kubissimo 24.01.07, 10:51 zdarzyło się Wam kiedys powiększyć jej zasoby? bo ja pare razy trafiałem na białe plamy w polskich zasobach i niemalze sklonny bylem cos tam napisac, ale zawsze wygrywalo lenistwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skajstop Re: wikipedia 24.01.07, 10:53 Tak. Parę drobnych notek plus regularne edytowanie pewnej większej notki :P Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: wikipedia 24.01.07, 10:59 Zgadłeś :) wygrałeś paczkę płatków śniegu, wersja maxi. Dostawa w drodze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: wikipedia 24.01.07, 11:09 na wiki nie, na last.fm za to i owszem - głównie opisy współczesnych rosyjskich twórców z elektro i avangardy:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: wikipedia 24.01.07, 11:11 nigdy. zawsze wygrywal perfekcjonizm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiksadyba1 Re: wikipedia 26.01.07, 00:16 kubissimo napisał: > bo ja pare razy trafiałem na białe plamy w polskich zasobach i niemalze > sklonny bylem cos tam napisac, ale zawsze wygrywalo lenistwo ;) ...jakbym przeczytał własnego sobowtóra:)))! Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: wikipedia 26.01.07, 12:08 o, kiedys o to samo chcialam Was zapytac. wiec ja tak, ale ja bardzo zawsze lubilam pozytywizm, i moja ulubiona poetka jest Maria Konopnicka. dosc duzo nawet, po prawdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wikipedia 26.01.07, 19:50 Nanioslam poprawki dwa razy. Kilka razy nie kusilo, jak widzialam link na czerwono do swojej dzialki, ale tez wygrywalo lenistwo :-) Zeby zrobic porzadna notke, trzeba sie jednak napracowac. Odpowiedz Link Zgłoś