Dodaj do ulubionych

maly....nudzi ci sie??????

27.03.03, 11:47
Obserwuj wątek
    • barthezz Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 11:51
      noooo, chcesz sie pobawic?? :))
      • tygrysek_ Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 11:53
        mały,.. hehe,..
        • barthezz Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 11:58
          dziura,.. hehe,..
      • kaasia78 Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 11:53
        ale pamietasz ze ja sie nie lubie grzecznie bawic??????
        • barthezz Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 11:57
          to dobrze, wybierz ofiare z FT, zgwalcimy ja razem:)))

kogo slonko bierzemy?? :))
          • kaasia78 Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 11:59
            nio to moze tygrys jak juz sie tu przypaletal;)))))))
            tylko ze on mnie nie zna......bedzie gwalcony przez nieznajoma......;))))))))))
            • barthezz Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:06
              wylooozzuj pozna cie od dobrej strony:)))
              to jest facet z dziura, ubieraj gumiaki, ja mu nogi przytrzymam:)))
              hahahahaaa, nie ma chuja, juz ma mokro... :))))
            • tygrysek_ Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:14
              no kurna nie wiem czy warto sie dać:-))
              • emperor Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:15
                loooozzzz, chwyc sie za krocze to poczujesz ze nie masz nic do stracenia:)))
                • tygrysek_ Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:17
                  no ale zostają jeszcze wzgledy moralno-estetyczne,..
                  • emperor Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:23
                    nie przezywaj, Szaki ci minetke zrobi:)))

tygrysek_ napisał:

> no ale zostają jeszcze wzgledy moralno-estetyczne,..
              • kaasia78 Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:19
                jesli chodzi o moja osobe to zapewniam ze WARTO.....ale empek ma pewnie inne
                zdanie ...cio maly?????;)))))))))
                • tygrysek_ Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:24
                  no wiesz,...gust Tygrysa z Empikiem sp. z o.o może sie znacznie róznić!;-))

• kaasia78 Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:26
                    pewnie diametralnie.....
                    ale epmkowi sie zmienia wraz z faza cyklu......raz mowi ze kijem by mnie nie
                    ruszyl a raz ze zajebista dupa jestem;)))))))))))))))))
                  • emperor Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:27
                    Tygrys nie wiesz co mowisz, ty jej kurwa nie widziales...:))
                    • tygrysek_ Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:36
                      no nie wiem , nie wiem,.. znając Twój gust to pewnie ma cycki na czole!;-)

• emperor Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:37
                        hahahahahaaaaaaaaa, kurna, stary, dwa metry w dol, na kolanach!!!!! :)))))
                        • tygrysek_ Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:43
                          ło dźizas kraist!!;-)

o vagine już nie spytam bo pewnie z tyłu za nią na taczce jedzie!;-))

• kaasia78 Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:54
                            taaaaak empek lubi czasem na taczce za mna pojezdzic....;))))))))
                        • kaasia78 Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 12:49
                          w pychol chcesz?????
                          miales nie zdradzac......wiedzialam ze kobietom nie mozna ufac....;)))))))))
                          • tygrysek_ Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 12:55
                            a tak w kwestyji formalnej,... te 78 co oznacza...??? (boje sie;-)),

• kaasia78 Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 12:59
                              hmmmmmm biorac pod uwage przedstwiona ci przez empka moja fizjonomie to chyba
                              wiek...bo coz innego?
                              • tygrysek_ Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:02
                                no tak,...tak to "musze" rozumieć...;-)

ale jak na Twój wiek to paluszki masz jeszcze sprawne!;-))

• kaasia78 Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:05
                                  ja w ogole CALA jestem bardzo sprawna jeszcze...;))))))))))
                                  • tygrysek_ Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:08
                                    khmmm khmmm,.... że co ?? że jak??? , jezdem zaintrygowany wielce:-))
                                    ..nie przerywaj....;-)

• kaasia78 Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:11
                                      nio jak na moj wiek to okaz zdrowia i urody;))))))))))))))))
                                      • tygrysek_ Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:20
                                        ło matko boska of kors naturlich częstochowska!,..serce me mocniej zabiło...
                                        proszę o jeszcze więcej szczegółów;-)))

• kaasia78 Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:27
                                          czyli juz sie nie boisz??????
                                          oswojony tygrysek?????
                                          • tygrysek_ Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:32
                                            no jeszcze nie do końca, ale dobrze Ci idzie!;-)))
                                            a te szczegóły..?:-))
                                            • kaasia78 Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:35
                                              no a czo bys chcial wiedziec tygrysie????????
                                              • tygrysek_ Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 13:38
                                                oj wiele,..;-))

wiesz co,..jak masz nr gadulca to zapodaj na poczte!;-))
                                                • kaasia78 Re: kassiiiuuuuuuuu...... 27.03.03, 14:26
                                                  done
                            • emperor Re: tygrysiuuuuuuuuuu....... 27.03.03, 13:20
                              a tak w kwestyji formalnej,... ta fajeczka przy toim niku _...??? (boje sie;-)),
                              • tygrysek_ Re: tygrysiuuuuuuuuuu....... 27.03.03, 13:21
                                to nie fajeczka tylko tygrysi OGONEK!!!;-)
                                • emperor Re: tygrysiuuuuuuuuuu....... 27.03.03, 13:27
                                  buahahahahaaaa, myslalem ze masz chuja w dupie:))) a to tylko tygrysi
                                  OGONEK!!!;-)
                                  • tygrysek_ Re: tygrysiuuuuuuuuuu....... 27.03.03, 13:33
                                    w dupie to ja mam Ciebie!;-)))
                                    • barthezz Re: tygrysiuuuuuuuuuu....... 27.03.03, 13:47
                                      tylko uwazaj zebym ci gardlem nie wyszedl:))
                    • dzdzownica_magda Re: maly....nudzi ci sie?????? 27.03.03, 21:37
                      emperor napisał:

> Tygrys nie wiesz co mowisz, ty jej kurwa nie widziales...:))

ale ja widziałam tą dupencję:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka