verte34 28.12.06, 19:08 Pakowaliśmy się dzisiaj, pytam Męża - Gdzie są Noxia szczotki? A on z osłupieniem - Jakie mopsiastaczki? I tak cały czas, jessuu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdajeden Re: Głuchy na oba uchy :/ 28.12.06, 21:42 a co to są noxia szczotki? (ciekawosc mnie zzera) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Głuchy na oba uchy :/ 28.12.06, 23:20 verte, twoj maz ani chybi moim bratem jest - mam to samo, ale w wersji hardcore.... czego to ja nie slysze, jak sie do mnie mowi ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Głuchy na oba uchy :/ 29.12.06, 12:20 Ja też jestem ciekawa co to są te"coś tam-coś tam". Mam wrażenie, że oni nie są głusi, tylko jest im wygodniej słyszeć to co chcą usłyszeć. A w ogóle kij im wszystkim w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Głuchy na oba uchy :/ 29.12.06, 16:02 Noxia szczotki to są szczotki naszego psa Noxia :D :D (Nox, dla przyjaciół Klops). A mój biedny mąż szczerze próbuje się dorozumiec o co mi chodzi, to nie żaden sabotaż. Fakt że trochę mamroczę ale nie aż tak :> Odpowiedz Link Zgłoś
ola741 Re: Głuchy na oba uchy :/ 29.12.06, 21:43 O Boszsz a ja myślałam,że to jakiś skomplikowany sprzęt, coś do czyszczenia sprzętu elektronicznego:-]Ale się uśmiałam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Głuchy na oba uchy :/ 29.12.06, 22:18 Rrrraaany! tego mi było trzeba! ale się ubawiłam... no to Klopsik hahahah :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: Głuchy na oba uchy :/ 29.12.06, 22:31 prawdę mówiąc to zaczęłąm podziwiać verte,ze takie słownictwo zna.......ale lipa to tylko pies.... Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Głuchy na oba uchy :/ 01.01.07, 14:17 Podziwiać możesz mnie i tak, znam dużo wielkich słów, np. elektroencefalografia czy otorynolaryngologia :P Pozdrawiam w nowym roku :* Odpowiedz Link Zgłoś