shameeka 18.01.07, 20:18 wasze ulubione blyszczyki.. ktore polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka_85 Re: blyszczyki... 18.01.07, 20:23 Uzywam teraz maybeline z taka kulka na koncu - niby praktyczniej ;) , ponoc jest owocowy ale dla mnie smakuje dosc dziwnie. Moze faktycznie dzieki wam znajde cos lepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: blyszczyki... 18.01.07, 20:29 ja jetsem zadowolona z blyszczykow Bell :) naprawde swietne kolory i niska cena :) Odpowiedz Link Zgłoś
biegam_boso Re: blyszczyki... 19.01.07, 07:59 water shine diamonds maybeline new york :) odcień strawberry carats ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: blyszczyki... 19.01.07, 09:54 Avon Glazewear...jest calkiem calkiem;) jestem zadowolnona:) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: blyszczyki... 19.01.07, 14:09 rimmel:) bardzo fajne maja blyszzcyki...i cena w miare:) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: blyszczyki... 19.01.07, 15:51 chanel i clinique a w tanszej wersji - isa dora - swietna jakosc i ladne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: blyszczyki... 19.01.07, 15:55 isa dora- mam podklad z tej firmy. jest to genialny podklad musze przyznac! Odpowiedz Link Zgłoś
baby1girl Re: blyszczyki... 20.01.07, 22:00 tansza wersja to isa-dora?:> oni maja dosc drogie kosmetyki. Ja uzywam blyszczyku Jessici simpson(smak toffi) - kolor ladny, ale smak okropny. Mam rowniez blyszczyki z Avonu (bezbarwne) i jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
maja8549 Re: blyszczyki... 20.01.07, 15:25 z body shopu, maja super zapach i smak Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: blyszczyki... 20.01.07, 15:34 Joko, Diadem, Inglot, Applause. Jeśli chodzi o błyszczyki to jestem zdania, że cena nie idzie w parze z jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1girl Re: blyszczyki... 20.01.07, 22:04 a mozna wiedziec skad masz kosmetyki tej firmy?:) Jak bylam w Finlandii pare lat temu trafilam na ten sklep. Kosmetyki byly 1 jakosci. A w Polsce niestety nigdzie nie moge ich znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: blyszczyki... 20.01.07, 16:08 moje ostatnie odkrycie- Wibo, z Rossmanna, taki w tubce z pędzelkiem. bardzo fajny błyszczyk, duży wybór zapachów, ładnie wygląda na ustach, nie klei się (czego bardzo nie lubię), no i tani :) poza tym lubię Isa Dorę, Bourjois i Inglota. bardzo rozczarował mnie natomiast Juicy Tubes Lancome, więc zaniechałam dalszego testowania błyszczyków z wyższej półki... Odpowiedz Link Zgłoś