shameeka Re: yerba mate 03.02.07, 17:38 ja jeszcze nie probowalam. dopiero przymierzam sie do zakupu :) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: yerba mate 03.02.07, 15:34 znam tylko z ksiazek isabel allende, smakuje troche jak zielona herbata? Odpowiedz Link Zgłoś
fifirella Re: yerba mate 03.02.07, 17:04 słyszałam o yerba mate ostatnio w "Pytaniu na śniadanie" ale gdzies wczesniej obiło mi sie to o uszy... słyszalam, ze to cudowny napar młodości i zdrowia;-) a ja pijam coś innego.... codziennie rano i w ciągu dnia prę szklaneczek soku z mrożonych żurawin( robie sama, gotuję, nie dodaję cukru) i jest naprawde fajny... nie dość ze zdrowy, to jeszcze spala tłuszczyk i likwiduje celulitis;-) poza tym już sie przywiązałam;-) a jak po yerba mate? Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: yerba mate 03.02.07, 19:50 ja nie piję ale wspominała dziś o tym Beata Pawlikowska Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: yerba mate 03.02.07, 19:56 w takim razie ktoras z nas musi sprobowac i podzielic sie wrazeniami, Odpowiedz Link Zgłoś
e-meg Re: yerba mate 04.02.07, 11:22 ja piję ;) nie przygotowuję jej w tradycyjny sposób-czy to jest poważne uchybienie czy nie, nie wiem a co do smaku to wymagał przyzwyczajenia się, ale obecnie bardzo lubię, szczególnie mate z trawą cytrynową jest bardzo smaczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: yerba mate 04.02.07, 13:01 j apiłam przed egzaminami, Ma bardzo specyficzny smak ktory wymaga przyzwyczajenia. U mnie działa podobnie jak kawa Odpowiedz Link Zgłoś