nekroskop88 21.10.06, 20:56 ktoś coś podeśle czasem ciekawego, np. to: » Gide, André - uhonorowany nagrodą Nobla pisarz francuski. Pierwsze swoje doświadczenia homoseksualne zbierał w towarzystwie Oskara Wilde'a (nie z Oskarem!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabl Re: gadu gadu się przydaje 21.10.06, 20:59 ojej, Nekro, do czego ty gg uzywasz Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: gadu gadu się przydaje 21.10.06, 21:01 jakos musi nabrac doswiadczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: gadu gadu się przydaje 21.10.06, 21:02 ale to medium internetowe, myslowo dotykane, do reallife nie wprowadzane (co nie znaczy zeby nie uzywac ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: gadu gadu się przydaje 21.10.06, 21:07 no ale opisy itpe dzialaj na wyobraznie..a przez to moga wplywac na erekcje;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: gadu gadu się przydaje 21.10.06, 21:10 jestem swietna w tych klockach;] Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: gadu gadu się przydaje 21.10.06, 21:05 o już nawet wiem od koleżanki z jakiej to strony: www.innastrona.pl/kult_rozowalista.phtml wiedzieliście, że Szekspir, Szopen, Lechoń, Andersen, da Vinci, Platon, Białoszewski, Iwaszkiewicz i inni byli homo? a Angelina Jolie jest bi ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: gadu gadu się przydaje 22.10.06, 10:00 Abraham też był gejem, dlatego tak długo z "żoną" nie mogli się dziecka doczekać, dopiero interwencja boska dała im dziecko;). Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: gadu gadu się przydaje 21.10.06, 21:10 no naprawdę się przydaje :-)))) "Bajm - zespół lubiany przez gejów i lesbijki Ale czy Beata Kozidrak lubi gejów?" "Z tekstów Kozidrak wyśmiewano się właściwie od początku. Przy okazji przeboju "Dwa serca, dwa smutki" mówiono, że śpiewa o dramatycznym romansie dziewczyny ze strusiem, chodziło o fragment: "Ojciec twój pędziwiatr/Uwieść mnie zdołał"." Odpowiedz Link Zgłoś