menk.a 13.11.06, 11:02 Płciowa cnota u mężczyzny uchodzi za większą hańbę niż niecnota u kobiety. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 13.11.06, 13:26 Podobno współczesna chirurgia plastyczna czyni cuda. Cnota to pikuś, teraz zabrali się za intelekt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 13.11.06, 13:48 cnoty nie chcę ,a na pracę nad intelektem już za późno;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 13.11.06, 15:07 A tak BTW to gdzie Ty sie szlajasz??? W Twojej intencji i bez Ciebie toasty wznosimy, a Ciebie nie ma;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 13.11.06, 15:22 puszczam się to tu to tam;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 13.11.06, 15:25 Nam to nie przeszkadza, tylko ktos musi uregulować rachunek za alkohol wypity w Twojej intencji;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 13.11.06, 15:32 ze sponsorami krucho, szukam jakiegoś od dawna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 13.11.06, 15:48 To nie problem. Weźmiemy kredyt, a potem spłacimy go, oddając butelki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 13.11.06, 17:23 ehhh... szkoda że nie ma już prostytucji sakralnej :)) mogłabyś pomóc wielu podlotkom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 14.11.06, 08:37 a cóż to takiego było??;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 14.11.06, 19:43 pl.wikipedia.org/wiki/Prostytucja_sakralna Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 08:52 Szubert, a z kim owe hierodule bądź bajadery spółkowały?? z kim popadło czy jak?;) nie jestem w tym biegła i obeznana;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 08:55 wiesz... mam uprawnienia pedagogiczne.. jakby co, to Ja Cię już przeszkolę z tego zakresu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 10:04 zn miałabym być jakąś bajaderą??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 10:55 eeee tam jakąś ... jak pamiętam to masz warunki na taką "bajaderę"... wyglądasz jak ze starych sanskryckich manuskryptów na temat "Dewadasi" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 11:01 czyli jak wyglądam??:> Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 11:11 cóż mogę zaproponować? :) może spojrzyj czasami w lustro?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 11:16 i padnę porażona spojrzeniem bazyliszka:DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 11:27 tylko nie zamieniaj się w kamień to może jeszcze będzie można Cię do czegoś wykorzystać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 11:51 z kamieniem (np. nerkowym) też można żyć, choć z kamieniem u szyi to najlepiej tylko w chwili rzucania się do Wisły;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 12:28 trochę nie na temat odpisujesz ale złóżmy to na karby zaprzątnięcia myśli tą bajaderą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 12:34 jak nie na temat? temat ewoluuje, rozszerza się;) ale może rzeczywiście mam w głowie bajaderę;PP Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 12:39 temat ewoluuje, rozszerza się? byle nam nic się nie urodziło... dla pewności warto skupić się tylko na bajaderze a zapominamy o prostytucji sakralnej :)) Choć.. jakby co to zaklepuję ten tysiak PLN a ty bierzesz dziecko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ***** o cnocie czyli o czym nie mam pojęcia;) 15.11.06, 12:40 interesy z Tobą są nieopłacalne, aczkolwiek to czysta przyjemność:PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Menk.a.... 15.11.06, 15:21 gdybym była podejrzliwa, stwierdziłabym, że się podlizujesz;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Menk.a.... 16.11.06, 08:45 tak, wiem, zdaję sobie sprawę z tej niedoskonałości w mym prawie doskonałym charakterze;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Bajki opowiadasz... To nieprawda 15.11.06, 17:13 menk.a napisała: > Płciowa cnota u mężczyzny uchodzi za większą hańbę niż niecnota u kobiety. > ;))))) Ja tam lubie cnotliwych mezczyzn i niecnotliwe kobiety... W koncu jakos trzeba dbac o swoj Interes :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Bajki opowiadasz... To nieprawda 16.11.06, 08:46 i tym samym zdetronizowałbyś konkurentów do swojego Interesu przez duże I ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi... 16.11.06, 09:42 a nieprawdziwa, tym bardziej, nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi... 16.11.06, 10:11 moja niecnota może być postrzegana jako cnota;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś