jtka 24.03.03, 06:34 zaczyna się mili, słoneczko wyjrzało, oj, bedzie nam dzis grzało! Cieplutkiego Wam życzę dnia i miękkich poduch do wypoczywania:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: poniedziałek miły... 24.03.03, 06:59 I ja Tobie itka rowniez, baw sie dobrze gdziekolwiek bedziesz. Hej ho, hej ho do pracy by sie szlo, hej ho hej ho!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jtka, Slo-onko i wszyscy poduchowicze 24.03.03, 08:04 witam poniedziałkowo :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jtko jak miło :-) a gorąca czekolada, kawka, herbatka, drożdżóweczki, kanapeczki są? jak ja lubię słoneczne poniedziałki :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Jtka, Slo-onko i wszyscy poduchowicze 24.03.03, 08:08 Czesc Nictusiu!!!!!!! Ja poprosze dwie drozdzoweczki :)))) kubek kakao i cos na deser, cos baaaaardzo slodkiego :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 hmmmmm co by to mogło być .....? 24.03.03, 08:19 czekolada gorąca jest.... może słodkie konfitury? a może słoneczno-wiosenny uśmiech? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hmmmmm co by to mogło być .....? 24.03.03, 08:36 cieplo, cieplo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Slo-ooooooooonko :-) 24.03.03, 09:14 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bo się poparzysz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Slo-ooooooooonko :-) 24.03.03, 09:20 to zuuuupelnie niemozliwe :) a najwieksza slodycz to przebywanie w naszym towarzystwie i zakaszanie Twoich wybornych slodziutkich drozdzowek i popijanie Twoich wybornych napojow z jedna lyzeczka cukru i smietanka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 dorzucam <cmoka-smoka> dla Ciebie i... 24.03.03, 09:29 poduchowców wszystkich innych, a teraz lecę do miasta po buuuuraki do zupy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka jak miło jest... 24.03.03, 15:20 siąść na poduchach po całym dniu pracy....:-) wygodnie sie położyc , okno otworzyć i ptaszków posłuchać:-) i co najważniejsze WAS zobaczyć:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: jak miło jest... 24.03.03, 15:24 no prosze jak nam itka ladnie pisuje rymowanki. czesc itus jak sie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka sloonko.... 24.03.03, 15:28 hej sloonko:-)))))))))) jak miło Cię widzieć:-) powoluśku dochodze do siebie po tej grypce, ale jak was widzę i pogodę za oknem, to już chyba zdrowa jestem(hihi no prawie) ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko itko 24.03.03, 15:36 inaczej czlowiek sie "kreci" jak slonko przygrzewa, az zyc sie chce i jakby trosk mnie nieco. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka oj tak ... 24.03.03, 15:39 jakoś inaczej świat wtedy wygląda:-) szkoda,że zimą słonka u nas tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 poniedziałek miły i roześmiany 24.03.03, 18:51 do wtorku się zbliża :-) Muszę się już pożegnac z poduchami i z PODUCHOWCAMI, ale jutro może wrócę? P.S. Jtko, Slo-onko - z Was ranne ptaszki, to może rankiem podniesiecie wtorek do góry? Pozdrawiam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły i roześmiany 24.03.03, 20:01 nie ma sprawy masz to u mnie :)))))) i nie jeden :)))))))) za kęsila małego lodow :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły i roześmiany 24.03.03, 21:08 to był cudny dzień, ze słonkiem cieplutkim, wiosennym wiatrem rozsypującym włosy, śpiewem ptaków i mnóstwem małych niespodzianek :)) można spokojnie szykować się do snu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 24.03.03, 21:21 tak , kończy się dzień piękny, cieszę się ,że mogłam w tym dniu z Wami przebywać! Do zobaczonka we wtorek:-)))) Dobrej nocki życzę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 24.03.03, 21:38 dobrej nocy i sza! do białego śpij dnia, Ty Dziecino* oczka zmróż, śpij