fantka 10.10.06, 19:28 mam nadzieję że tak wspaniała grupa adminów nie pozwoli na to by to forum bezemnie zamarło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Screen, Kiciu, Mizzar :-))))))))) 10.10.06, 19:34 pokażcie że jesteście przyjaciółmi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Screen, Kiciu, Mizzar :-))))))))) 10.10.06, 19:43 heh... Fanti... hehe...z tego co sie oriewntuje to Kici komp nie chodzi chwilowo :PPP powolutku, powolutku... weny trzeba czasem do pisania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Screen, Kiciu, Mizzar :-))))))))) 10.10.06, 20:21 Jestem na posterunku! Dlaczego kocham? Odpowiedz Link Zgłoś
aldar1975 Re: Screen, Kiciu, Mizzar :-))))))))) 11.10.06, 23:23 I ja też jestem jak coś .....takie koło zapasowe ..... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Screen, Kiciu, Mizzar :-))))))))) 12.10.06, 08:40 To miłe Aldar że też zgłaszasz się do podtrzymywania forum podczas mojej nieobecności. Ja zniknę na jakiś bliżej nieokreślony czas. Może to będzie tydzień a może dwa tygodnie. Mam nadzieję że nie przedłuży się to bardziej. Teraz jestem na etapie robienia badań, ale już wiem że bez tzw hospitalizacji się nie obędzie. Jak to w życiu, nieszczęścia chodzą parami. Pojawiły mi się poważne kłopoty prawne z byłym. Nęka mnie po prostu ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Screen, Kiciu, Mizzar :-))))))))) 12.10.06, 08:44 To forum to przystań dla złamanych serc. Bardzo liczę że aktyw administracyjny i stali bywalcy podtrzymają na tym forum atmosferę i ciepło :) Tak, aby każdy mógł sie tu wyżalić i dostać wsparcie. Liczę na WAS WSZYSTKICH :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś