jasmina_tdi 08.11.01, 10:03 ... aby każdy z Forumowiczów, zanim wyśle pierwszego posta kliknął Pajacykowi w brzuszek! Normalnie szczęki mi zdrętwiały nad śniadaniem, jak zapomniałam.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Stanowczo żądam...... 08.11.01, 10:04 Jasminko, a gdzie mam szukać tego pajacyka? na moim ekranie nie ma!? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Stanowczo żądam...... 08.11.01, 10:06 To ten banner na górze ekranu - pojawia się co chwila. mag_nolia napisał(a): > Jasminko, a gdzie mam szukać tego pajacyka? > na moim ekranie nie ma!? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Stanowczo żądam...... 08.11.01, 10:04 pojawił się, jak na zawołanie już klikam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Stanowczo żądam...... 08.11.01, 10:07 Super! Szkoda, że można tylko raz dziennie :-((( mag_nolia napisał(a): > pojawił się, jak na zawołanie > już klikam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re:wstrętne leniuchy!!!! 08.11.01, 11:13 Co taki słaby odzew??????? Klikacie czy nie??? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re:wstrętne leniuchy!!!! 08.11.01, 11:16 pierwsza się zgłosiłam, a Ty mnioe nawet nie pochwaliłaś?! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi hura magnolia!!!!!!!!!!!!!! 08.11.01, 11:38 Jasne, że Cię pochwaliłam, tylko zapomniałam napisać! :-)))))) mag_nolia napisał(a): > pierwsza się zgłosiłam, a Ty mnioe nawet nie pochwaliłaś?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: hura magnolia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.addcom.de 08.11.01, 13:31 Klikam na pajacyka codziennie i uważam,choć ze mnie socjopata,że to bardzo dobry pomysł.Znacie może jeszcze inne tego rodzaju strony? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hura magnolia!!!!!!!!!!!!!! 08.11.01, 13:59 Taka bezpośrednio związana z klikaniem to chyba tylko jedna... Może poszukaj na stronach organizacji pozarządowych lub pl pomocy humanitarnej. Gość portalu: Leziox napisał(a): > Klikam na pajacyka codziennie i uważam,choć ze mnie socjopata,że to bardzo > dobry pomysł.Znacie może jeszcze inne tego rodzaju strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: hura magnolia!!!!!!!!!!!!!! IP: 198.155.189.* 10.11.01, 12:36 www.misja-kamerun.pl/ a moze zaadoptujecie ... za dyche miesiecznie ... a jakis dzieciak dzieki wam dowie sie i o Malym Ksieciu i o murzynku Bambo i o wszystkich innych cudach tego swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Stanowczo żądam...... 10.11.01, 12:54 jasmina wedlug zyczenia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Stanowczo żądam...... 13.11.01, 09:29 dla przypomnienia! wyrzucam wątek na górę! Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Stanowczo żądam...... 14.11.01, 10:05 kliknąć to bym nawet kliknęła, ale pajacyka już ni ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Stanowczo żądam...... 15.11.01, 08:07 No - nie lenic sie- rzecz jest wazna i szlachetna Odpowiedz Link Zgłoś