9876aaww 20.11.01, 06:36 Czas oczka otwierać!! Czas brać się do pracy! (albo i nie...jak kto woli...)W każdym razie wszystkim przebudzonym i nieprzebudzonym - smacznej kawki życzę!! Co się komu śniło? Coś się wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 06:39 wyspana i wysniona, ze snami wczoraj do Freuda latałam, ale ten nieduk mi nie pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 07:17 ja sie nie wyspalam, znow kafke z pianka poprosze.... i z jakiego keksika, drodzy moi.... Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 07:27 Zdrowe śniadanko! Chyba,że to jeszcze nie śniadanko?!Jakby to nazwać; "przystawka do śniadania" albo "deser po kolacji". Jesteś,widzę, wielbicielką "podgryzek" na literkę "S" jak słodycze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 07:25 a myslalam ze bede tu pierwsza dzis:)) to nieludzkie mnie zwlekac z wyra o tej nieprzyzwoicie wczesnej porze! ja protestuje!nie bede pisac zadnego referatu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 07:32 TO JEST WCZESNA PORA???!!! No wiesz... Syn mleczarza pisze z wojska do domu: "Tato, tu jest super!!Dziennie wyleguję się do 6.00 !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 20.11.01, 07:36 6.00 to wczesna godzina . Ja muszę wstawać o 4.00 bo o 4.40 mam autobus. Cholernie wspaniale można się wyspać. Cały dzień oczy na zapałkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 08:18 o 4??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? wow, to ja juz nie narzekam a kawa nie dziala w takim przypadku, co? brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 08:17 iii tam, ja zwyklam spac do przynajmniej 9! czasy kiedy sie podrywalam o 6 dawno przeszly do historii, ale kto wie, jak mnie po zakonczeniu studiow do armii bezrobotnych nie wciela to cholera moze znow trzeba bedzie sie zrywac...bueeeee Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 08:14 A ja mogłabym jeszcze dłuuugo spać... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: do tych co wcześnie wstają 20.11.01, 08:21 Poranne uczucie niewyspania można przecież zniwelować wczesnym chodzeniem spać.Z kurami...o 16.00 na przykład. Zartowałam! Pytanie; jak spać by się wyspać?W duecie czy solo? Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: do tych co wcześnie wstają 20.11.01, 08:29 Prawie codziennie podejmuje heroiczny wyczyn w wstaję o 6.30. Robię tak od 10 lat i nadal uważam, że to barbarzyńska godzina. To tego się nie idzie przyzwyczaić. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acH Re: do tych co wcześnie wstają IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 08:31 ooooo wlasnie ale wyobrazasz sobie wstawanie o 4? ja sie poddaje i nienawet nie probuje, a w szczegolnosci zima Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: do tych co wcześnie wstają 20.11.01, 08:37 No to też się pochwalę! - moja godzina to 4.30 lub jeśli zabrzmi to łagodniej: w pół do piątej (jak kto woli). Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 09:06 .. jeszcze jestem wyspany, ale kolo popoludnia mi przejdzie !!! .. snilo .. hehe nic , ale przedwczoraj snilo mi sie ze we mnie piorun strzelil i skubany jakby na mnie polowal i gdzie w co strzelil to lepiej nie mowic, co Cie ciekawsze snilem dalej myslac ze nie zyje, a tu okazuje sie ze jest inaczej. Tego juz bylo za wiele wiec sie przebudzilem i caly dzien mnie glowa bolala ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: do enancjo! 20.11.01, 09:12 ...strzelił Ci piorun w " coś" a bolała Cię głowa - dziwne mi to...jak to działa? Jakiś specjalny mechanizm? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do enancjo! 20.11.01, 09:16 9876aaww napisał(a): > ...strzelił Ci piorun w " coś" a bolała Cię głowa - dziwne mi to...jak to > działa? Jakiś specjalny mechanizm? .. tak sobie mysle, ze moja duchowa strona poszla sie w nocy lajaczyc no ... na pioruny... i rano mial kaca !!!! , a ja cierpialem razem z nia .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: do wszystkich 20.11.01, 09:16 Witajcie Panstwo, ja sie nie wyspalem. Dzis nie. Ale jakos pewnie musi byc... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: do enancjo! IP: *.*.*.* 20.11.01, 09:21 To się teraz tak u mężczyzn nazywa: że ich "głowa boli" ... hihihi Pozdrawiam i dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do pomeranka !!! 20.11.01, 09:24 Witaj .. jak milo, .. ja panuje nad swoja czescia fizyczna, ale ta duchowa taka niepokorna !!!! .. milego dnia Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Enancjo IP: *.*.*.* 20.11.01, 09:32 I oby nigdy nie spokorniała! Pokorność ducha zostawmy mnichom i stracom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Enancjo 20.11.01, 09:51 Gość portalu: pomerank napisał(a): > I oby nigdy nie spokorniała! > Pokorność ducha zostawmy mnichom i stracom!!! .. i kobieta .. mezczyznie tak mowi ... no no .... .. masz racje .. czas na bycie pokornym zostawmy sobie na pozniej a poki co .. HULAJ DUSZA !!!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 09:47 więc koncentrat lub jakaś inna diabelska mikstura - ...byle sponiewierało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 09:47 wstawanie o 7 ranow wymyslil sadysta. powinnismy go zabic. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:11 O rany! wstawać o tak wczesnej porze to zabójstwo, zboczenie, nikt nie byłby w stanie sciągnąć mnie w żaden sposóbn z wyrka w środku nocy! Aż boję się pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:13 dlatego o tej porze sie nie mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:23 bo kawa jeszcze nie zadziałała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 10:31 A ja sie nie wyspalam:(Zanim pokroilam Crimena na plasterki bylo juz baaardzo pozno.Doktorowa Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:34 trzeba bylo uzyc noza elektrycznego byloby szybciej. Adam Słodowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: kto się wyspał?a kto nie?karita IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 10:57 zrob to sam!!!! ;)))ja lubie wooolno kroic,daje bardziej wysublimowane odczucia!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:34 Ciekawa jestem tylko, czy Crimen taki pokrojony się wyspał...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 10:58 he,he...spal jak nieboszczyk!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 11:03 ...tak mu było błogo...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.addcom.de 20.11.01, 23:11 Człowieku,czy cię porypało?W środku nocy ryjka drzesz i do tego wyglądasz jeszcze na szczęśliwego,kuwa,macia,co za ludzie. Przez takich właśnie szczęśliwców wyspać się nie mogę,bo od 5-ej rano latają po klatce schodowej jak te pojeby,jeszcze piosenki śpiewają,albo gwiżdżą radośnie, normalnym ludziom nie dając pospać. Wstaję więc niewyspany już o 12.30 i z zaciśniętymi zębami,marząc o kałaszu z paroma magazynkami idę do kuchni parzyć kawkę.Skowronki na Madagaskar!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 23:40 Ty tu lepiej o Madagaskarze nic nie mow, bo my pzrzed wojna zbierali pieniadze na ten Madagaskar. Kolonia mial byc nasza, polska, dziadek z kasztanka umyslili to sobie. I juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.addcom.de 20.11.01, 23:46 I co?I nadal na Madagaskarze pusto,a w Polsce,jak przed laty,burdel.Czyli stabilizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 23:55 I to sie trzyma kupy wbrew pozorom. Bo kto widział w burdelu bałagan. Porządek, organizacja i swobodny przepływ gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 06:46 A jestem pierwszy . Już nie śpię . Pobudka o 4.20 i o mały włos cisnąłbym do roboty z buta (na piechotkę). A tak wogóle jeśli położysz się spać np.: o 21.00 to i tak wstając o 4.0000 jesteś neptykiem. Ale dość tych żali . NIEWYSYPIAJĄCY SIĘ WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 06:56 a ja nie wiem, jak ja to robie, ze sie wysypiam. Czasem spie 3 godziny, czasem 8, o najrozniejszych porach nocy i dnia. I jestem wyspana. Ale tez i zegar byologyczny mie sie popierdulil juz dokumentnie. Chyba jednak samanta musi mi cos wyciac, chocby i profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 07:10 Gość portalu: Mina napisał(a): > Chyba jednak samanta musi mi cos wyciac, chocby i profilaktycznie Wyciąć ale co ? Z samego ranica to bym nie poszedł na żadem zabieg . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 07:15 a co ja lekarz jezdem, zeby wiedziec co? samanta niech wybierze. Moze watrobe? albo ta prawa reke, gdzie mie sie waglik zagniezdzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 07:26 Mówisz Bąblik cie dopadł. Nie jesteś sama. A co do amputacji to bym proponował...np.: małego palca u nogi . Wątrobę nie bo się przydaje. Ale do czego? Jak się za dużo pije to powoduje jakieś zakłucenia. Wątrobę Usunąc i można pić do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 07:44 powaznie??? to ja sie dzis zglosze na trepanacje watroby. Ale z drugiej strony, jak u mienia muzgu niet od urodzenia, serce wycieli bo kamienne bylo, a tera watroby sie pozbede, to gdzie ja kurwa mam umiejscowiony yntlekt? w dupie moze? Musi mnie jednak samanta przebadac. Moze na mnie Nobla zrobi? kto wie, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: kto się wyspał?a kto nie? 21.11.01, 07:40 Ja nie, bo książkę do 1 w nocy czytałam, a w pół do 6 musiałam wstawac do pracy, ale nie wiem, czy to uchodzi za niewyspanie czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 07:45 ronja napisał(a): > Ja nie, bo książkę do 1 w nocy czytałam, a w pół do 6 musiałam wstawac do > pracy, ale nie wiem, czy to uchodzi za niewyspanie czy nie... Uchodzi za lekki niedosyt ale da się żyć Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: kto się wyspał?a kto nie? 21.11.01, 07:47 No pewnie, jeszcze dzisiaj dam sobie w tyłek podczas jazdy konnej i padnę na ryj, a rano będę się zastanawiała, czy też wzięłam wieczorem prysznic i zjadłam kolację czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 08:32 Poproś konika żeby tak nie szalał Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: kto się wyspał?a kto nie? 21.11.01, 10:36 a co do tej częscie ciała co to koń Cię na niej wozi, to nie powiem, niczego sobie jest ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: DO WSZYSTKICH POWSTAŁYCH 21.11.01, 08:39 Witam wszystkich powstałych ze śpiochów.Dzień się zapowiada nie zły! Wskakujcie na obroty!!! i do roboty...komu się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: DO WSZYSTKICH POWSTAŁYCH 21.11.01, 08:51 Zaspałam do roboty, jak codzień zresztą!!! Kawa mi jeszcze nie ostygła więc cierpię bez. Dzień dziś się okaze jaki, bo o 12.30 ide dopiero do boju. Drżyjcie tyrani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: DO WSZYSTKICH POWSTAŁYCH 21.11.01, 10:53 znowu zaspalam i w dodatku boli mnie gardlo beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: DO WSZYSTKICH POWSTAŁYCH IP: *.addcom.de 21.11.01, 22:30 Czy nie ma wśród was normalnych ludzi,wstających powiedzmy o 13-ej?Z którymi byłoby możliwe podyskutowanie o sensie istnienia,albo,gdzie sprzedają tańszy browarek?Ja wiem,że sporo z was MUSI rano wstawać,ale sami przyznacie,że to kurestwo.Postuluję przesunięcie rozpoczęcia dnia pracy na godzinę 22.00. Odpowiedz Link Zgłoś
greta27 Re: kto się wyspał?a kto nie? 21.11.01, 22:44 ja sie nie wyspalam...i pewnie nie wyspie,za wczesnie wstaje:( pozdrawiam wszystkich rannych ptaszków i nocnych Marków-G Odpowiedz Link Zgłoś