Dodaj do ulubionych

wreszcie do Was trafiłam

06.12.06, 13:48
Macham do Was ręką polskie motocyklistki:)dzięki Światowi Motocykli
dowiedziałam się o Was...Jestem motocyklistką od tego roku-udało się
zrealizować ciche marzenie,które wszystkim szowinistom wydaje się
śmieszne.Jestem w trakcie kompletowania ubioru-bo to ważne(a propos mam do
sprzedania rękawice czarne Alpinestars Stella SP3 dla kobitki w rozmiarze M-
przywiezione z USA-na mnie są za krótkie paluszki...)na wiosnę wreszcie jakiś
śmigacz-w klasach o mniejszej pojemności wpadł mi w oko Suzuki GS500f-
oczywiście z owiewką-bo jakoś ładniej wygląda...;)co Wy na to??pewnie już ten
temat pierwszego motocykla był poruszany...ale co sądzicie o Suzi?Jeździłam
na większych sprzętach znajomych...i po roku weekendowych wypadów na moto
znajomych(Honda CBR600f,Honda Fireblade,Yamaha FZ6 Fazer)chyba są jeszcze nie
dla mnie...Napiszcie co Wy na to:)Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: wreszcie do Was trafiłam 06.12.06, 19:18
      :) witamy na forum (dość długo nas szukałaś, bo artykuł o babozlocie ukazał się
      w październiku ;) ) ... ale najważniejsze, że znalazłaś :D
      GS jest przewałkowany od podszewki w conajmniej kilku postach na naszym forum,
      pozytywnie i negatywnie - do wyboru do koloru ... może dziewczyny, które miały
      już takie motocykle zechcą wypisać Ci "za" i "przeciw" Suzuki GS na podstawie
      własnych doświadczeń :). natomiast uważam, że masz 100% rację nie próbując
      jeszcze dosiadać innych motocykli, które wymieniłaś... moze za 2 -3 sezony
      • docaniela Re: wreszcie do Was trafiłam 06.12.06, 21:45
        Tak,wiedziałam o was już w październiku,ale...mam ostatnio tyle na głowie,że
        nawet jak już kupie tą SUZI:)to mam nadzieję że będzie okazja jeździć.
        Po wystawieniu postu "przeszukałam "całe forum-im impressed!!!!Super!!!Bardzo
        się cieszę że się baby mają gdzie zlatywać-przynajmniej jak czytasz czujesz że
        traktują cię jak równy równego co nie zawsze ma miejsce na forach opanowanych
        przez facetów...chyba chodzi o zabieranie podwórka czy coś:)boją sie że możemy
        być lepsze...a widzę że forumowiczki są wyrozumiałe i cierpliwe.Uściski za
        to,dzięki za to forum-czytając czuję się jakbym była w 2kołach w Warszawie-
        przyjaznej knajpce dla 2kółkowców...miłe wspomnienia z wypadu do
        stolicy.Pozdrowienia dla wszystkich
        • arsinoe73 Re: wreszcie do Was trafiłam 06.12.06, 22:07
          Fajnie , że jesteś z nami :-D Cieszymy sie !!!
          Ja oprócz tego cieszę się , że machasz do nas ręką :-D :-D :-D Strach
          pomyśleć , jaką krzywdę mogłabyś sobie zrobić , gdybyś spróbowała do nas
          pomachać inną częscią ciała :-D :-D :-D :-D !!!!!

( Mam nadzieję , że nie obraziła Cię na przywitanie mała próbka mojego dziwnego
          poczucia humoru :-D , jednak nie mogłam sie powstrzymać :-D :-D :-D :-D )

Pozdrawiam Cię serdecznie z Gliwic !!
          • docaniela Re: wreszcie do Was trafiłam 06.12.06, 22:22
            spoko-nikt na nikogo nie będzie się obrażał;)naprawdę cieszę się że tu jestem:)
            uśmiałam się właśnie czytając opowieści o zabawnych reakcjach na motocyklistki:)
            hahhaha.W moim przypadku zadziałało to w ten sposób że mój wcześniejszy facet
            urósł w oczach innych...Zrobiliśmy wypad do Kórnika-mój pierwszy po egzaminie-
            jechałam bardzo wolniutko jego starą CBR-ką...w międzyczasie dostałam do niego
            namiary na lokal w Kórniku...a gdy tam dojechałam...i zdjęłam kask odbył się
            istny aplauz siedzących na murku pijaczków-"patrz,qw...,laska na TAAAKim
            motorze!!!-mój facet mało nie odleciał...pierwszy raz od dawna złapał mnie za
            rękę pokazując pijaczkom swoją włąsność...mężczyźni to takie proste zwierzęta:)
            Dziękuję również pewnym panom policjantom którzy zatrzymali mnie na dzień przed
            egzaminem dlatego,że...było widać że jestem dziewczyną na motorze...i jechałam
            zbyt przepisowo takim mocnym sprzętem...po całym teatrze płaczu że narzeczony
            mnie rzuci jak się dowie że mnie zatrzymali-a nie wie o tym że wzięlam jego
            motor-że na pewno zostanę starą panną...puścili mnie wolno...głupi to ma
            szczęście!!!
            Ale wiecie co...najlepszą zapłatą za przebrnięcie przez wątpliwości męskiej
            populacji co do tego czy nadaję się na motocyklistkę były pełne dumy oczy
            mojego ojca(starego motocyklisty) kiedy nagle zaskoczyłam go widokiem plastiku
            z jeszcze jedną kategorią...bo nie wiedział że robię to prawko...hm...teraz
            tylko czekać wiosny...
    • rumak68 Re: wreszcie do Was trafiłam 07.12.06, 13:44
      Helouu :),witam i pozdr. z Wrocka ! Dorota
      • reggie85 Kórnik.... 07.12.06, 15:37
        tak mnie ten Kórnik zaciekawił... Jesteś z Wlkp??? mało nas z tego rejonu:)
        chyba tylko ja i Iza:)
        • docaniela Re: Kórnik.... 07.12.06, 16:55
          Mieszkam w POznaniu:)od roku:)tutaj też zrobiłam prawko.na razie wyjeżdżam do
          Szwecji...by zarobić na wymarzonego sprzęta-wracam na święta a potem do końca
          lutego będę w zachodniopomorskiem.Do Poznania wracam w marcu-mam nadzieję-bo to
          zależy od paru rzeczy -jak to się wszystko ułoży...więc mam nadzieję,że na
          wiosnę baby wielkopolskie będą miały okazję się spotkać:)i że ja też
          przyjadę-nie mogę się doczekać...też chcę już śmigać SWOIM sprzętem na
          Arciszewskiego...zawsze mnie koledzy motocykliści doprowadzali do szału!!!Doz
          obaczenia więc.Odezwę się po powrocie.Miłego
      • aprilia33 Re: wreszcie do Was trafiłam 07.12.06, 15:59
        Fajnie,że jesteś z nami.Serdecznie witam i życzę szybkiego zakupu wymarzonego
        sprzęta!!!
    • pszczola35 Re: wreszcie do Was trafiłam 07.12.06, 16:55
      Wita, witam Cie serdecznie:))
      Cieplutkie pozdroweczka z Warszawy:))
    • krakersik20 Re: wreszcie do Was trafiłam 07.12.06, 17:40
      Tez dołaczam sie do gorących powitań-sama dopiero niedawno tu "wstąpłam" ale
      cosik m sie zdaje, że zostane juz na dlużej bo nie mogłam trafić na lepsze forum
      Pozdrawiam;DDDD
    • kasia.jos Re: wreszcie do Was trafiłam 07.12.06, 18:05
      Witaj:) Fajnie, ze grono motocyklistek z dnia na dzien sie powieksza :)))

BTW Jesli chcesz poczytac troche praktycznych rzeczy o Suzi, to polecam forum
      Bractwa Suzuki: www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/index.php i samo
      Bractwo :)
      • dorotii3 Re: wreszcie do Was trafiłam 08.12.06, 17:20
        Witaj:) Ja co prawda nie jestem jeszcze motocyklistką tylko heh kandydatką (tak
        gwoli ścisłości to plecaczkiem po prostu;), na wiosnę prawko, ale pozdrawiam Cię
        ciepło z zachodniopomorskiego.

Dorota:)))
    • szepa11 Re: wreszcie do Was trafiłam 08.12.06, 19:59
      Witam z Krakowa. Mimo iż samo znalazłam się tu niedawno i to po przeczytaniu
      tego samego artykułu co Ty
      Szepa :))
      • megi847 Re: wreszcie do Was trafiłam 08.12.06, 23:38
        ja również witam i gratuluje tej drugiej "kategorii"...ja również niedawno
        formalnie stalam sie motocyklistką bo od 5.07 mam prawko tylko niestety jeszvcze
        bez swojego sprzetu..tez czekam do wiosny a zaraz po nowym roku przymierzam sie
        do zakupu hondy shadow choć w marzeniach była wirazka....Pozdrawiam Cie z Siedlec!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka