paola80 17.01.07, 09:27 Że czasami wracacie do wspomnień , tych z przed lat , z dzieciństwa i nie tylko ....- bo ja tak nie mam i zaczynam się zastanawiac czy to normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinacoladaa Re: Też tak macie ? 17.01.07, 09:47 hmm.. dołączam do grona nienormalnych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: Też tak macie ? 17.01.07, 10:30 Ja tak mam ,szczególnie jesienią kiedy dpoada mnie melancholia.Wracam myslami do okresu beztroski, mlodości, chociaż w gruncie rzeczy nie jestem taka stara (chyba ).Gdy tylko znajde w internecie stronkę z przebojami z lat 80-tych to mogłabym słuchać godzinami i wspominać. Ach to były czasy. Niedawno, wreszcie udało mi się odnależć przebój Baltimora-"Tarzan boy". Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Też tak macie ? 17.01.07, 11:07 Wracam bardzo często:) Z dzieciństwa i z ostatniego miesiąca :D Witaj Paolka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
barad Re: Też tak macie ? 17.01.07, 11:30 khinga napisała: > Wracam bardzo często:) Z dzieciństwa i z ostatniego miesiąca :D > > Witaj Paolka:)))) > Spotkanie po latach miesiącach??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Też tak macie ? 17.01.07, 11:45 Nie spotkanie:) urlop, na którym byłam miesiąc temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Też tak macie ? 17.01.07, 11:43 paola80 napisała: > Że czasami wracacie do wspomnień , tych z przed lat , z dzieciństwa i nie > tylko ....- bo ja tak nie mam i zaczynam się zastanawiac czy to normalne ? To naturalne tesknoty, z czasem poglebiaja sie i rozszerzają, a dzisiaj niemiłe stają sie we wsponienia calkiem przyjemne ... jestem w klubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś