Gość: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:06 ważna i miła dla Ciebie nowina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: jesteś prawdziwy facet IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:17 nie wymiękaj, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: jesteś prawdziwy facet IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:18 cholera!Mina sie niecierpliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:18 Jak zobaczył ciebie to zwiał, z jego tekstów wynikało że lubi tylko kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:22 tobie się menie przez to dochodzenie, już dokladnie orientacja seksualna popieprzyła, siądź chwilę na tyłku i spróbuj pomyśleć "kim, ja jestem?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:23 Gość portalu: niunia napisał(a): > tobie się menie przez to dochodzenie, już dokladnie orientacja seksualna > popieprzyła, siądź chwilę na tyłku i spróbuj pomyśleć "kim, ja jestem?" Własnie, cholera wie, kim ty jestes w koncu niunkiem, czy niunią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: niunia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:26 Niunia .plec zmienilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:28 tak i bronie naszej czci kobiecej jako niunia, men to przypadek beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: niunia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:30 to teraz mam do Ciebie mowic Prosze pana??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: samanta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:32 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > to teraz mam do Ciebie mowic Prosze pana??????? Samanto - w tym miesiącu wybieram sie do szczecina - jestem Ci winny słodkie buziaczki, mniam, mniam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:31 Gość portalu: niunia napisał(a): > tak i bronie naszej czci kobiecej jako niunia, men to przypadek beznadziejny beznadziejnie zakochany, ALE NIE W TOBIE - i szlag cie trafia z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 01:33 to albo men pederasta, albo już mu sie w glowce zagotowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.01, 01:34 Gość portalu: niunia napisał(a): > to albo men pederasta, albo już mu sie w glowce zagotowalo A tobie kipii, i to już od dawna, pamietasz Odpowiedz Link Zgłoś
avalanche Re: Szpital 18.11.01, 01:42 Zglaszam sie, zamiast Leaiox(a), ze skierowaniem do tego szpitala "od chorych na mozg". Skierowanie podpisane przez Mina md. Zaznaczam,ze jestem przypadek kliniczny i robie TO wbrew sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Kuwa macia,a tu nikogo IP: *.addcom.de 18.11.01, 23:28 Zajęty byłem wczoraj masturbacją tak długo,że nie zauważyłem,że się zrobił świt i wszyscy już uciekli z forum.Nikogo się nie przestraszyłem,a już na pewno nie grona wściekłych małpeczek.Ale,jak powiedziałem,zrobiłem sobie miły wieczór. Z szajbusowym pozdrowieniem-Ziemia jest płaska-Leziox. Odpowiedz Link Zgłoś