Dodaj do ulubionych

Star trek.

07.10.06, 14:24
Czy ja się nawet tutaj nie mogę pozbyć tego startrekowego fatum? ;)
Obserwuj wątek
    • kubissimo Re: Star trek. 07.10.06, 14:30
      chich, a to jakas gleboka trauma? :D
    • skajstop Re: Star trek. 07.10.06, 14:37
      Nie lubisz komedii? :-)
    • noida Re: Star trek. 07.10.06, 14:46
      Trauma jak trauma. Mam w domu startrekofana, który obejrzał wszyskie 700 odcinków.
      • kubissimo Re: Star trek. 07.10.06, 19:22
        ale tylko jeden raz je widzial?? ;)
        ja widzialem moze 3 odcinki i jest mi z tym dobrze :)
        • mamarcela Re: Star trek. 07.10.06, 19:55
          A czy Star Trek to są takie dziwne ludzie z jeszcze dziwniejszymi głowami?
          I dlaczego Noida sie przejmuje ich obecnoscią tutaj?
          Bo ja oczywiście nie nadanżam (lajk tużur. :(
          • noida Re: Star trek. 07.10.06, 20:06
            Tak, Star Trek to serial, w którym obce rasy zazwyczaj charakteryzują się tym,
            że mają na czołach staniki albo maski chirurgiczne. Ewentualnie spiczaste uszy
            lub są niebieskie. Jedna z ras posiada własny język (klingoński), który podobnie
            jak język elfów u J.R.R.T. ma swoje zasady gramatyczne itp. i można się nim
            posługiwać w nieserialowym świecie. Ponoć jest nawet gdzieś w stanach Katedra
            Języków Fikcyjnych i oni to badają.
            A przejmuję się ich obecnością, gdyż "We are Borg, resistence is futile" jest
            jednym ze sztandarowych startrekowych tekstów.
            Koniec wykładu o Star Treku.
            • mamarcela Re: Star trek. 07.10.06, 20:11
              O dzięki :) To ja nawet mam przed oczami gębę tego głównego startrekowca, ale
              poza to moja znajomość z nimi nie sięga, a tym bardziej moja wiedza o nich.
              Znaczy sie, że jak go przypadkiem spotykałam na jakimś kanale to natychmiast
              przełączałam albo wyłączałam. I pewnie dużo traciłam, ale jakos to przeżyję
              jednakowoż.
              • noida Re: Star trek. 07.10.06, 20:15
                Nie wiem, obejrzałam kilka odcinków w ramach zacieśniania więzi ;) ale dla mnie
                to za ckliwe i naiwne jest. Więc może nie masz czego żałować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka