weronikaa89 04.12.06, 14:39 Kupuje duuuużo papieru jeszcze więcej wstążek i zamykam sie u siebie w pokoju. A moja siostra twierdzi, że z roku na rok idzie mi coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzfoxy Re: Pakować prezenty ;) 04.12.06, 17:39 Tak! A pozniej je wreczac, albo uklaadac pod choinka :) Uwielbiam to! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Pakować prezenty ;) 04.12.06, 18:12 od razu się człowiek robi leciutki i szczęśliwy widząc radości innych :) chociaż troszeczkę można rozjaśnić codzienność :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: Pakować prezenty ;) 04.12.06, 19:10 Ja już mam plan, bo w domu wstaje najwcześniej (przed 6) to im cichaczem podłoże. Już nie mogę się doczekać;D A jutro umówiłam sie z koleżankami na wizyte i też mam coś dla nich. Fajnie dawać prezenty. Tylko papier mi się skończył a taki ładny miałam;] Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek7772 Re: Pakować prezenty ;) 12.12.06, 17:54 pakować prezenty i te niesamowite świateczne zyczenia , mają w sobie jakąś moc Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Pakować prezenty ;) 16.12.06, 11:29 Mi w tym roku chyba udzielił się bardziej duch świąt niż kiedykolwiek. I dobrze :) Wczoraj właśnie rozpoczęłam pakowanie niektórych prezentów i zajęło mi to nie mało czasu, bo postanowiłam sama zrobić pudełka i obkleić je w różne dziwne rzeczy. A niektóre prezenty, to w ogóle częściowo lub w całości robię sama, więc tym większa frajda :) mam nadzieję, że się spodobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: Pakować prezenty ;) 16.12.06, 14:33 Na pewno się spodobają;) Kiedyś w gimnazjum jeszcze, robiłam aniołki z masy solnej. Co prawda nie mam jakiś wybitnych zdolności artystycznych, można powiedzieć nawet że marne. Ale sam fakt, że robi się coś samemu i poświęca się temu o wiele więcej czasu niż kupienie czegoś w sklepie. No i każdy prezent jest wtedy inny. A Ty co "produkujesz":)? A co do pakowania to w jednej z książek Musierowicz padło stwierdzenie, że najbardziej przyjemny jest moment tuż przed otworzeniem prezentu gdy pociąga się za wstążkę;]. Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Pakować prezenty ;) 17.12.06, 12:09 Tak zupełnie sama to może nie produkuje, w tym sensie, że nie tworzę od podstaw (ale zostało mi jeszcze kilka osób, więc kto wie, może skorzystam z podpowiedzi... aniołki z masy solnej? hmmm :) kiedyś coś próbowałam, ale marny efekt był ;) Tym razem dwóm osobom postanowiłam nagrać miłe dla ucha dźwięki, skrupulatnie wyselekcjonowane perełki, a potem krążek otrzymuje specjalną, własnoręcznie wykonaną, tematyczną okładkę :) Ina osoba z kolei otrzyma zdjęcie- kolaż :) czyli wspólna fotka przyozdobiona w różnoraki sposób, bo tak samo zdjęcie to nudno ;) Może nie jakieś wielce odkrywcze te moje pomysły, ale myślę, że tym osobom dla których są przeznaczone, przypadną do gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: Pakować prezenty ;) 17.12.06, 14:50 Taka płyta to skarb, sama chciałabym dostać coś takiego;]. A zdjęcia to chyba zawsze dobry pomysł, bo chyba każdy lubi je oglądać. Ja wczoraj dobrałam się do "zamierzchłych" zdjęć sprzed 2 lat z urodzin. Bardzo przyjemnie się wspominało. Odpowiedz Link Zgłoś