czort 19.11.01, 23:25 Tutaj jeden taki chce mi odebrac tytul starszej polewajacej. No to moze niech caly bar wykupi, ale dla niego bedzie drogo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomeranka Re: Bar tanio sprzedam 19.11.01, 23:30 Zrobimy tak, że pójdzie z torbami - bar pod hipotekę, wykupimy weksle i spuścimy wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Bar tanio sprzedam 19.11.01, 23:31 OK, ale sprzedaje bez klientow, klienci ze mna zostaja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Bar tanio sprzedam 19.11.01, 23:38 Klienci sie sami wykruszą, jak zamiast gorzały filozofią zacznie wanieć. Dobre przekierowanie daj na bar obok i tam przeczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Bar tanio sprzedam 19.11.01, 23:31 Zrobimy tak, że pójdzie z torbami - bar pod hipotekę, wykupimy weksle i spuścimy wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczony Re: Bar tanio sprzedam 19.11.01, 23:32 Ja Ci, Czorciku, baru nie zabieram. Ale wiecej wody i mniej filozofii proponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Bar tanio sprzedam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 23:34 Cholera!Chyba przegielam w wyglupach i Pomeranka zemdlala!macie kubel wody??? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Bar tanio sprzedam 19.11.01, 23:41 Spieprzaj do mojego tamtego, leoska przyszla sie napic!!! Widzisz, a chciales mnie go pozbawic, o niewdzieczny. czort Odpowiedz Link Zgłoś