jtka 21.03.03, 07:14 Przypominam wszystkim ,że dzis Nictus1 post zarządził! Ograniczamy zatem spozycie drożdżówek i zupek do minimum lub do ilości zerowej, jak komu wygodniej! Ale co z herbatką lub kawusią Nictusie? Pijemy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Przypominam..... 21.03.03, 08:32 ale kiedy ja nie umiem ograniczyc sie w jedzeniu :(((((( plis, ja plis ja chciec cos smacznego :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Przypominam..... 21.03.03, 08:39 jtka potwierdz mi ze doszla poczta do Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jtko, dziekuję za przypomnienie.. 21.03.03, 10:35 piątkowe post-owanie rozpoczęte. Sama zobacz - może i Tobie bedzie smakować? :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: Jtko, dziekuję za przypomnienie.. 21.03.03, 10:42 :(((( dlaczemu poszczenie? Ja jestem niewierzaca w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Jtko, dziekuję za przypomnienie.. 21.03.03, 15:06 ojojojoj... wyszłam z domu i zapomniałam... jadłam czekoladkę.. :( chce ktoś?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś