Dodaj do ulubionych

MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 22:15
Szanowne Panie: Z przyczyn czysto technicznych razem z Appolo zakładamy część
II-gą część wątku o tym samym tytule.
Na wszelki wypadek powtarzamy treść ogłoszenia:

P I L N E ! ! !

Dwóch dojrzałych Panów, młodych duchem i ciałem zaprosi miłe, sympatyczne i
młodziutkie Panie do raju na nartki lub pod palmy na wszelkie uciechy tego
świata ! ! !
Jeżeli jesteście młodziutkimi, długowłosymi blond pięknościami z bardzo ładnymi
oczami i OCZYWIŚCIE BEZ ŻADNYCH ZACHAMOWAŃ to zapraszamy serdecznie !!!

Wybór raju pozostawiamy Wam !!!
Dwóch znudzonych, niezależnych również finansowo biznesmenów:

Appolo i Wielokropekztrzemaprzecinkami

Obserwuj wątek
    • Gość: ...,, Re: Miłe, Piękne Kandydatki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 22:18
      Mój kumpel zaczyna pekac pod względem koloru włosów - został biedak sam bez
      kumpla i juz go przkabaciłyscie.

Ja jestem nieugięty: długie blond włosy i dłuuuugie, śliczne nózki !

do zobaczenia
      • Gość: niunia Re: Miłe, Piękne Kandydatki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 22:21
        ty sie wielokropku nie rozwatkowywuj, tylko pisz konkretnie jakie trasy w tym
        Aspen, bo oglosze zes blagier, a wierz, ze rozglasazac potrafie
    • Gość: ...,, Re: do Kumpla Apolla IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 22:21
      Cześć, widzę, że się łamiesz co do koloru włosów - niech Ci będzie, Twój
      problem i najwyżej Lorecośtam ...

A co do tego Aspen może być, ale nie lepiej nartki wodne : Karaiby lub podobne
      etc.
      • Gość: niunia Re: do Kumpla Apolla IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 22:26
        zaczynasz pitolenie, mialy byc najpierw narty sniegowe, wiec narazie tak trzymaj
        • Gość: ...,, Re: do Niuni i Apollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 22:49
          No dobra, ulegam większości (na razie jest Was dwoje: Niunia i Apollo), ale co
          to za sekscesy mozna robić na sniegu - co to ja miś polarny ?

Narty wodne to jest coś (osobiście sprawdzałem) - Niunia i Apollo pomyslcie o
          tym.
    • Gość: zebatka Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: 198.155.189.* 09.11.01, 22:22
      cool, panowie wiec to leci tak, Dominikana od 16tego Listopada, prelot samolotem, klasa business,
      na miejcu apartament z widokiem na morze, 292 $ dziennie na drobne wydatki, zakupy powyzej tego
      limitu platne po przedstawieniu rachunkow... acha i drobnostka, zadnych scen zazdrosci jakby sie
      przytrafilo ze czlowiek sie zapomni z jakims nabytkiem tam na miejcu. W koncu nie bedziemy sami ... i
      w koncu czlowiekowi w zyciu naleza sie jakies przyjemnosci... nam nadzieje, ze nie macie nic
      przeciwko?
      • Gość: ...,, Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 22:46
        Ja mam, nie wiem, jak kumpel - w końcu układ to układ, nie lubię się dzielić,
        chyba, że z kumplem.
        Wnioskuję, że byłaś juz na Dominikanie ? - musisz byc ekstra, żądając na
        Dominikanie trzy stówy dziennie od faceta - proszę bardzo, ale co z zasadą "nie
        kupuje się kota w worku".

pozdrawiam
        • Gość: zebatka Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: 198.155.189.* 10.11.01, 12:29
          hola, hola, o zadnym kupowaniu mowy nie bylo co to to nie ... to raczej drobna wymiana ... taka mala
          transakcja swapowa... samo zycie cos za cos...
          A z tym kotem to w obie strony... ryczycie w koncu tak glosno , ze konkluzja o calkowitym braku mleka
          nasuwa sie sama
    • om Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 09.11.01, 22:46

dobra szczegoly panowie, a nie tam takie pitu pitu, gdzie na narty? i kiedy?

• Gość: niunia Re: OSTRZEZENIE OSTATNIE IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 22:56
      jak zaraz nie zaczniesz konkretniej pisac, to Cie opisze na forum seksuologia,
      jako problematyczny ejajkulat i poprosze dr Depko o pomoc
      • om Re: OSTRZEZENIE OSTATNIE 09.11.01, 22:58
        niunia jezdzisz na desce/nartach?
        • Gość: niunia Re: OSTRZEZENIE OSTATNIE IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 23:03
          narazie only deseczki, ale poprobowalabym dechy
          • om Re: OSTRZEZENIE OSTATNIE 09.11.01, 23:05
            ej apollo i wielokropek, prosimy o szczegoly...
            • Gość: niunia Re: OSTRZEZENIE OSTATNIE IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 23:07
              chyba napisze do dr Depko, nie cos zrobi z tymi przedwczesnymi ejajkulatami
          • om Re: OSTRZEZENIE OSTATNIE 09.11.01, 23:07
            ja jestem za impreza sponsorowana, stawiam kilka warunkow i mozemy jechac, co
            ty na to niunia wchodzisz?
    • Gość: ...,, Re: PRZECIEŻ DO JASNEJ CHOLERY IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:06
      powiedziałem, że tam, gdzie bedzie chciała wiekszość: Niunia z Apollo (chyba
      dobrze napisałem) i moja wybranka.
      • Gość: niunia Re: PRZECIEŻ DO JASNEJ CHOLERY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 23:08
        opisuj, to Aspen, bo na 2-gim kompie juz pisze do Depki
      • om Re: PRZECIEŻ DO JASNEJ CHOLERY 09.11.01, 23:08
        Gość portalu: ...,, napisał(a):

> powiedziałem, że tam, gdzie bedzie chciała wiekszość: Niunia z Apollo (chyba
        > dobrze napisałem) i moja wybranka.

ty wielokropek z cholerami to sie schowaj, a jak nie masz pomyslow to co chcesz
        zaproponowac?
        • Gość: ...,, Re: om IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:24
          Po kolei:
          - nie odpowiadam osbom o takim nijakim nicku;
          - jak świat światem zasada jest taka: my złozyliśmy propozycję, a teraz czekamy
          na konkretne oferty, a nie jakieś bajdurzenie o "Szopenie";
          - wyraziłem sie chyba jasno: wole narty wodne, ale jeb... je pies (ups), może
          być to cholerne Aspen.

Wiecej na takie totalne bzdury nie będe odpowiadał - pogadajcie sobie z moim
          kumplem Apollo, on jest bardziej cierpliwy dla dewotek.

pozdrawiam (nie wiem kogo)
          • Gość: niunia Re: om IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 23:28
            dr Depko powiedzial, ze jak masz problemy z ejajkulacja, to powinienies narazie
            pocwiczyc na mniej atrakcyjnych partnerkach, a potem zglos sie do kotroli, pa i
            dobranocka
            • Gość: ...,, Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:40
              No dobra, na wszystko (prawie) sie zgadzam, ale idź dziecko juz spać.

dobranoc
    • Gość: ...,, Re: Niunia i Om IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:27
      A teraz pogadajcie sobie między sobą.
      Nie będę sie pierniczył z otwieraniem ciągle tego wątka (bo idzie jak ślimak) a
      potem odpowiadał na kompletne bzdury.

pozdrawiam Niunie i (kogo ?)
    • .karita Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 09.11.01, 23:46
      no dobrze. czy ktos mi w koncu powie jakie sa ustalenia? bo widze blondiny w
      cenie, kto z kim kiedy i czy sa jeszcze wolne miejesca?????
      • Gość: Apollo Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: 63.94.131.* 10.11.01, 00:00
        Moze byc Aspen a moze cieple kraje.Panie wybieraja Apollo
        Ps.Aspen jak pisalem to taka sliczna miejscowosc dla zwariowanych i niestety
        prawie same blondynki i to jakie szok takie laski
        • Gość: Apollo Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: *.enter.net 10.11.01, 00:25
          Oczywiscie ze sa wolne miejsca nic nie ustalono.Do milego
          Aspen to taka przesliczna miejscowosc typowa dla narciarzy i ich
          blondynek.14433 npm w polnocnej czesci Kolorado.Do milego
          • .karita Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 12:53
            wypisuje sie. nie lubie gor. stanowczo wole palmy.
          • aniela_ Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 12:56
            znaczy myślę że mogłabym pójśc na ustępstwo i zgodzić się na palmy. mogłabym
            nawet w tym celu włosy przefarbować. ale mam swoje warunki. życzę sobie żeby
            drinki damskie z parasoleczkami przynosili mi miejscowi opaleni młodzieńcy a
            nie "dojrzali ale młodzi duchem panowie"
            • .karita Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 13:04
              aniela stanowczo cie popieram :) tym bardziej ze Apollo i reszta moga juz miec
              znaczne problemy z chodzeniem.
              • aniela_ Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 13:09
                znaczy głosujemy na palmy, drinki i lokalnych młodzieńców? i to wszystko za
                może i brudne ale co nas to obchodzi pieniądze apolla i jego wielokropkowego
                przyjaciela?
                • .karita Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 13:27
                  stanowczo tak. Apollo z kolega wyrzewaja stare kosci a my sie bawimy.
                  • aniela_ Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 13:30
                    aha wczesnym wieczorem ubierami ich w pidżamy i ciepłe kapcie przekupujemy
                    kelnerkę urody wielkiej żeby dosypała im do drinka czegoś na sen i idziemy
                    dosiadać się do biznesmenów z wypchanymi portfelami.
                    • .karita Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 13:40
                      oni chyba juz przed snem pija cieple mleko :) mysle w ze tym wieku drink niezle
                      by ich powalil. nie bedzie z nimi klopotu. druga mlodosc trzecie zeby ;))))
                      • aniela_ Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 13:44
                        fakt. lepiej nie zabierać ich ze soba w ogóle. tylko kłopoty z takimi :)
                        • .karita Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 13:54
                          jasne. beda sie jeszcze slinic albo co. i trzeba bedzie przy nich chodzic. tez
                          mi raj.
                          • aniela_ Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 10.11.01, 13:56
                            wyślemy im pocztówki darmowe świśnięte z jakiegos publicznego miejsca :)) żeby
                            taniej wyszło ;)
                    • Gość: ...,,, Re: do Anieli i Karity IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 13:41
                      hi, hi mam lepsze wyjście: może ja i Apollo zostaniemy w swoich chałupach
                      uzupełniając od czasu do czasu wasze plastikowe pieniązki, a Was Obie same
                      zapakujemy do samolociku ???:)))
                      CO WY NA TO ?:)))

p.s.: jest jeden szkopuł mały - jak byłem malutki, to mamusia mi wpajała, żebym
                      nie ufał rudym kobietom ?:)))
                      • aniela_ Re: do Anieli i Karity 10.11.01, 13:43
                        to jest dobry pomysł. duża oszczędność na biletach i noclegach. to uczciwy
                        układ. wchodzę w to.
                      • .karita Re: do Anieli i Karity 10.11.01, 13:55
                        apollo czy ty masz jakies zarzuty co do rudosci i prawdomownosci?
                        • Gość: ...,, Re: do Karity IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:01
                          karitko, przeczytaj sobie dokładnie nasze adresy internetowe: ja jestem z
                          Warszawy, Apollo z Holandii.
                          Nie lubię, jak mnie kobitka myli z i innym mężczyzna, nawet kumplem od
                          biznesu :)))

wielkoropekztrzemaprzecinkami
                          • .karita Re: do Karity 10.11.01, 14:03
                            ale jakie pimpusiu to ma znaczenie kto jest skad?
                            • Gość: ...,, Re: do Karity IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:05
                              Zadne, tylko wydawało się, że zaczynasz juz mylic mnie z Appollo.
                              Ale nie było rozmowy :)))
                              • .karita Re: do kropek 10.11.01, 14:06
                                no dobra. bylo ale zadnych konkretow i zadnych uzgodnien. lece pobrykac na
                                miescie. czolem pimpusie !!!!!!
    • Gość: ...,, Re: do Anieli i Karity IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 13:17
      Czytać "baby" po polsku nie umiecie: młodzi duchem i CIAŁEM !!!

Przetłumaczyć na chiński ?:)))

p.s.: pod palmami drinki przynosić będe tylko młode, ciemne dziewczyny.

pozdrawiam
      • aniela_ Re: do Anieli i Karity 10.11.01, 13:20
        nene, znajdziemy kompromis. ogorzali młodzieńcy dla karity i dla mnie, spalone
        słońcem lokalne piękności dla Was. w ten sposób i wilk syty i owca w ciązy.
        • Gość: ...,, Re: do Anieli IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 13:37
          Kompromis to ja Anielko stosuję tylko w biznesie, i tylko wtedy, jak muszę to
          robic, i tylko w firmie od poniedziałku do piatku :))))

A wtakim razie po cholerę bysmy zamieszczali to ogłoszenie - dla hozych,
          ciemnych panienek możemy lecieć sami, nieprawdaż ?:)))
          • aniela_ Re: do Anieli 10.11.01, 13:39
            nene, wzięto by Was wtedy za pedków :)
            a długonoga blond piękność u boku zwiększa Wasze szanse u "hożych ciemnych" ;)
    • Gość: ...,, Re: Aniela: pierwsze upomnienie ! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 13:49
      A drugiego nie będzie :))

Za te twoje ostatnie 2-3 wypowiedzi.

P.S.: mówie za siebie, może zauroczysz Anielko/Aniołku Apollo:))
      • aniela_ Re: Aniela: pierwsze upomnienie ! 10.11.01, 13:52
        hehehe :)) dostałam kartkę żółtą jak moje blond włosy ? ;)
        a już zaczęłam kompletować bagaż na wiadomą podróz...
        • Gość: ...,, Re: Aniela: pierwsze upomnienie ! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 13:55
          Zawsze możesz spróbować z Apollo: odkąd pojawił sie ten wątek, to coraz
          bardziej nagina swoje wymogi wobec Was: a to kolor włosów, a to charakterek...

Ja osobiście lubie najbardziej platynowe aż po samą .., ale zółte tez są
          sliczne, ale obowiązkowo po samą .., sam pas
          • .karita do kropek 10.11.01, 13:58
            nie strasz nie strasz. ciesz sie z tego ze wogle sie ktos ineresuje druga
            mlodoscia zebami w szklance
            • aniela_ Re: do kropek 10.11.01, 14:01
              dobrze kochani. zostawię Was w niepewności co do tego dokąd jestem blondynką.
              odejdę kołysząc biodrami zostawiając za sobą smużkę ekskluzywnych perfum.
              z anielskimi pozdrowieniami żegnam.
              • Gość: ...,, Re: do Anieli IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:04
                Twoja i moja strata ::(((((((((((
                • Gość: niunia Re: do .... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:10
                  jak tam Twoje przedwczesne ejajkulaty, terapia pomogla
                  • Gość: ...,, Re: do .... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:22
                    Pomogła, ale zastowałem własna terapię - trwała prawie do południa ..:)))

Niunia, tylko litości - nie męćz mnie dzisiaj tak, bo ucieknę do poniedziałku i
                    szereg innych miłych Pan będzie zawiedzionych.
                    • Gość: niunia Re: do .... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:26
                      to opowiedz o niej, podziel się doświadczeniem z innymi młodymi forumkami,
                      których chęci przerastaja możliwości
                      • Gość: ...,, Re: do .... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:28
                        Nie mogę, musiałbym uzyskac zgodę Tej "2-giej Połowy" terapii :)))
                        • Gość: niunia Re: do .... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:30
                          aż taki potwór
                          • Gość: ...,, Re: do .... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:38
                            E, co Ty kombinujesz ?
                            Na sama myśl o tej nocy mam nadal .., miłe wspomnienia :)))
                            • Gość: niunia Re: do .... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:39
                              zmoczyłeś się i suszysz prześcieradełko
                              • Gość: ...,, Re: do .... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:43
                                Gość portalu: niunia napisał(a):

> zmoczyłeś się i suszysz prześcieradełko

To był pot, przemieszany, Jej i mój - kurcze, ale to romantyczne

• Gość: niunia Re: do .... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:45
                                  to Ty Kurczę
                                  • Gość: ...,, Re: do .... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:48
                                    .......

Widzę, że nie dogadałaś się z Appollo w nocy co do wyjazdu ?:((
                                    • Gość: niunia Re: do .... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:51
                                      nie pamiętam, ale kurcze, chyba z Tobą wolę, będziemy mieli prześcieradełka
                                      pełne potu i pierza
                                      • Gość: ...,, Re: do .... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:52
                                        Gdybys była blondwłosa ..:((((((((
                                        • Gość: niunia Re: do .... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:54
                                          już się robi dla kochanego kurczaczka:)))
                                          • Gość: ...,, Re: do .... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 14:56
                                            TY, co Ty mi podróbe (bez urazy) chcesz wciskać, nawet bardzo miłą , z bardzo
                                            atrakcyjnymi wymiarami ...
                                            • Gość: niunia Re: do .... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 14:58
                                              teraz taka technika, że będziesz miał to czego pragniesz "full original"
                                              • Gość: ...,, Re: do .... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 15:01
                                                Troche gubię sie w angielskim, znam głównie "handlowy" nie "techniczny"
                                                Wytłumacz proszę róznicę między: full original a full servis :))))

(bez urazy)
    • Gość: ...,, Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 15:34
      Miłe Panie !
      Honory gospodarza tego wątku przejmuje chwilowo Apollo.
      Ja znikam na lustracje potencjalnego miejsca raju.
    • .karita Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 11.11.01, 00:07
      no i dzieje sie tu co ciekawego?????????
      • Gość: Apollo Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: 63.83.145.* 11.11.01, 02:14
        Wiedzialem ze raj ciepelka bedzie gora.Dla sprostowania Kumplu obecnie
        mieszkam w USA Niemcy Szwajcaria Holandia sa juz milym wspomnieniem.To co mile
        Panie pare slow o tym wspanialym miejscu na ziemi.Tajlandia Pateja.Wspaniale
        miejsce na wypad w takim gronie.Drinki oczywiscie z parasolkami Niezbyt
        przyjemna wiadomosc dla Was Tam nie ma kelnerow same przepiekne i ulegle
        Tajki.OOOO sorki jest jeden w GOGO co godzine ma pokazowy sex na
        scenie.Ostatnio jak go widzialem chlopisko kaszlalo i straszniutko
        wychudzony.Jest tam wspanialy teatr z 50 dlond,tylko ze te blond sa obiektem
        zainteresowan Gejow z Niemiec i Szwecji.Ubaw po pachy jak chlopaki kusze te
        miejscowe :panienki:Bylem swiatkie takiej gry milosnej Pilota wycieczki JACKA
        z Orbisu z Warszawy.Chlopisko umarlo kilka lat temu/Jacus spij w spokoju w
        swoim raju/Teraz pare slow reklamy ktorej i tak niepotrzebujemy.Ja osobiscie
        mam pare wpisow do Ginesa w dyscyplinie sportowej nieolimpijskiej jaka jest
        SEX.Prosze mnie tu nie pisac o zabkach w szklaneczce i pizamce gdyz mysle ze
        wy panienki bedziecie juz smacznie mial mial do poduszeczki a my z
        Wielokropkiem na druga nozke na ciemniutkie.Spanko raczej nam nie
        grozi.Buzaczki i do milego.Smacznie chyba juz spicie.Apollo
        Ps.Jak tak troszeczke zrobi sie milej moze wspolny czacik.Problem z godzina
        dla wszystkich ja szaleje jak wy spicie od 3 do 6 rano czasu polskiego.
        A karteczki sa nie czarniutkie tylko takie normalne po podateczku.Caluje
        raczki i nie tylko.
        • aniela_ Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 12.11.01, 10:53
          wygadany ten apollo ...
          • Gość: .karita Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 10:56
            ciekawe czy tez taki piekny ?
            • Gość: Apollo Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: *.enter.net 12.11.01, 19:58
              I jedno i drugie mile Panie macie gwarantowane.Pozdrawiam Apollo
              • Gość: ...,,, Re: MŁODZIUTKIE CUDBLONDYNECZKI PILNIE - cz. 2 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 22:16
                Cześć i spadam - nie przeszkadzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka