anmanika 05.01.07, 10:38 Dziś o 20.40 w TV Puls. To był dopiero kultowy serial, już w czasie jego nadawiania. Mimo niedoróbek technicznych i papierowej scenografii, imponował świetną grą Dereka Jacobi oraz wciągał bardziej niż jakikolwiek kryminał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon_fruit Re: "Ja Klaudiusz" 05.01.07, 11:57 ja to uwielbiam!!! kupiłam sobie cały na dvd, a kiedys zgralam na kasety video z tvp1, ale ojciec mi nagrał na to "potop" kurrr..:))) i juz nie musze plowac w tv Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Ja Klaudiusz" 05.01.07, 12:18 O! to rzeczywiscie był dobry serial. jedyny polski dubbing jaki byłem w stanie znieść Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "Ja Klaudiusz" 05.01.07, 12:31 jeszcze byl jeden!!! Elzbieta krolowa Anglii to bylo cudo!!! mowie o dubbingu choc aktorka - Glenda Jackson, ktora grala glowna role tez byla bossska Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: "Ja Klaudiusz" 05.01.07, 16:31 podobno polski dubbing w klaudiuszu był rewelacyjny prawda to? niestety jest nie do otworzenia jak wiadomo ale moze ktos pamieta i potwierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "Ja Klaudiusz" 06.01.07, 20:09 ni i si enie dowiemy , lektor a Glende dubingowała Aleksandra Sląska , boska Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Ja Klaudiusz" 07.01.07, 12:53 O! bez dubbingu? jakze to tak...? czuję sie oszukany... Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: "Ja Klaudiusz" 07.01.07, 13:07 Lektor najznamietniejsze dzielo polozy, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: "Ja Klaudiusz" 07.01.07, 23:37 Dubbing polski niestety ponoć spłonął (poważnie). Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: "Ja Klaudiusz" 08.01.07, 16:36 Czy Klaudiusza nie dubbingowal czasem Brandszteter, ktory rowniez pisal piekne wiersze? Juz nie zyje, a glos podkladal pieknie, ale moze sie myle. To bylo tak dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: "Ja Klaudiusz" 08.01.07, 20:01 Stanisław Brejdygant, dalej żyje i pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: "Ja Klaudiusz" 09.01.07, 13:59 Masz racje, teraz mi sie przypomnialo, te nazwiska troche podobne a ja mam juz swoje lata :-) Dieki Odpowiedz Link Zgłoś