Gość: szakira no to jeszcze raz IP: *.acn.pl 11.04.03, 22:11 a co! Leziaczku kochany pijemy sobie, o tobie myslimy (roznie-ale dyktuja wszyscy!) i bardzo zalujemy ze ciebie z nami nie ma! jednym slowem, winko i wodeczka jest super, pewnie bylaby lepsza gdybys swoj karton opuscil i z nami menelami napil sie:)) caluski specjalne od hieny forumowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: no to jeszcze raz IP: *.arcor-ip.net 11.04.03, 22:29 Ładnie to tak człowiekowi upadłemu gadać jak się dobrze niby bawicie? To fajnie że się dobrze bawicie i naturalnie,bardzo mi przykro i chujowo że nie ma mnie tam. Ale już mi nie przypominajcie,to może dzisiaj jeszcze nie popełnię samobójstwa,kurwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathi Re: no to jeszcze raz IP: *.acn.pl 11.04.03, 22:43 Leziuuu, Twoje zdrowie w gardlo moje;) wsiadaj w samolot i przybywaj do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: no to jeszcze raz IP: *.arcor-ip.net 11.04.03, 23:01 W samolot ginekologiczny chyba,bo niedaleko dochtór taki urzęduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakira Re: no to jeszcze raz IP: *.acn.pl 11.04.03, 23:02 leziaczku tensknimy straszliwie tz, tygrys nie teskni! i bardzo zalujemy ze twoj karton tak daleko od naszych meliniarkskich kioskow! liczymy na to ze jednak uda ci sie zawitac w nasze progi! ps. calujemy i dziekujemy za prezenty, winko jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: no to jeszcze raz IP: *.arcor-ip.net 11.04.03, 23:17 Jebany Tygrys nie tęskni,bo teraz może na balandze brylować,a kiedy ja bywałem to powab Tygrysa w porównaniu z moim w pył się obracał. Nic innego tylko zazdrość jebanego Slunzoka. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no to jeszcze raz 12.04.03, 15:04 Mowiles cos o Slazokach Krzyzaku? :o))) P.S. Tygrys to taki Slazak- jak Men abstynent! Gwara ani mru- mru! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ tak jak z ciebie 12.04.03, 15:26 genialny exsportowiec, romantyk, poeta, (nie)plociuch.., O !:) p.s.: o czymś zapomniałem, hę ? mario2 napisał: > Mowiles cos o Slazokach Krzyzaku? :o))) > > P.S. Tygrys to taki Slazak- jak Men abstynent! Gwara ani mru- mru! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tak jak z ciebie 12.04.03, 15:31 chcesz klina? :o) Poszukaj watku gdzie Cie chwale! P.S. ja nie przesylalem nikomu tekstow z Zajazdu....:o) ( to a propos pleciucha) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: tak jak z ciebie 12.04.03, 15:35 patrząc na twój bęben .., faktycznie żeś 100% abstynent, O !:) p.s.: gdzie tym razem jesteś, hi, hi ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: tak jak z ciebie IP: *.arcor-ip.net 12.04.03, 17:50 Pewnie że mówiłem coś o Slunzokach,Slunzoku. Tygrys za takiego się ponoć podawał.A jak on nie Slunzok,to kto on? Ruska V Kolumna? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tak jak z ciebie 14.04.03, 10:46 Oj bestio Ty nie znasz Slonzokow wcale, a wcale... :) Tygrys to jakis mieszaniec i tyle! Ze Slazakiem nie ma nic wspolnego- mozesz mi wierzyc :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: tak jak z ciebie 14.04.03, 10:48 no ja nie powiem kto w Sosnowcu rezyduje;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tak jak z ciebie 14.04.03, 11:08 obojetnie gdzie i kto rezyduje. Wazne czy jest tym za kogo sie podaje, czy tez nie! czy ja przestalem byc Slazakiem w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: skoro jużeś w tym Sosnowcu to.... 14.04.03, 11:11 trza by sie na piwo kidyś ugadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: skoro jużeś w tym Sosnowcu to.... 14.04.03, 11:48 a masz paszport, by tu przyjechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathi Re: leziak IP: *.acn.pl 12.04.03, 20:47 Leziuuu, duza buzka za zdjecia - tyle ich i wszystkie piekne;) *) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: leziak IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 10:58 Ja też Ci Leziu bardzo dziękuję za fotki - choć nie wiem czy część nie wysłałeś mi złośliwie - mam jakieś zdjęcia samochodu i pieprzony rynek - nie wiem o co chodzi - a pozostałe są super Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: leziak 14.04.03, 11:00 Leziu, ja nie dostalam samochodu i rynku (Motor, farciarz jestes;)) ale i tak sie ciesze, choc prawde mowiac ze 2 zdjecia nie dotarly, ale to juz inna raza;) - nie bede wybrzydzac, o! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: leziak 14.04.03, 11:12 jako że ten wątek przemienił się w dziękczynny to i ja swoje całusy z podziekowaniami wysyłam chociaż inną droga juz wczesniej poszły. Dzieki za płytke zrobiłes mi niezłą niespodziankę i radoche:) buźka:)* Odpowiedz Link Zgłoś