Dodaj do ulubionych

Leziox-zgłoś się natychmiast na wątku o mózgu

IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:06
ważna i miła dla Ciebie nowina
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: jesteś prawdziwy facet IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:17
      nie wymiękaj,
      • Gość: samanta1 Re: jesteś prawdziwy facet IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:18
        cholera!Mina sie niecierpliwi!
      • Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:18
        Jak zobaczył ciebie to zwiał, z jego tekstów wynikało że lubi tylko kobitki
        • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:22
          tobie się menie przez to dochodzenie, już dokladnie orientacja seksualna
          popieprzyła, siądź chwilę na tyłku i spróbuj pomyśleć "kim, ja jestem?"
          • Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:23
            Gość portalu: niunia napisał(a):

> tobie się menie przez to dochodzenie, już dokladnie orientacja seksualna
            > popieprzyła, siądź chwilę na tyłku i spróbuj pomyśleć "kim, ja jestem?"

Własnie, cholera wie, kim ty jestes w koncu niunkiem, czy niunią

• Gość: samanta1 Re: niunia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:26
              Niunia .plec zmienilas?
              • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:28
                tak i bronie naszej czci kobiecej jako niunia, men to przypadek beznadziejny
                • Gość: samanta1 Re: niunia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:30
                  to teraz mam do Ciebie mowic Prosze pana???????
                  • Gość: Men Re: samanta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:32
                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> to teraz mam do Ciebie mowic Prosze pana???????

Samanto - w tym miesiącu wybieram sie do szczecina - jestem Ci winny słodkie
                    buziaczki, mniam, mniam :))))

• Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:31

> tak i bronie naszej czci kobiecej jako niunia, men to przypadek beznadziejny

beznadziejnie zakochany, ALE NIE W TOBIE - i szlag cie trafia z tego powodu

• Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:33
                    to albo men pederasta, albo już mu sie w glowce zagotowalo
                    • Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:34

> to albo men pederasta, albo już mu sie w glowce zagotowalo

A tobie kipii, i to już od dawna, pamietasz

• avalanche Re: Szpital 18.11.01, 01:42
                        Zglaszam sie, zamiast Leaiox(a), ze skierowaniem do tego szpitala "od chorych
                        na mozg". Skierowanie podpisane przez Mina md.
                        Zaznaczam,ze jestem przypadek kliniczny i robie TO wbrew sobie.
                        • Gość: Leziox Kuwa macia,a tu nikogo IP: *.addcom.de 18.11.01, 23:28
                          Zajęty byłem wczoraj masturbacją tak długo,że nie zauważyłem,że się zrobił świt
                          i wszyscy już uciekli z forum.Nikogo się nie przestraszyłem,a już na pewno nie
                          grona wściekłych małpeczek.Ale,jak powiedziałem,zrobiłem sobie miły wieczór.
                          Z szajbusowym pozdrowieniem-Ziemia jest płaska-Leziox.
                          • czort Re: Kuwa macia,a tu nikogo 18.11.01, 23:37
                            po poczte prosze za chwile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka