Dodaj do ulubionych

Pada snieżek, pada...

02.11.06, 13:26
pada sobie w Warszawie w A. Jerozolimskich, i u mnie na Chomiczówce.
a u Was też??
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Pada snieżek, pada... 02.11.06, 13:33
      Teraz nie pada, ale podążając za potrzebą o 5:59 mało nie popuściłam
      spojrzawszy w okno - białoooo......
      ALe mam w krakowie niezbędne akcesoria pod tytułem kozaczki bereciki czapusie -
      przeżyje :DDDDDD
      • jeanne_ne Re: Pada snieżek, pada... 02.11.06, 14:39
        ja tez wyciągnęłam kozaki i ciepłą kurtkę, zimową...
        • gregor_1976 Re: Pada snieżek, pada... 02.11.06, 18:41
          Na Wybrzezu napierdala a nie pada. Najbardziej nie lubie w zimie przebierania. W
          robocie musze sie przebierac w ciuchy firmowe, a ze firma ma dwie siedziby
          (blisko siebie) i w ciagu dnia musze 2-3 razy przejsc z jednej do drugiej, to
          musze tez sie bawic w przebieranki. Dno
          • jeanne_ne Re: Pada snieżek, pada... 03.11.06, 09:14
            hehe:)))
            prawdziwą zime macie, zazdroszczę, bo u nas dzisiaj nie pada
            • conejito13 Re: Pada snieżek, pada... 03.11.06, 10:04
              u mnie od wczoraj pada deszcz. ale tak systematycznie. nie jakies gradobicie,
              ale fajny rytmiczny deszcz. zaczelo ok 18 i do dzisiaj trwa. co prawda korki sa
              nieziemskie, ale ja dzisiaj tylko do poludnia pracuje, wiec mi wszystko jedno:)
              posiedze sobie w domu przy deszczu:):) lubie deszcz. acha, najgorsze tutaj jest
              to, ze nie ma parapetow o ktore moglby rytmicznie deszcz uderzac. nawet o szyby
              nie uderza, bo sa persjany, wiec uderza o te persjany ale szyba skutecznie ten
              przyjemny dzwiek niweluje:( a ja bym tak mogla sie przespac w deszczyku i z 5
              godzin, gdyby tylko zechcial 'o szyby deszcz dzwonic, deszcz dzwonic jesienny':)
              wczoraj natenczas zakupilam sobie dwa sweterki takie cieplejsze, jeden za
              tylek, drugi krotki, do pasa (ciazowe rzecz jasna). i dzisiaj juz mi bylo
              cieplutko, bo wczoraj troche mi dupe przewialo jednak. niby cieplo cieplo,
              ale... acha, i spodnie od dresow kupilam, bo jak ostatnio jak poszlam na spacer
              to mi razem z gaciami sie zsuwaly (te normalne). te ciazowe sa lepsze, bo na
              bebnie maja takie szerokie pasy.
              • chloe30 Re: Pada snieżek, pada... 03.11.06, 10:07
                Conejito a rzucisz zdjęciam jak teraz wyglądasz?? :)
                • jeanne_ne Re: Pada snieżek, pada... 03.11.06, 10:10
                  ja juz o to ją prosiłam...a ona nic
                  • chloe30 Re: Pada snieżek, pada... 03.11.06, 10:20
                    jeanne_ne napisała:

> ja juz o to ją prosiłam...a ona nic

Wiesz, ja niesmiało pytam, bo nie każdy chce miec w ciąży zdjecia.
                    Ja może nei będe chciała na ten przykład.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka