garbaty_aniou 26.11.06, 09:20 czy ktoś jeszcze wstał dziś o tak strasznej porze? i to po dwudniowej imprezie? i to do pracy? i to na 12 (słownie: dwanaście) godzin? źle mi, buuu :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: niedziela piąta rano 26.11.06, 09:22 No nie, ja dzisiaj 5.50 wykrecalam sruby, wkrecone przez moje dziecko, z kociego drapaka, bo tak dziady od rana go molestowaly, ze szalu mozna bylo dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
garbaty_aniou Re: niedziela piąta rano 26.11.06, 09:33 no to też całkiem fajny poranek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: niedziela piąta rano 26.11.06, 10:15 Oczywiscie dodam, ze jak tylko te sruby wykrecilam, to dziady poszly spac. Echhh! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: niedziela piąta rano 26.11.06, 19:40 Ja natomiast około godzinę wcześniej kładłam się dla odmiany spać, po przydługiej sobocie, w skład której weszły: dyżur w pracy, irytujące zakupy, impreza w pracy. Do tej pory czuję się absolutnie-kurwa-wykończona. Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: niedziela piąta rano 26.11.06, 19:57 A ja, a ja, a ja wstałam o 4 dać jeść małemu Bubu. Wczoraj było to o 3. Czasami o 2.30 itd. I tak już od pół roku prawie. <zieeewwww> Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: niedziela piąta rano 26.11.06, 22:03 Kochana, to bedziesz tak dawac do czasu az nie odzwyczaisz... :) No chyba, ze masz jeszcze takiego mikrona co musi w nocy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: niedziela piąta rano 26.11.06, 22:08 A mnie o 4.36 obudzily jajniki,cholery mozna dostac,dzien wolny,jedyny od pracu a tu dupa cie boli tluczesz sie po ciemku do kuchni w poszukiwaniu pigulki,zimno od podlogi otwiera ci oczy i siku sie chce od razu taaa teraz to juz mozna sobie kawusie zapodac i kanal z reklamami w tv.Jeden plus maz i dzieci maj swieze buleczki w niedzielny poranek jaka dobra gospodyni ze mnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
kathi_joe Re: niedziela piąta rano 28.11.06, 20:15 a co cie obudzilo o 5 rano? smutki? Odpowiedz Link Zgłoś