do wschodu rannych zórz :))) * Iteczko/ Sło-oneczko/ _Meusieczko_/ Nicteczku/ Rzulwiku :))) kołysanka od ulalki, choć nie jej autorstwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 31.03.03, 06:37 Już kolejny poniedziałek puka do naszych drzwi... Trzeba wstać, przeciągnąć się i ruszać do naszych spraw:-))) Na nabranie sił proponuję aromat kawy, siłę herbatki i moc czekoladki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 31.03.03, 08:21 :(((( ja juuuuuush jesteeeem na "nogach":(((( jush wypilam kaffe i nyc :(((( jestem nezywa :(((( kto mi pomoze ?:((( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 witam Wszystkich poniedziałkowo :) 31.03.03, 09:23 witam slodko goracą czekoladką. Życze Wszystkim udanego poniedziałku. Nie wiem jak u Was ale przede mna pracowity dzien. Jak nie padnę to jeszcze na poduchy wpadnę :-) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam Wszystkich poniedziałkowo :) 31.03.03, 11:38 tylko jak juz tak bedziesz ladowal na te miekkie poduchy to zwazaj na nas delikatne osobki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 hehehe ;) 31.03.03, 13:36 slo-onko napisała: > tylko jak juz tak bedziesz ladowal na te miekkie poduchy to zwazaj na nas > delikatne osobki :)))) będę celował na swoją :))))) p.s. chyba jest tu gdzies moja poducha? musi poczekać bo wracam do pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hehehe ;) 31.03.03, 14:17 niestety nicciu jest jedna wielka wspolna poducha i co wtedy zrobisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 "nic-t" sie może zmieści? ;) 31.03.03, 14:27 slo-onko napisała: > niestety nicciu jest jedna wielka wspolna poducha i co wtedy zrobisz?:) zmieszczę się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka no to .... 31.03.03, 19:13 posuńta się trochę .... bo i ja chętnie legnę po dniu wietrznym:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 31.03.03, 14:44 dziś męczącyyyyyyyyy.... :(( pozwolicie, że pomarudzę? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 31.03.03, 16:10 marudz ile chcesz ja tez mam dzisiaj wisielczy humor :((((( pomarudzimy razem moze nieco bedzie weselej o ile marudzenie moze byc wesole :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: czyli poniedziałek niemiły... :( 31.03.03, 16:30 to marudźmy.... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka proszę bardzo... 31.03.03, 19:14 marudźcie, marudźcie, a ja posłucham.... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: proszę bardzo... 31.03.03, 19:31 eeeeeee..... to co ja sama w tym " marudniku" bede siedziala, jak wszystkie " marudy":))) tu sie zebrały???? to ja tez...hyc na poduchy!!!:)))0 witajcie slo-onko, ulalko, j_i_tko, nict'cu...i inni wylegujacy sie, w ten piekny ,cudny, przecudny...poniedziałkowy pod_wieczór.. to moze i podwieczorek jaki dostanę?? a_xx Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: proszę bardzo... 31.03.03, 19:32 a pewnie ,że dostaniesz i na dodatek wybierz sobie coś pysznego do picia:-)))) a na co masz ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: proszę bardzo... 31.03.03, 19:41 dzieki jtko...ale sama nie wiem, bo chyba cos mocniejszego postawiłoby mnie na nogi...ale, czy ja chce stac na tych nogach, lepiej poleze na poduchach:))) wiec jogurcik moze, waniliowy do picia , poprosze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: proszę bardzo... 31.03.03, 21:01 a ja ide do Was zaryczana dajcie i mnie czegos na polepszenie humoru :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: proszę bardzo... 31.03.03, 21:04 sloonko, a cóż się stało? gadaj... my posłuchamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: proszę bardzo... 31.03.03, 21:27 Jtka jestem tak zalamana ze czekam az mi sie wszytsko pouklada chyba zwariuje jak mi sie nie ulozy po mojej mysli. milosc mi bokiem wyszla :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: proszę bardzo... 31.03.03, 21:30 ide sie poryczec moze mi ulzy :((((((( cholera nooooo Odpowiedz Link Zgłoś
jtka sloonko... 31.03.03, 21:37 łzy pomagają.... płacz.... ale nie za długo i spróbuj uśmiechnąć się później:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka slooneczko kochane.... 31.03.03, 21:35 na pewno się ułoży po Twojej myśli, tylko wierzyć musisz w to mocno. Moze jakieś odstępstwa będą, ale na pewno niewielkie. A miłości już takie prawa, że bokiem nam wychodzi, ale przynajmniej dzięki temu jest zauważalna i piękniejsza, i doceniamy ją wtedy:-) Nie smuć się za bardzo, puść sobie jakąś lekko optymistyczną nutę, na pewno pomoże i troszkę jaśniej się zrobi:-) A my tu jesteśmy, czuwamy, i w razie czego utulimy Cię do snu... :-) Ułożymy na poduszce różowej ,żeby sny różowe i ciepłe przyszły... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: slooneczko kochane.... 31.03.03, 21:41 szkoda ,że nie mogę zapuścić Ci takiej piosnki fajnej, nie znam ani autora, ani piosnkarza, ale taka ciepła , radosna nuta w niej jest...:-) lubię ją słuchać, gdy jestem wesoła i gdy smutna... wtedy cos się poprawia... a puszczam ją zazwyczaj raz za razem.... hihi... a wtedy z domu mnnie chcą wyrzucać, bo głośno jej słucham:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: poniedziałek miły... 07.04.03, 00:39 ojej..to juz poniedzialek:((((((( wlasciwie weszlam tu zeby powiedziec wszystkim dzien dobry:)))) ale widze ze kawy juz nie ma, drozdzowki beda dopiero rano...cisza i pustka, tylko ciche pochrapywania slychac ...ech co tu robic.. wiec moze tez zdrzemne sie troche na poduchach, bo jutro ...nie, to juz dzis! nie wstane do pracy:(((( to dobranoc ...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 07.04.03, 08:24 no to dzien dobry ulaleczko i inni nasi wspolrozmowcy :)) niedobry poniedzialek :( zimny, sniezny, mrozny buuuu :( ale mam nadzieje ze wiosna pzregoni a ja jej w tym pomoge. a Wam bede czasem pzryswiecac :))))) a kawka i pozywionka jak zwykle i samoobsluga. jeden zastepuje drugiego. dzis ja zastapie nictusia potem ktos mnie i znow bedziemy sie objadac. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 07.04.03, 14:44 i dlaczego nikogo nie ma?:(((((( i nictus smutny z pwodu ajkiegos nieporozumienia dlaczego niby om jest zalozycielem pogaduch skoro byl atm rzul, czy ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 07.04.03, 14:51 no jestem!.. witaj Słoneczko :)) też nie wiem co się stało, ale bardzo bym chciała pomóc Nictuskowi... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 07.04.03, 14:51 no jestem!.. witaj Słoneczko :)) też nie wiem co się stało, ale bardzo bym chciała pomóc Nictuskowi... :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 07.04.03, 16:04 no i dalej nikt nic nie wie?:( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 07.04.03, 16:06 no właśnie... i gdzie reszta naszej drużyny? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Jitko :)) 07.04.03, 17:06 grzej obiadek :))) na powitanie (wkrótce :)) naszego Nictuska :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 07.04.03, 16:07 witam poniedziałkowo:-)))))) pogoda u mnie też strasznie paskudna:-( co ta wiosna sobie myśli? a w sprawie Nictusia też nic nie wiem, ale już wczoraj zauważyłam, że coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka rozpoczęłam... 07.04.03, 19:20 świąteczno-wiosenne porządki:-) może zima widząc to przestraszy się i ucieknie? kto wie...? ufff... kurzu tony wywaliłam, połowa pewnie na mnie spoczęła;-)))) ale aż tak ciężko się nie czuję, to może tylko jakieś "niedobitki kurzowe" są ;-)) idę dalej walczyć z zimowym brudem;-)))) hihi... jak ze smokiem;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 14.04.03, 06:25 Kolejny poniedziałek:-) Dziś u mnie słoneczny, niebowy, chmurki tylko drobne:-) Życzę Wam tylko takiego poniedziałku:-) A najlepiej bez żadnej chmurki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 14.04.03, 06:53 jak zwykle niczym skowronek nas budzisz. wiec ja z a Toba. milego dnia wszyyyyyyyyystkim poduchowiczon :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 i ja też! i ja też ! 14.04.03, 08:45 życze życzenia życzeniowe :-) Polewam kawką i herbatką i goracą czekoladką. drożdżoweczki niezniszczalne i kruszonki pelną wannę hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: i ja też! i ja też ! 14.04.03, 09:20 no to jest nas trojka. ale nieco jedzonka musimy zostawic dla nowo przybbylych :) witajcie i zajadajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: i ja też! i ja też ! 14.04.03, 12:47 witajcie :)) czy dla mnie wystarczyło?: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: i ja też! i ja też ! 14.04.03, 13:11 no pewnie !!!!! samowar syczy i zaprasza na dolewke :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 14.04.03, 19:03 dopiero z pracy wróciłam i jestem zmęczona okropnie... rozkładam się zatem na poduchach... i... proszę mnie dziś zabawiać..;-)))) ale pewnie długo nie trzeba będzie;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 14.04.03, 20:19 no to masz na droge w senne marzenia :) Śnie, Dobroczyńco ludzkości, Źródło zapomnienia I uciech, Marzeń i skrytych pragnień. Dobrze, ze jesteś, Pomagasz mi przetrwać, Gdy wszystko wydaje się być CZARNE. -- ulalka_z_nosem_zasmarkanym :) odpoczne dopiero w trumience ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 06:25 już się zaczął:-))) u mnie jakiś mglisty, ale może chociaż ciepły? zaraz zobaczę;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 08:11 Dzien dobry wszytskim kto jest i kogo jeszcze nie ma. u mnie poranekw miare sloneczny ale wietrzny. ale lepsze to niz deszcz.:))) a ja wszytskim ze swojej strony zycze milego cieplego dnia i dobrego humoru na caly dzien.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 14:14 ano miły :))) dzieńdoberek słoneczny cieplutki, choć wietrzny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 14:17 Ulalka a Ty samowolnie opuscilas stanowisko pracy? bez pozwolenia szefa? a moze wagary? a mzoe spalas do tej pory? a plan niewykonany to co??/ Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 15:27 No chyba że ulalka jest szefem,ma nienormowany czas pracy i ma już plan,żeby wykonać plan... -witam Wszystkich serdecznie na "pięć minut" przed eksplozją prawdziwej,ciepłej wiosny,którą tak wszyscy kochamy :))) ps -ciągle lubię poniedziałki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 15:53 witaj transiku, witaj :)))) tak dlugo Cie nie bylo, wiesz ze tesknilismy ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 16:37 Ja też za Wami wypatrywałem...ale byłem "zbyt daleko",żeby słyszeć o czym mówicie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 16:49 a teraz bedziesz mogl to nadrobic :0 wszytsko pzred nami:) i nie opuszczaj nas wiecej na tak dlugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 17:00 Nie wiem,kochana slo...czy można nadrobić stracony czas? Wiem , że znów jestem z Wami i jest mi ciepło na duszy......bardzo ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 17:54 Transoptor:-))))))))))))))))))))) jak miło Cię widzie4ć:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 21:57 transoptor napisał: > No chyba że ulalka jest szefem,ma nienormowany czas pracy i ma już plan,żeby > wykonać plan... > -witam Wszystkich serdecznie na "pięć minut" przed eksplozją prawdziwej,ciepłej > wiosny,którą tak wszyscy kochamy :))) > > ps -ciągle lubię poniedziałki ;) ulalka to miała przerwę od 14 - 16:00 a wróciła przed 21... :((( więc jak ktoś mi chce zazdrościc... :((( buuu... kręgosłupa nie czuję... idę spać :(( cieplutkie pozdroovki Słonku, bo świeci, Jitusi, bo dmucha na ognisko poduchowe, cieszę się, że Transik wrócił cmook :*)) i wszystkim wszystkim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 17:55 a u mnie nawet się dziś rozjaśniło, trochę popadało, ale przynajmniej cieplej niż ostatnio było:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 28.04.03, 21:12 a u mnie juz slonko zaszlo i ksiezyc wygania do lozka :)))) ale nie dam sie, jescze nie teraz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 05.05.03, 13:15 no to zaczynamy ten tydzień :)))))))))) witajcie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: i ja i ja..... 05.05.03, 16:32 czy u Was tez tak okrutnie goraco? bo ja juz sie chyba stopilammaaa..... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko do Jitusi 12.05.03, 08:53 Ranny skowronku czysbys zaspala w poniedzialek? A mialam nadzieje ze znow jak co rano pzrywitasz nas swoim usmiechem? Ale za to my Cie witamy cieplutko, milutko i slodziutko i zyczymy slonecznego dzionka :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: do Jitusi 12.05.03, 09:05 Dzisiaj poniedziałek mily będzie Bo usmiechow naszych duzo wszedzie. Lecz nam Jtka dzis zaspala I swym humorem przywitac zapomniala ;) Ale my na strazy stoim Coby milym slowem powitac swoim. Transik nas opuscil w smutku Ale przytulanki jego beda czekac do skutku. Kiedy wroci steskniony, mizerny Czekac tu bedzie grono przytulanek wiernych. A pelnic będzie zastepstwo wielce niesamowite Texik, który sily ma niespozyte. Nicta poprosimy o dostawe kosz cudow piekne A my będziemy od tego grube i piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: do Jitusi 12.05.03, 16:28 slo-onko napisała: > Dzisiaj poniedziałek mily będzie > Bo usmiechow naszych duzo wszedzie. > Lecz nam Jtka dzis zaspala > I swym humorem przywitac zapomniala ;) > Ale my na strazy stoim > Coby milym slowem powitac swoim. > Transik nas opuscil w smutku > Ale przytulanki jego beda czekac do skutku. > Kiedy wroci steskniony, mizerny > Czekac tu bedzie grono przytulanek wiernych. > A pelnic będzie zastepstwo wielce niesamowite > Texik, który sily ma niespozyte. > Nicta poprosimy o dostawe kosz cudow piekne Aż każda z nas od tego pęknie ;)) przepraszam Słonko, ale jakoś mi się tak skojarzyło ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: do Jitusi 12.05.03, 16:47 eeeeee tam zaraz pekniemy :) do tad nic nam sie nie stalo wiec chyba mozemy male co nie co przekasic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: do Jitusi 12.05.03, 16:51 pewnie, zwłaszcza kruszonkę od Nictuska :))) kiedy ten Nictusek znów zawita??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: do Jitusi 12.05.03, 17:07 no wlasnie myslalm ze juz dzis to zrobi ale ani widu ani slychu :( ani, ani ... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka witanie poniedziałkowe 12.05.03, 22:28 Witam Was kochani w poniedziałek:-) przysiądę sobie tu gdzieś w kątku, do poduszki się przytulę... troszkę smutki mnie dopadły i czas, który Wam mogłam poświęcić, odebrały:-( ale zawsze gdzieś będę z boczku, nawet choćby i myślami... życzę miłej nocki i wtorku słonecznego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Jtulka :)))) 13.05.03, 10:41 Itunia, Twe smutki poduchowcy odpedzaja I niech już nigdy do Ciebie nie wracaja. Dzis wieczorkiem wstap na posiadowke Na podusi miekkiej poloz glowke. A my wszyscy siadziem w kolo I znow jak zawsze będzie wesolo. O troskach smutkach zapomnimy zaraz Bo najlepsza na swiecie jest nasza wiara. Nie smuc się, usmiechnij, niech humor dobry powroci Dla Ciebie i dla nas wszytkich zycze wiele dobroci. Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 poniedziałek mily wstal i pedzi jak oszalaly.. 19.05.03, 10:55 a z nim ja :( Dobrze ze choc na chwile z przystankiem na poduchach hehehe :-) Poduchowcy! Co sie tutaj dzieje? Gdzie kawka, herbatka i goraca czekoladka? Gdzie drozdzowki, zupa rzulwiowa, barszcz ukrainski, ryba w jarzynach, szarlkotka i inne lakocie? Wstawac i dawac do roboty! Rozleniwilo sie towarzystwo ze az strach! Marudniki, radostniki, mruczanki, a zycie to co? Noslem maje na poduchy ale sie w dmuchawce zamienily i wiatr mi je ukradl :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek mily wstal i pedzi jak oszalaly. 19.05.03, 12:33 Nictus jakis ruch w kuchni sie zaczal? tylko nikogo jakby nie widac ale miejmy nadzieje ze powracaja niebawem. Ulalka pomoz ino bo pracujacy ludziska zaczna sie schodzic :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek mily wstal i pedzi jak oszalaly. 19.05.03, 13:52 już jestem :))) gotujemy dziś zupkę cebulową, bo po weekendzie zostało dużo chlebka na grzanki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek mily wstal i pedzi jak oszalaly. 19.05.03, 14:10 Ja lubiec zupke cebulawa mniam mniam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek mily wstal i pedzi jak oszalaly. 19.05.03, 17:57 witam poniedziałkowo:-))))) i jestem ciekawa tej cebulowej zupki, bo u mnie sie takiej nie gotuje:-( a smak znam jedynie z torebek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek mily wstal i pedzi jak oszalaly. 19.05.03, 18:54 A ja dla odmiany porowa z kulkami meiska pyszna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek mily wstal i pedzi jak oszalaly. 19.05.03, 19:43 oooo.... Słonko :)) takiej to ja nie znam :)) spróbowałabym....mniammm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek mily wstal i pedzi jak oszalaly. 19.05.03, 20:09 mowie Ci jest super zupka, jak chcesz to Ci podam pzrepisek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka czy ktos...... 19.05.03, 20:50 Texika widział? bo ja jestem ciekawa, czy on czasem jakiegoś swego wampirka nie wypuscił, bo... wszystkie siły ze mnie uszły... moze to jego sprawka?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: czy ktos...... 19.05.03, 21:17 Ja tez jestem ciekawa amoze to wampirek porwal nam Texa? Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 dzieńdobry :)))))))))) witajcie :)))))))))))))))) 26.05.03, 08:41 Kto śpi niech śpi, Kto wstał widać wstać miał :) Dobrego Wam życzę dnia :) Zostawiam mleczko do porannej kawki i lecę bo czas strasznie pędzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzieńdobry :)))))))))) witajcie :)))))))))))) 26.05.03, 09:48 Witam witam. Itulka dzis zaspala? Nasz skowronek ktory nas co rano budzi swoim usmiechem? Ale witam swoich kochanych poduchowiczow i szufaldopisow i Ciebie anioueczku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzień dobry :)))))))))) witajcie :)))))))))))) 26.05.03, 15:52 ojj.. tak tak :)) jakiś miły taki ten dzień i jakoś tak... polubiłam poniedziałki :))) miłego całego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzień dobry :)))))))))) witajcie :))))))))))) 26.05.03, 17:28 Itulka się nie wyrobiła;-))))))) witam poniedziałkowo, upalnie i sooooolllllleeeeecznieeeee:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzień dobry :)))))))))) witajcie :))))))))))) 26.05.03, 17:30 dziś mam dzień zalatany;-))) tylko w kółko i w kółko;-))) może po kwadracie biegać?;-) bedzie krócej?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: poniedziałek miły... 26.05.03, 20:50 jtka napisała: > zaczyna się mili, > słoneczko wyjrzało, > oj, bedzie nam dzis grzało! > sloneczko zachodzi, miesiaczek wschodzi do cieplych poduch zagladnac sie godzi hehehe :-) > Cieplutkiego Wam życzę dnia ciepla nocka sie zapowiada, tak przynajmniej telewizor gada hehehe :-) > i miękkich poduch do wypoczywania:-))))))))) Czy tu kiedy byly inne? Byly obsmiane, poszampanione, posikane, ale twarde nigdy hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 26.05.03, 21:06 Fajnie zabrzmialo :)))))) zwlaszcza te pos.... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 26.05.03, 21:11 no i gdzie te nocniki wtedy były,.... ;))) ale teraz już są i jest dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 27.05.03, 08:53 Na dzis tez sie przyda :)))) Bo kto slyszal zeby we wtorek byla sroda np. ? Ale co tam jak dwie niedziele schodza sie du kupy to sroda tez moze byc we wtorek prawda Itus? Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: poniedziałek miły... 02.06.03, 09:50 Kto ma apetyt na huśtawkowe śniadanie szemrzące w werandowej scenerii - zapraszam ;) Życzę miłego poniedziałku :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 02.06.03, 16:35 No wlasnie milego poniedzialku dla wszytstkich a ja ide dziergac na drutach. Juz mam po wyzej uszu tego dziergania. ale coz, kara musi byc dluuuuga. Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:04 Kłaniam się nisko,równierz tym,którzy mnie nie lubią. Życzę,miłego popołudnia i przyjemnego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:17 Tu chyba nie ma nikogo kto by Cie nie lubil. Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:22 Po tej nagonce,zainicjowanej przez meusię, śmiem w to wątpić...ale to znowu było nieporozumienie.Może jeszcze za mało się znamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:36 Bo znow wszytsko przezemnie. Jeden wielki galimatias powstal. Teraz kazdy zastanawia sie nad tym co takiego zrobil? Tylko po? Chyba najwazniejsze ze powoli wszytsko wraca do normy, sam z reszta tak napisales? To chyba dobrze prawda?:)A ja ide dziergac (juz raz nadzialam sie na drut i znow zostalam ukarana):( . Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:44 Za cóż się tak karasz,ciepła slo,jeśli wolno spytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:46 Taka jestem. Jak cos komus dolega to biore zwykle wine na siebie. I cale to zamieszanie to :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:50 Znam takie osoby-to dobrzy ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:52 Tak myslisz? Bo ja czasem watpie a juz osttanio za czesto w to watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 17:54 ale moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: poniedziałek miły...zapowiada dobry tydzień:) 02.06.03, 18:09 JESTEŚ DOBRA...wszyscy Ci to powiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 jeszcze jest! jeszcze trwa! 02.06.03, 18:49 Jtka gdzie jest tort! Z wirusem czy bez trza go zjesc, bo okazja to jest wielka znowu znaczaca cyferka hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: jeszcze jest! jeszcze trwa! 02.06.03, 18:51 no to szykujta się na torta;-))))) nie wiem tylko , czy zdążę przed magikiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: jeszcze jest! jeszcze trwa! 02.06.03, 19:54 My wiemy ze Ty dobra kuchareczka i napewno zdazysz:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 02.06.03, 21:24 taak.... totalnie się na tym wszystkim nie znam... a tu się oakzało,że troszkę mi zażarło...:-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 02.06.03, 21:44 Jak milo sie rozpoczal tak samo milo niechaj sie zakonczy :))))))) Ciesze sie ze wlasnie tak dzis bylo :)))))))) slodkich snow dla wszytskich ktorych lubie :)))) a lubie naprawde wszytskich bez wyjatku :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: poniedziałek miły... 02.06.03, 21:48 Sloneczko czy kukulki kukaja noca? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 09.06.03, 06:08 uśmiechy poniedziałkowe Wam ślę:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: poniedziałek miły... 09.06.03, 08:23 I ja sie dolaczam, zeby byly sloneczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: poniedziałek miły... 09.06.03, 12:49 ano miły dzień doberek wszystkim :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: poniedziałek miły... 09.06.03, 17:13 a ja dzis znowu zalatana...;-) i lecę dalej;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś