Dodaj do ulubionych

Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 07:10
Biedny, biedny chłopcze!

Jakie to żałosne i mało oryginalne, powielać tę kliszę psychologiczną: zraniła
mnie kiedyś kobieta, to ja teraz postaram się ranić wszystkie napotkane na
swojej drodze. Ciekawe, czy napisanie infantylnego wierszyka, który ma w
założeniu rąbnąć kogoś w duszę, daje taką samą złośliwą chłopięcą satysfakcję
jak wybicie szyby procą lub podłożenie pinezki na krześle?

I czy upajanie się świeżo poznanymi słowami "popapraniec" i "męska
szowinistyczna świnia" dostarcza rozkoszy zastępczej do tej, której Ci brakuje
na co dzień? Czy gdy kobieta cierpi i obrzuca Cię inwektywami, doznajesz
satysfakcji takiej jak ekshibicjoniści w ciemnym parku?

Biedny Ty i biedne te dziewczyny, które dadzą się nabrać i zranić.

I biedne dziecko.

Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze 09.11.01, 08:13
      Woland -wygląda na to, że ktoś Cię nie lubi.
      Lecz myślę, że gdy złożysz odpowiednie wyjaśnienia i usprawiedkdliwienia -
      sytuacja może wrócić do normy
      Pozdr...
      PA!
      • Gość: Una Re: Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze IP: 62.233.128.* 09.11.01, 08:47
        Zawsze w takich postach zastanawia mnie jedno: KOMU I PO CO, chciało się biegać
        po wszystkich wątkach, zbierać informacje, knuć i roztrząsać.
        • aniela_ Re: Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze 09.11.01, 09:10
          aha wiem teraz czemu mnie woland uwodzi. zeby porzucic i poharatać
          emocjonalnie. bielmo mi z oka starłeś przyjacielu (mogę Cię tak nazywać,
          prawda?)
          • anka1 Re: Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze 09.11.01, 11:04
            Una ma racje.
            Aniela Woland stawia sprawy jasno i w przeciwienstwie do kilku innych Panow z forum nikogo
            nie zwodzi nawet jak uwodzi. to w Nim cenie!
            pozdrawiam!
            • Gość: samanta1 Re: Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 17:07
              Hmmm....kedys taki jeden uzywal w niecnych celach nickow w watkach i ..juz go
              nie ma.jak mu bylo..??Aaaa!Mackie!!! (Mario,badz pozdrowiony!:))))Woland ,nie
              lam sie ! Lza mi sie kreci w oku gdy wspominam forum jeszcze sprzed trzech
              miesiecy !Pamietacie,wspolczulismy Wolandowi,ze mu kompa
              zapieprzyli ,wyjezdzajacy przysylali pozostalym pozdrowienia...Kurde,jak w
              rodzince..... A teraz...lepiej siedziec w swoim watku i w ogole sie nie odzywac
              bo za jedno slowo rusza pospolite ruszenie zeby Ci oko wydlubac ,awansujac Cie
              do bezdusznej,zarlocznej istoty.Paranoja!!!! Pozdrowienia dla Wolanda!!!!!!!!!
              • anka1 Re: Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze 09.11.01, 17:18
                Samanta to co moze nowy watek dla starych forumowiczow?
                • Gość: samanta1 Ania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 17:23
                  jestem za ale czy uda sie odgrzac stary obiadek???? Serio,z rozrzewnieniem
                  wspominam tamte czasy!
                  • anka1 Re: Samanta 09.11.01, 17:26
                    to wcale nie stary obiadek. a bigos im wiecej razy odgrzewany tym lepszy:)))
                    • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 17:30
                      To ktora zaklada watek???:)
    • Gość: 2001 Re: Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze IP: 192.168.80.* 09.11.01, 17:21
      Co prawda jestem pewnie nie w temacie, ale dodam swoje trzy grosze, ja tam
      Wolanda lubie i wcale sie z autorem watku nie zgadzam, niektore to by chcialy,
      aby nawet takie wierszyki o nich pisal ... a nie pisze.
      • aniela_ Re: Woland / Drwal / Jaskier / czy jak tam jeszcze 10.11.01, 11:32
        aha to mnie u wolanda najbardziej denerwuje. że nie pisze wierszy.
    • Gość: xyz Re: do kropki z Przemyśla IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:56
      Nieistotne masz racje czy nie ,ale zrobiłaś jedną rzecz,której sie nie
      robi....Jaką?Jeżeli jeszcze nie wiesz kochana to nie przenosi sie rzeczy ktore
      ktoś powiedział Ci prywatnie i w zaufaniu na publiczne forum.......
    • woland? ------------ 12.11.01, 14:01
      Dzień Dobry!

Miła Pani,
      co to mi tak pięknie cztery litery obsmarowałaś, k woli wyjaśnienia:
      O ile mi wiadmo Jaskier napisał swój wierszyk nie o Pani, lecz o kimś zupełnie
      innym <któremu nota bene przypadł on do gustu, niewiedzieć czemu ???>. Przykro
      mi to zakomunikować, bo tym gorsze to wystawia świadectwo drwalowi, ale co mi
      tam. Przykro mi, że zawiść Twa jest tak wielka, bo nie wydaje mi się bym w
      ogóle na zawiść z Twej strony zasłużył.
      --------------------------------
      Chciałem odpowiedzieć drwiną, jak mam to w zwyczaju, kiedy atakuje się moją
      osobę. Ale nie odpowiem nic. Po prostu jest mi przykro.

Woland
      • anka1 Re: Woland 12.11.01, 18:17
        nie daj sie! przeciez wiesz ze Cie lubimy. a na glaby ktore sa innego zdania nie zwracaj
        uwagi. przytul sie do starej gwardii!!!
        pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: samanta1 Re: Woland IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:19
          tak jest!Nie damy wrogowi Wolanda! Bic psubratow!!
          • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 18:21
            • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:35
              Ales wygadana Aneczko!!;)))))(widzialas co wyslalas?)
              • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 18:40
                to przez ten durny portal! znow kawaly glupie robi !
                pisalam czy nie moglabys zapytac Mario co z tym portalem i forum na internetowej wersji Nie.
                i czy mogliby zrobic tak ze tylko stara gwardia tam gada.
                • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:42
                  A jak mam go zapytac? Duchu Marioooooo,przybywajjjjjjjj!dalej mi nie
                  wierzysz???;) A w ogole to nie wiem o czym mowisz?jaka wersja NIE????
                  • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 18:45
                    Urban mial portal tworzyc! i nie mow mi ze nie masz z Mario kontaktu bo nie uwierze!
                    • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:46
                      Aaaaaaaa! Ja chce do urbana!!!! Kontakt z Mario? Hmmmm...a dlaczego akurat ja
                      mialabym miec a nie np.Jasmina?
                      • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 18:49
                        a w to juz nie bede wnikac:))) dzialajcie! moze sie przeniesiemy z paroma fajnymi osobami na
                        cos bardziej normalnego? jak juz bedzie dzialac... zawiadom Crimena i innych ja powiem
                        Ronji, Neo i Kitkowi.
                        • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:50
                          A kiedy bedzie dzialac? Dooobra sprobuje wywolac jego ducha ale nic nie
                          obiecuje!!!!;)))))))
                          • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 18:56
                            no wlasnie nie wiadomo. Mario mial miec jakies wiesci na ten temat. a moze wlezc na Nie?
                            albo im maila wyslac z propozycja?
                            • samanta1 Re: Samanta 12.11.01, 18:58
                              czeeerwona brygada!kochaaaamy Urbana!!! Nie znam adresu Nie.Do kooochanego
                              Mario napisalam ale dlaczego nie wierzysz mi ,ze on skalki piesci???:)))
                              • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 19:00
                                ze skalki piesci to wierze:))) i moze pare goralek po drodze:))) ale nie wierze ze Ty z nim
                                kontaktu nie masz:)))!
                                • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: 213.76.59.* 12.11.01, 19:10
                                  Chyba tylko telepatyczny!;))))
                                  • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 19:11
                                    nadawanie na jednej fali to juz jest cos:)) !
                                    • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: 213.76.59.* 12.11.01, 19:14
                                      Chyba nikt tyle sie z nim nie klocil co ja a Ty nazywasz to nadawaniem na
                                      jednej fali?????:)))
                                      • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 19:18
                                        a kto wie o czym rozmawialiscie telepatycznie:)))
                                        • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 19:29
                                          Nie chce Cie martwic ale Prezes nie chce wrocic na forum!:((((((( Ja to mam
                                          farta ,jak zwykle milosc bez wzajemnosci..:((((((((Buuuuuuuuuuuuuuuuu.......
                                          A tak go koooooooooooooocham...:(((((((((((((((((
                                          • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 19:32
                                            wiesz co jak patrze na to co sie tu dzieje to Mu sie nie dziwie.
                                            a co do bezwzajemnosci to nie tylko Ty biedaczko, nie tylko Ty...
                                            • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 19:33
                                              Co to znaczy "nie dziwie mu sie"? A my to kurde pies???? A co?tez kochasz
                                              Mario??;))))))))
                                              • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 19:42
                                                my nawet tygrysy nie tylko psy:))) Mario lubie. chodzilo o Kogos innego. ale to skonczona
                                                piesn. wiecej nic juz nie powiem.
                                                • Gość: samanta1 Re: Samanta IP: 213.76.59.* 12.11.01, 19:53
                                                  Nie baaadz taaaka...moze jakas podpowiedz?:) Znam?
                                                  • anka1 Re: Samanta 12.11.01, 19:58
                                                    wybacz Samanta ale naprawde Ci nie powiem. moze gdyby cos z tego wyszlo to tak ale w tej
                                                    sytuacji(((
                                                    ja sie juz musze zegnac ale moze zaraz tu Crimen wpadnie to pogadacie! trzymaj sie i bawcie
                                                    sie dobrze! pa!

• Gość: samanta1 Re: Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:33
                                                    Óki,przykro mi ze nie wyszlo:((( Extra dziewucha z Ciebie Anka! pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka