Dodaj do ulubionych

kto się wyspał?a kto nie?

20.11.01, 06:36
Czas oczka otwierać!! Czas brać się do pracy! (albo i nie...jak kto woli...)W
każdym razie wszystkim przebudzonym i nieprzebudzonym - smacznej kawki życzę!!
Co się komu śniło? Coś się wydarzyło?
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 06:39
      wyspana i wysniona, ze snami wczoraj do Freuda latałam, ale ten nieduk mi nie
    • onlyania Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 07:17
      ja sie nie wyspalam,
      znow kafke z pianka poprosze....
      i z jakiego keksika, drodzy moi....
      • 9876aaww Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 07:27
        Zdrowe śniadanko! Chyba,że to jeszcze nie śniadanko?!Jakby to
        nazwać; "przystawka do śniadania" albo "deser po kolacji". Jesteś,widzę,
        wielbicielką "podgryzek" na literkę "S" jak słodycze..
    • Gość: aCh Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 07:25
      a myslalam ze bede tu pierwsza dzis:))
      to nieludzkie mnie zwlekac z wyra o tej nieprzyzwoicie wczesnej porze!
      ja protestuje!nie bede pisac zadnego referatu!!!
      :)
      • 9876aaww Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 07:32
        TO JEST WCZESNA PORA???!!! No wiesz...
        Syn mleczarza pisze z wojska do domu:
        "Tato, tu jest super!!Dziennie wyleguję się do 6.00 !!!"

• Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 20.11.01, 07:36
          6.00 to wczesna godzina . Ja muszę wstawać o 4.00 bo o 4.40 mam autobus.
          Cholernie wspaniale można się wyspać. Cały dzień oczy na zapałkach.
          • Gość: ach Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 08:18
            o
            4???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
            ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
            wow, to ja juz nie narzekam
            a kawa nie dziala w takim przypadku, co?
            brrrrr
        • Gość: aCH Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 08:17
          iii tam, ja zwyklam spac do przynajmniej 9!
          czasy kiedy sie podrywalam o 6 dawno przeszly do historii, ale kto wie, jak
          mnie po zakonczeniu studiow do armii bezrobotnych nie wciela to cholera moze
          znow trzeba bedzie sie zrywac...bueeeee
    • mag_nolia Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 08:14
      A ja mogłabym jeszcze dłuuugo spać...
      PA!
    • 9876aaww Re: do tych co wcześnie wstają 20.11.01, 08:21
      Poranne uczucie niewyspania można przecież zniwelować wczesnym chodzeniem
      spać.Z kurami...o 16.00 na przykład.
      Zartowałam!
      Pytanie; jak spać by się wyspać?W duecie czy solo?
      • pomeranka Re: do tych co wcześnie wstają 20.11.01, 08:29
        Prawie codziennie podejmuje heroiczny wyczyn w wstaję o 6.30. Robię tak od 10
        lat i nadal uważam, że to barbarzyńska godzina.
        To tego się nie idzie przyzwyczaić. :(
        • Gość: acH Re: do tych co wcześnie wstają IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.11.01, 08:31
          ooooo wlasnie
          ale wyobrazasz sobie wstawanie o 4?
          ja sie poddaje i nienawet nie probuje, a w szczegolnosci zima
          • 9876aaww Re: do tych co wcześnie wstają 20.11.01, 08:37
            No to też się pochwalę! - moja godzina to 4.30 lub jeśli zabrzmi to łagodniej:
            w pół do piątej (jak kto woli).
    • enancjo Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 09:06
      .. jeszcze jestem wyspany, ale kolo popoludnia mi przejdzie !!!
      .. snilo .. hehe nic , ale przedwczoraj snilo mi sie ze
      we mnie piorun strzelil i skubany jakby na mnie polowal i gdzie
      w co strzelil to lepiej nie mowic, co Cie ciekawsze snilem dalej
      myslac ze nie zyje, a tu okazuje sie ze jest inaczej.
      Tego juz bylo za wiele wiec sie przebudzilem i caly dzien mnie
      glowa bolala ...

Enancjo
      • 9876aaww Re: do enancjo! 20.11.01, 09:12
        ...strzelił Ci piorun w " coś" a bolała Cię głowa - dziwne mi to...jak to
        działa? Jakiś specjalny mechanizm?
        • enancjo Re: do enancjo! 20.11.01, 09:16
          9876aaww napisał(a):

> ...strzelił Ci piorun w " coś" a bolała Cię głowa - dziwne mi to...jak to
          > działa? Jakiś specjalny mechanizm?

.. tak sobie mysle, ze moja duchowa strona poszla sie w nocy
          lajaczyc no ... na pioruny... i rano mial kaca !!!! , a ja
          cierpialem razem z nia ..

Enancjo
        • krzysztof.r.m Re: do wszystkich 20.11.01, 09:16
          Witajcie Panstwo,
          ja sie nie wyspalem. Dzis nie.
          Ale jakos pewnie musi byc...
          krm
        • Gość: pomerank Re: do enancjo! IP: *.*.*.* 20.11.01, 09:21
          To się teraz tak u mężczyzn nazywa: że ich "głowa boli" ... hihihi

Pozdrawiam i dzień dobry :)
          • enancjo Re: do pomeranka !!! 20.11.01, 09:24
            Witaj .. jak milo,

.. ja panuje nad swoja czescia fizyczna, ale ta duchowa
            taka niepokorna !!!!

.. milego dnia
            Enancjo
            • Gość: pomerank Enancjo IP: *.*.*.* 20.11.01, 09:32
              I oby nigdy nie spokorniała!
              Pokorność ducha zostawmy mnichom i stracom!!!
              • enancjo Re: Enancjo 20.11.01, 09:51
                Gość portalu: pomerank napisał(a):

> I oby nigdy nie spokorniała!
                > Pokorność ducha zostawmy mnichom i stracom!!!

.. i kobieta .. mezczyznie tak mowi ... no no ....
                .. masz racje .. czas na bycie pokornym zostawmy sobie na
                pozniej a poki co .. HULAJ DUSZA !!!!!

Enancjo
    • 9876aaww Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 09:47
      więc koncentrat lub jakaś inna diabelska mikstura - ...byle sponiewierało!!!
    • .karita Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 09:47
      wstawanie o 7 ranow wymyslil sadysta. powinnismy go zabic.
      • kropka! Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:11
        O rany! wstawać o tak wczesnej porze to zabójstwo, zboczenie, nikt nie byłby w
        stanie sciągnąć mnie w żaden sposóbn z wyrka w środku nocy! Aż boję się
        pomysleć.
        • .karita Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:13
          dlatego o tej porze sie nie mysli :)
          • kropka! Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:23
            bo kawa jeszcze nie zadziałała
            • Gość: samanta1 Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 10:31
              A ja sie nie wyspalam:(Zanim pokroilam Crimena na plasterki bylo juz baaardzo
              pozno.Doktorowa
              • .karita Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:34
                trzeba bylo uzyc noza elektrycznego byloby szybciej. Adam Słodowy
                • Gość: samanta1 Re: kto się wyspał?a kto nie?karita IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 10:57
                  zrob to sam!!!! ;)))ja lubie wooolno kroic,daje bardziej wysublimowane
                  odczucia!;)
              • mag_nolia Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 10:34
                Ciekawa jestem tylko, czy Crimen taki pokrojony się wyspał...???
                • Gość: samanta1 Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 10:58
                  he,he...spal jak nieboszczyk!;)
                  • mag_nolia Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 11:03
                    ...tak mu było błogo...???
                    • Gość: Leziox Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.addcom.de 20.11.01, 23:11
                      Człowieku,czy cię porypało?W środku nocy ryjka drzesz i do tego wyglądasz
                      jeszcze na szczęśliwego,kuwa,macia,co za ludzie.
                      Przez takich właśnie szczęśliwców wyspać się nie mogę,bo od 5-ej rano latają po
                      klatce schodowej jak te pojeby,jeszcze piosenki śpiewają,albo gwiżdżą radośnie,
                      normalnym ludziom nie dając pospać.
                      Wstaję więc niewyspany już o 12.30 i z zaciśniętymi zębami,marząc o kałaszu z
                      paroma magazynkami idę do kuchni parzyć kawkę.Skowronki na Madagaskar!!!!!!!!!
                      • czort Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 23:40
                        Ty tu lepiej o Madagaskarze nic nie mow, bo my pzrzed wojna zbierali pieniadze
                        na ten Madagaskar. Kolonia mial byc nasza, polska, dziadek z kasztanka umyslili
                        to sobie.
                        I juz
                        • Gość: Leziox Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.addcom.de 20.11.01, 23:46
                          I co?I nadal na Madagaskarze pusto,a w Polsce,jak przed laty,burdel.Czyli
                          stabilizacja.
                          • pomeranka Re: kto się wyspał?a kto nie? 20.11.01, 23:55
                            I to sie trzyma kupy wbrew pozorom. Bo kto widział w burdelu bałagan. Porządek,
                            organizacja i swobodny przepływ gotówki.
                            • Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 06:46
                              A jestem pierwszy . Już nie śpię . Pobudka o 4.20 i o mały włos cisnąłbym do
                              roboty z buta (na piechotkę). A tak wogóle jeśli położysz się spać np.: o 21.00
                              to i tak wstając o 4.0000 jesteś neptykiem. Ale dość tych żali .
                              NIEWYSYPIAJĄCY SIĘ WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!1
                              • Gość: Mina Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 06:56
                                a ja nie wiem, jak ja to robie, ze sie wysypiam. Czasem spie 3 godziny, czasem
                                8, o najrozniejszych porach nocy i dnia. I jestem wyspana. Ale tez i zegar
                                byologyczny mie sie popierdulil juz dokumentnie. Chyba jednak samanta musi mi
                                cos wyciac, chocby i profilaktycznie.
                                • Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 07:10
                                  Gość portalu: Mina napisał(a):

> Chyba jednak samanta musi mi cos wyciac, chocby i profilaktycznie

Wyciąć ale co ? Z samego ranica to bym nie poszedł na żadem zabieg .
                                  • Gość: Mina Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 07:15
                                    a co ja lekarz jezdem, zeby wiedziec co? samanta niech wybierze. Moze watrobe?
                                    albo ta prawa reke, gdzie mie sie waglik zagniezdzil?
                                    • Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 07:26
                                      Mówisz Bąblik cie dopadł. Nie jesteś sama. A co do amputacji to bym
                                      proponował...np.: małego palca u nogi . Wątrobę nie bo się przydaje. Ale do
                                      czego? Jak się za dużo pije to powoduje jakieś zakłucenia. Wątrobę Usunąc i
                                      można pić do woli.
                                      • Gość: Mina Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 07:44
                                        powaznie??? to ja sie dzis zglosze na trepanacje watroby. Ale z drugiej strony,
                                        jak u mienia muzgu niet od urodzenia, serce wycieli bo kamienne bylo, a tera
                                        watroby sie pozbede, to gdzie ja kurwa mam umiejscowiony yntlekt? w dupie moze?
                                        Musi mnie jednak samanta przebadac. Moze na mnie Nobla zrobi? kto wie, kto
                                        wie...
    • ronja Re: kto się wyspał?a kto nie? 21.11.01, 07:40
      Ja nie, bo książkę do 1 w nocy czytałam, a w pół do 6 musiałam wstawac do
      pracy, ale nie wiem, czy to uchodzi za niewyspanie czy nie...
      • Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 07:45
        ronja napisał(a):

> Ja nie, bo książkę do 1 w nocy czytałam, a w pół do 6 musiałam wstawac do
        > pracy, ale nie wiem, czy to uchodzi za niewyspanie czy nie...

Uchodzi za lekki niedosyt ale da się żyć
        • ronja Re: kto się wyspał?a kto nie? 21.11.01, 07:47
          No pewnie, jeszcze dzisiaj dam sobie w tyłek podczas jazdy konnej i padnę na
          ryj, a rano będę się zastanawiała, czy też wzięłam wieczorem prysznic i zjadłam
          kolację czy nie...
          • Gość: kolec Re: kto się wyspał?a kto nie? IP: 172.30.25.* 21.11.01, 08:32
            Poproś konika żeby tak nie szalał
          • woland? Re: kto się wyspał?a kto nie? 21.11.01, 10:36
            a co do tej częscie ciała co to koń Cię na niej wozi, to nie powiem, niczego
            sobie jest ;-)))))
    • 9876aaww Re: DO WSZYSTKICH POWSTAŁYCH 21.11.01, 08:39
      Witam wszystkich powstałych ze śpiochów.Dzień się zapowiada nie zły! Wskakujcie
      na obroty!!! i do roboty...komu się chce.
      • pomeranka Re: DO WSZYSTKICH POWSTAŁYCH 21.11.01, 08:51
        Zaspałam do roboty, jak codzień zresztą!!! Kawa mi jeszcze nie ostygła więc
        cierpię bez. Dzień dziś się okaze jaki, bo o 12.30 ide dopiero do boju.
        Drżyjcie tyrani!!!
        • .karita Re: DO WSZYSTKICH POWSTAŁYCH 21.11.01, 10:53
          znowu zaspalam i w dodatku boli mnie gardlo beznadzieja.
          • Gość: leziox Re: DO WSZYSTKICH POWSTAŁYCH IP: *.addcom.de 21.11.01, 22:30
            Czy nie ma wśród was normalnych ludzi,wstających powiedzmy o 13-ej?Z którymi
            byłoby możliwe podyskutowanie o sensie istnienia,albo,gdzie sprzedają tańszy
            browarek?Ja wiem,że sporo z was MUSI rano wstawać,ale sami przyznacie,że to
            kurestwo.Postuluję przesunięcie rozpoczęcia dnia pracy na godzinę 22.00.
    • greta27 Re: kto się wyspał?a kto nie? 21.11.01, 22:44
      ja sie nie wyspalam...i pewnie nie wyspie,za wczesnie wstaje:( pozdrawiam
      wszystkich rannych ptaszków i nocnych Marków-G

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka