justysbytomianka 16.10.06, 07:29 fragmenty piosenek (może to być tylko kilka słów)które zapadły w Waszej pamięci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_strzyga Re: ważne słowa 16.10.06, 11:41 Czego się gapisz, nic Ci przecież nie zrobiłem...:) Przeżyj to sam... Tańcz głupia, tańcz, swoim życiem się baw... zmierzam nieuchronnie do socjopatii, tak wynika z powyższego<faja> Odpowiedz Link Zgłoś
izabell32 Re: ważne słowa 16.10.06, 14:20 "...Życie nie po to tylko jest, by brać Życie nie po to, by bezczynnie trwać I aby żyć siebie samego trzeba dać ..." Odpowiedz Link Zgłoś
izabell32 Re: ważne słowa 16.10.06, 14:27 "..A my tak łatwopalni Biegniemy w ogień, By mocniej żyć..." Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: ważne słowa 16.10.06, 15:45 " Żyj z całych sił i usmiechaj się do ludzi , bo nie jesteś sam . Śpij nocą snij , niech zły sen cię nigdy wiecej nie obudzi . Teras śpij..." Odpowiedz Link Zgłoś
ja.bazylia Re: ważne słowa 16.10.06, 21:07 To naprawdę nie bedą słowa;-) "mam ochotę na chwileczkę zapomnienia, na miłosny, czarujący zwischen ruf.... masz ochotę na chwileczke zapomnienia..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: ważne słowa 17.10.06, 06:43 Ofiaruję mojej dziewczynie Wszystkie kwiaty Holandii Jeśli będzie trzeba ukradnę W nocy przy księżycowej pełni Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: ważne słowa 17.10.06, 11:04 ta piosenka Anity była kiedyś dla mnie, antidotum na niepowodzenia ;) Wszystko się może zdarzyć Gdy głowa pełna marzeń Gdy tylko czegoś pragniesz Gdy bardzo chcesz o, o... wszytsko się może zdarzyć gdy serce pełne wiary gdy tylko czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz o.o.. wszytsko może zdarzyć się To nie jest sen, rzeczy naprawdę dzieją się Armią kolorów otaczają cię z każdej strony Otwórz oczy, rozłóż ręce By nazbierać jak najwięcej Podpisuj dni imieniem swym Królujesz im Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sama Re: ważne słowa 17.10.06, 16:59 "Dotańczę aż do tej chwili" M.Bajor Błąd robię za błędem Wędrując przez świat Już inny nie będę Choć sporo znam rad Chcę poznać sam Porażki ból, Nadziei błysk, Zwycięstwa sól Dotańczyć pragnę aż do Tej chwili Dotańczyć do Chwili Gdy niebo się rozchyli I uśmiechnie los, Dotańczę do tej chwili Dotańczę do chwili Gdy ujrzę dobrą gwiazdę Nad moją głową wprost Zamiast mieć trwożny gest Zamiast drżeć jak na jesieni liść Tańczyć tak piękniej jest Ostro żyć, na całość zawsze iść Pod okiem maestra Co wzrok zimny ma Magiczna orkiestra Do końca nam gra Ktoś odpadł już Zmęczony zbyt Ale nie ja, Ja noc czy świt Dotańczę do tej chwili Gdy niebo schyli się I w szczęścia krąg Gwiazda z niebieskich łąk Poprowadzi mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_7 Re: ważne słowa 17.10.06, 19:01 Wiele dni, wiele lat czas nas uczy pogody, Wiele dni, wiele lat czas nas uczy pogody Zaplącze drogi, pomyli prawdy, nim zboże oddzieli od trawy. Bronisz się, siejesz wiatr, myślisz- jestem tak młody Czas nas uczy pogody tak od lat, tak od lat Odpowiedz Link Zgłoś
valmont79 Re: ważne słowa 18.10.06, 13:52 Dopóki ziemia kręci się, dopóki jest tak, czy siak, Panie, ofiaruj każdemu z nas, czego mu w życiu brak: Mędrcowi darować głowę racz, tchórzowi dać konia chciej. Sypnij grosza szczęściarzom i mnie w opiece swej miej. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_zapasowy Re: ważne słowa 18.10.06, 13:59 "Ringasd el magad, ringasd el magad Ha senki nincs, ki elringasson - ringasd el magad..." Odpowiedz Link Zgłoś
curtisek Re: ważne słowa 18.10.06, 19:29 MIŁOŚĆ nowe grupy nieformalne znów przywódcy i poddani znów reakcje nienormalne znów kopiący i kopani poróżnieni kołnierzami włosami i nogawkami biedni mali niewolnicy filozofii piaskownicy zabijajcie się, wyrwijcie sobie włosy zabijajcie się, wydłubcie oczy zabijajcie się, połamcie ręce, nogi zabijajcie się, im przecież o to chodzi kiedy kurz opadnie nic nie zrobicie więcej wasza duma już upadnie przyjdą oni zacierając ręce aby splunąć na miernoty by zakopać was aby pośmiać się z głupoty waszych mas zabijajcie się... liczą na was i czekają aż się wykończycie będą mieli ręce czyste to wy swe pobrudzicie KOLABORANCI Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: ważne słowa 18.10.06, 22:08 Bo serce lubi w parze iść W godziny jasne i te złe Poranne kawy razem pić W twoich oczach podwajać się A jeśli słowa to banalne Takie dla których brakło stronic Moja jedyna ukochana Tak jakby ci chodziło o nic Odpowiedz Link Zgłoś
valmont79 Re: ważne słowa 19.10.06, 12:31 Dziękuję za dedykację Justyś. Nie wiem jakie to "skrzydła" ofiarowałem ci zupełnie przypadkowo ale cieszę się, że się cieszysz :) Odpowiedz Link Zgłoś