magda_my 25.10.06, 12:43 Czy używałyście, jakie efekty?? bo ja jestem szczęśliwa bo pozbyłam się problemu, teraz nie groźne mi jasne, przylegające bluzki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: ETIAXIL 25.10.06, 13:05 magda_my napisała: > Czy używałyście, jakie efekty?? bo ja jestem szczęśliwa bo pozbyłam się > problemu, teraz nie groźne mi jasne, przylegające bluzki :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: ETIAXIL 25.10.06, 13:14 ja tez nie wiem co to. ale shcecia bym sie dowiedziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: ETIAXIL 25.10.06, 13:31 shameeka napisała: > > ja tez nie wiem co to. ale shcecia bym sie dowiedziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_my Re: ETIAXIL 25.10.06, 13:56 Dokładnie Ewelinko 23-20, to jest to o czym wspomniałam. ja też żyłam w nieświadomości i długo się męczyłam z tym problemem-plam pod paszkami i trafiłam na ten specyfik przez przypadek. jeżeli Wy kobietki też macie podobny problem to zaopatrzcie się w to bo na prawdę działa! ps. cena wysoka ale gra warta świeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: ETIAXIL 26.10.06, 08:57 no, czyli trzeba kupic.choc ja wole rzeczy do psikania. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_my Re: ETIAXIL 26.10.06, 10:09 do psikania jest ale przeznaczony do stóp i dłoni- to jest dość silny środek i dlatego jest w kulce dla odpowiedniej aplikacji- chodzi tu o to, że należy go nakładać dosłownie obrobinkę i tylko w miejsce gdzie się pocisz. za dużo preparatu powoduje okropne swędzenie i pieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ETIAXIL 26.10.06, 10:16 jest tanszy srodek rownie skuteczny nazywa sie Antidral i kosztuje okolo 13 zł, pdczas gdy Etiaxil hohoho nawet nie chce tu pisac ile. Oprocz tego jest jeszcze kuracja VIchy, wlasnie ja przerabiam, poki co jestem zadowolona bo nie szczypie i nie swedzi przy nakldaniu tak jak Etiaxil i Antidral. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: ETIAXIL 26.10.06, 10:20 no to mzoe vichy. ale na czym polega ta kuracja?? i ile kosztuje.bo ja koniecznie musze czegos uzyc. tymbardziej etraz w zimie. jak na przemian jest za goraco. i niestety Odpowiedz Link Zgłoś
magda_my Re: ETIAXIL 26.10.06, 13:18 VICHY NA MNIE NIE PODZIAŁAŁO, ANTIDRALU NIE UŻYWAŁAM. ZA ETIXIL ZAPŁACIŁAM OSTATNIO 39 ZŁ, ALE TAKIE OPAKOWANIE STARCZA NA MIN 3 MIESIĄCE. WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM, ŻE ETIAXIL DO STÓP MA TEN SAM SKŁAD CO POD PACHY I ZA ZANCZNIE WIĘKSZE OPAKOWANIE PŁACI SIĘ TYLE SAMO Z TYM, ŻE TEN DO STOP JEST Z ROZPYLACZEM WIĘC MOŻNA PRZELAĆ SOBIE GO DO OPAKOWANIA Z KULKĄ. JA TAM WOLE SOBIE TROSZKĘ PRZECIERPIEĆ ZA TO EFEKTY MAM BARDZO,BARDZO ZADOWALAJĄCE! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ETIAXIL 27.10.06, 13:41 Kuracja polega na smarowaniu sie tym specyfikiem w postaci kremu w odpowiednie dni, wszystko jest na ulotce. Jesli chodzi o wydajnosc antidralu to starcza na ladnych pare miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ETIAXIL 27.10.06, 13:42 A i u mnie w miescie kosztowal 39 zl. Tyle ze sa rozne wersje tych antyperspirantow Vivhy. Sa dwa deo w kulce no i ta kuracja 24h Odpowiedz Link Zgłoś
efka31 Re: ETIAXIL 05.11.06, 11:47 Ja mam tak jak Wy ten sam odwieczny problem:(Vichy na mnie wogole nie podzialal.Teraz kupilam Antidral i rezultaty sa srednie...Chyba rzeczywiscie kupie ten Etiaxil chociaz farmaceutka powiedziala mi ze ma on ten sam skladnik co Antidral:(A tak na marginesie 39 zl to i tak nie jest duzo bo w Poznaniu Etiaxil jest za 50!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ETIAXIL 05.11.06, 16:58 Ostatnio widzialam reklame jakiegos SUperdeo?? ktos wie co to? cena zdaje sie 17 zł wg reklamy. A tych Vichy to jkest klilka rodzajow wiec moze mowimy o dwoch roznych bo ja np zauwazylam ze nie mam juz problemow z takimi dreszczowymi pachami hrhrhrh no i te bakterie co sie rozkladaja jakby w ogole przestaly istniec :D Odpowiedz Link Zgłoś