straggly 28.12.06, 21:40 Studiuje od roku w Łodzi i brakuje mi tam przyjaciolki:((( Moze ktoras tez szuka jakiejs kolezanki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolce_bacio Re: ktoras z Łodzi? 29.12.06, 21:10 czesc! ja jestem z Lodzi;)co studiujesz?i w ktorej okolicy lodzi mieszkasz? pozdrowionka:!) Odpowiedz Link Zgłoś
straggly Re: ktoras z Łodzi? 29.12.06, 21:41 Hej, fajnie ze sie odezwalas:) Studiuje farmacje, a mieszkam na Jaracza...Jak chcesz to to jest moj nr GG:2639639, moze kiedys pogadamy... A moze kiedys udaloby sie zorganizowac jakies spotkanko dziewczyn z tego forum z Lodzi...A Ty z ktorej czesci jestes i co tam w Łodzi porabiasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: ktoras z Łodzi? 30.12.06, 09:43 witaj! kolezanka po fachu,prawie...ja studiuje medycyne;)mieszkam na Dabrowie;)swietny pomysl z tym forumowym spotkankiem;)w lodzi nie mam netu,ale jakby co to napisz maila na ten adres gazetowy,jakos sie zgadamy;)pozdrowionka!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
straggly Re: ktoras z Łodzi? 30.12.06, 13:28 ooo, to faktycznie prawie po fachu:). A na ktorym jestes roku? Ja dopiero na 2 wiec jeszcze sporo mi zostalo...Tez nie mam w Łodzi netu:(Napisze Ci na maial moj numer to moze kiedys sie zgadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ktoras z Łodzi? 30.12.06, 21:04 Ja też,ja też jestem z Łodzi:) Pracuję i uczę się:)Zaczełam studia - informatykę.A mieszkam na Górnej,w okolicy Pabianickiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
xdagmarax Re: ktoras z Łodzi? 31.12.06, 14:10 Ja może nie jestem z Łodzi, ale ze Zgierza. Studiuję w Łodzi 4 rok pedagogiki. To może troche nas się uzbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: ktoras z Łodzi? 31.12.06, 18:22 cześc dziewczyny...tak czekam i czekam i wreszcie sie tu doczekalam ekipy z Łodzi:) Ja studiuje Stosunki międzynarodowe na UŁ. DO jednej z was mam blisko z uczelni bo na jaracza;) do drugiej bo mieszkam na CHojnach a wlasciwie na pograniczu CHojen i Dąbrowy i... te znie mam netu w Łodzi. Ja jestem na 3 roku ale mieszkam w Łodzi od 4. Generalnie to jestem z SIeradza;) jakby co to piszcie na maila malwinab@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
straggly Re: ktoras z Łodzi? 01.01.07, 13:05 Ja mam wspollokatorke ze stosunkow miedzynarodowych na 2 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
straggly Re: ktoras z Łodzi? 01.01.07, 13:07 Ja jestem ze Skierniewic, no ale teraz to ujz duzo czesciej w Łodzi. I mam wspolokatorke ze stosunkow miedzynarodowych na 2 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri A takie małe pytanie...krawcowa z Łodzi? 01.01.07, 14:40 Zna któraś z Was dobrą i w miarę niedrogą krawcową z Łodzi?Szukam już teraz...chce uszyć sukienkę na ślub kuzyna mojego P. Będzie cała rodzinka P. ...chcę super wyglądać;)Szyć ją chce dopiero koło sierpnia ale szukam już bo nie znam tu żadnej krawcowej:( Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: A takie małe pytanie...krawcowa z Łodzi? 01.01.07, 16:30 uuuu.. ja ci nie pomoge ja poprzestalam na swoich sieradzkich źrodłach i usługodawcach od kiedy byłam u fryzjera w galerii łodzkiej i wrocilam z....eh lepiej nei mowic ale za 50 zł taka fryzura to wiecie coo hrhrhhrhrhrhhrhr Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka No, a ja... 01.01.07, 22:56 Tez jestem z Łodzi. Mieszkam w Zgierzu i pracuję w Zgierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
figatkarolina Re: No, a ja... 02.01.07, 21:50 Czesc.Od tego roku (akademickiego)mieszkam w akademiku, jestem na 1 roku uzupełniających europeistyki. czuje sie samotna bo # trzy lata studiowałam w wawce i tam miałam mase przyjaciół, A tu mimo ze mieszkam w akademiku to jednak nie to samo co stara ekipa. Postanowiła że nazey sie nie zamykac tylko wychodzic do ludzi, i dlatego sie ciesze ze jest ta,ie forum i mozna kogos poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
mad_die Re: ktoras z Łodzi? 03.01.07, 23:57 Ja też z Łodzi, ale nie w Łodzi - niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: ktoras z Łodzi? 05.01.07, 21:12 toooo jak sie juz ustawicie - to dajcie znac ;P hehehe chetnie bym przyszła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ktoras z Łodzi? 06.01.07, 17:29 No ja też chętnie:) To się trza na jakieś piwko...czy kawke umawiać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: ktoras z Łodzi? 07.01.07, 13:14 a moze gdzies, gdzie podaja dobre piwo i wysmienita kawe ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ktoras z Łodzi? 07.01.07, 18:05 No ja bardzo chętnie...ale mieszkam w Łodzi od niedawna i nie bardzo znam knajpki:) Jeśli o mnie chodzi to 15 albo 16 po pracy najbardziej mi pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: ktoras z Łodzi? 08.01.07, 14:49 hehe... 15 mam kolokwium...a 17 egzamin. tooo ja juzzz mowie-ze mi nie pasuje ;P a skoro od niedawna mieszkasz..cozz... to poznajesz cały czas Łódź ;) uhhh... dobra kawa w Daily, w Bagdadzie...nooo.. tak...tam mikawy smakuja :P Odpowiedz Link Zgłoś