monalajza 19.11.06, 21:02 Od trzech godzin probuje rozkminic zadanie ..no i k***a nie umiem....jednego, drugiego.....siódmego....:/// co ja sobie wybrałam za pop.....studia.... zła jestem i klnę niczym szewc... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: zalamalam sie:(( 19.11.06, 21:06 Współczuję! Ja mam za to straszną bzdurkę do napisania do pracy, ale tak mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: zalamalam sie:(( 19.11.06, 21:26 jaka dziedzina i z czego to zadanko? może któraś Ci pomoże, bo miała i umie? :) powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: zalamalam sie:(( 19.11.06, 21:28 zadania sa z twierdzenia....Moivre'a-Laplace'a...z prawdopodobienstwa...z rozkladow;))....nie wiem czy tu inne szalone matematyczki bywaja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: zalamalam sie:(( 19.11.06, 21:32 Mialam Laplace'a ale juz nic nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: na kiedy je potrzebujesz i ile ich jest? 19.11.06, 21:39 na czwartek siedem:( Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: na kiedy je potrzebujesz i ile ich jest? 19.11.06, 21:43 ojoj:( trudno bedzie:( nie moge ci niczego na 100% obiecac ale jesli mozesz to przelij je na aurelia_wy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: na kiedy je potrzebujesz i ile ich jest? 19.11.06, 21:46 znam pewnego szalonego naukowca...to moja mama:)wykłada matematyke, informatyke i statystyke( ta ostatnia to nawet twierdzi ze uwielbia) niestety mama jutro rano jedzie na jakas 2-dniowa konferencje:(bedzie we wtorek wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka wrrrrrr 19.11.06, 21:48 cholera monalajza.. ja tez wkurzona.. siedze caly dzien nad zadaniem i nie moge go pojac.. nic a nic. nie wiem skad te dane.. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 z czego zadankiem?? 19.11.06, 21:50 ja 5 grudnia mam koło z rachunkowosci zarzadczej juz powoli sie za to zabieram:( Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: z czego zadankiem?? 19.11.06, 22:37 heh rachunkowośc zarzadcza...znane rejony;) ja studiuje Miedzynarodowe Stosunki Gospodarcze na UŁ Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: wrrrrrr 20.11.06, 11:25 Kiedy układałam jakieś zdania dla studentów, zwykle brałam dane z głowy... ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: na kiedy je potrzebujesz i ile ich jest? 19.11.06, 21:57 juz ci pisze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: na kiedy je potrzebujesz i ile ich jest? 21.11.06, 11:31 Prześlij mi te zadania to coś podumam. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_to_w_nosie Re: zalamalam sie:(( 22.11.06, 08:42 monalajza napisała: > rozkladow;))....nie wiem czy tu inne szalone matematyczki bywaja;)) A i owszem, od czasu do czasu bywają :)) z naciskiem na szlone, ale jednak matematyczki. Moivre'a-Laplace'a tak od ręki nie pamiętam, ale może mogłabym sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: zalamalam sie:(( 20.11.06, 13:55 odpocznij, zrelaksuj się i spróbuj jeszcze raz;) Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: zalamalam sie:(( 22.11.06, 11:23 Mój facet uczy tych rzeczy. Z naciskiem na uczy(pomaga samodzielnie wpaść na rozwiązanie), a nie odwala za kogoś jego pracę... Odpowiedz Link Zgłoś