09.06, 22:10 Oj tam od razu zamknięte. Jak jakaś paniunia się wyrwie przed szereg to będzie można zbluzgać i se humor tym poprawić :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Ciotka 29.09.06, 08:51 Agnieszka, wlasnie, to w tym jest najfajniejsze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Ciotka 29.09.06, 08:53 No to juz wszyscy wiedza ;P. Moj mi kolacji chyba nigdy nie zrobil :/, za to wczoraj bylismy w moim ukochanym lokalu na wypas-pizza :). Odpowiedz Link Zgłoś