fantka 31.12.06, 23:39 smsa wysłałam dawno, doszedł dopiero teraz, a samochód ostatni rozlosowali pół godziny temu, buuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:03 nawet nie wiem ile mnie ten sms bedzie kosztował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:06 jak wysyłam jakies esy premiowane to tylko z PlusMixa nigdy z abonamentu :P taka cwana jestem juz raz dzieki Mixowi wygrałam:d Pozatym takie esy sa liczone poza abonament i czasem oszukuja podajac cene sms`a Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:10 najbardziej mnie wkurza że sms nawet nie ma szans do wziecia udziału w losowaniu, bo jest doręczony z opóźnieniem, ale do rachunku to się liczy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:16 współczuje :( oni tak lubia niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:23 w tej chwili dostałam sms o treści: Sylwester 06 - konkurs zakonczony. Nie wiem jak mam to rozumieć? czy to znaczy że jeszcze 5 minut temu mogłam wysyłaą smsy? czy ktoś wie o co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:25 to znaczy ze Twój es powinien brac udział w konkursie jesli było juz losowanie to zrobili go przed czasem a to jest niestety złamanie regulaminu i nadaje sie do biura konsumenckiego (tzn komisja zakładów i loteri czy jakos tak) podłe świnie Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:32 właściwie to ja pierwszy raz wzięłam udział w takiej zabawie, widzę że zarabiają na tym krocie ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:37 niezle kaski bija :) ja raz wysłałam od niechcenia był konkurs sms`wy trzebabyło wyslac pustego esa i wysłałam,ale czemu nie wiem bo wczesniej sie w to nie bawiłam. Na drugi dzien zadzwonili po moje dane i powiedzieli ze cos trafiłam po dwóch dniach kurier przywiózł nowiutki telefon komórkowy . Hehe miałam na prezent na mikołaja dla brata :d Ale faktycznie nie opłaca sie wysyłac bo to tylko sciema Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:44 to gratuluję szczęścia, powinnaś w totka grać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:46 coś Ty w totku jedynie 3 trafiam :P Ale wracajac do tematu jesli chcesz juz brac udział to jedynie te które Twoja siec komórkowa robi !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:51 dzięki za radę, to logiczne, tylko wtedy to ma sens :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:52 nie ma za co nic mądrego nie napisałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:53 ja nigdy się nad tym nie zastanawiałam bo nie grałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:56 ja tez nie ,ale widziałam ile osób juz sie nacieło :P Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 01:59 <hahaha>smutne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 02:00 co nam zostało? tylko te hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 02:04 i lampka wina w jednej rece a w drugiej serniczek:d to taka mala dygresja na pocieszenie :* Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 02:25 to moze otworzymy te nasze butelki i bedziemy je opróżniać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 02:27 ja już mam dosyć, wypiłam dwa kieliszki martini a jak dla mnie - to dość jest, nawet już o łóżeczku zaczynam myślec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: samochodu nie wygrałam ;( 01.01.07, 02:32 ja juz wcielam to w zycie dlatego zycze Ci szczescia i wiecej spokoju oraz miłych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś