Dodaj do ulubionych

Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum

05.02.07, 18:16
Dzisiejszy Świat Seriali:

img330.imageshack.us/img330/7830/swiatoc0.jpg
Obserwuj wątek
    • anekk2 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 18:22
      Żałosne. Jak się nigdzie nie gra, to i na mózg pada.
      • shatmach Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 18:28
        Jak to nigdzie? Masz tam wyraźnie napisane, ze to gwiazda Samego Życia! :D A
        to, ze pojawia sie tam raz na 10 odcinków przelotnie jako jedna z dziennikarek
        w gazecie nie jest ważne. A do tego pani Ela musi cięzko przygotowywać
        materiały dla Dwójki dla której od dłuższego czasu pracuje. Jej materialy
        pojawiają sie w Sniadaniu z Dwójką aż od miesiąca. Biedna wątroba po tych
        bankietach.
        • meluzyna12 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 18:37
          Boże, widać wielka gwiazda pani Ela poczuła się bardzo dotknięta komentarzami
          na forum, skoro nie omieszkała pożalić się w felietonie, jaka to Wiesia
          straszna. Felietonów nie pisała też latała po bankietach, widać tylko tam
          znajduje zajęcie, bo nigdzie nie gra. Od razu zaznczam- Wiesią nie jestem:)
          • anekk2 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 19:04
            Wiecie co- czytałam wywiad ze Smoktunowicz w Vivie, też odniosła się do krytyki
            internautów, ale zrobiła to z klasą zaledwie w jednym zdaniu. A tu czytam
            żałosny wywód niezrealizowanej aktorki ( "miarą sukcesu jest ilość wrogów"-
            jakie sukcesy zawodowe ma na swoim koncie Jędrzejewska ?)- bo co Wiesia
            ośmieliła się skrytykować trzecioplanową artystkę ? Faktycznie chyba miała
            rację " ego rozdete" i do tego brak dystansu do samej siebie. Pół felietonu
            poswięcić Wiesi- oj tam chyba był płacz i zgrzytanie zebami podczas czytania
            forum, a nie szczery śmiech :) A w ogóle co ma Wiesia do życia towarzyskiego
            stolicy ??
          • anekk2 Re: PS 05.02.07, 19:04
            Też nie jestem Wiesią. Piszę z Wrocka:)
            • romy_sznajder Re: PS 05.02.07, 19:08
              kurcze, ja tez nie jestem wiesia.
              • romy_sznajder Re: PS 05.02.07, 19:10
                a w ogole o jaki watek chodzi? gdzie wieska gadala ze soba? tu?
                czy na FTv? albo na Serialach?

• anekk2 Re: PS 05.02.07, 19:14
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=55278893&v=2&s=0
                  To ten wątek. " Vip" Elżbieta Jędrzejewska występuje tu jako lala.kowalska i
                  pewnie myśli, że wszyscy dyskutanci są Wiesią S :) Co za brak klasy.
                  • romy_sznajder Re: PS 05.02.07, 19:33
                    hoho! mnie wlasnie przyszlo na mysl, ze ja nic nie mam do p. Jedrzejewskiej,
                    nawet sympatyczna, tylko brak jej wyrazniej wizji kariery. a tu sie okazuje, ze
                    ona sobie zawod w y b r a l a. jaki? konferanserka? aktorstwo? dziennikarstwo
                    (no nie, chyba nie)? bywanie? VIPowanie?

Wiesi gratuluje zafunkcjonowania na rowni z VIPami, bo krytykujac W.S. pani E.J.
                    zrobila jej dokladnie to samo, na co sama sie obrusza, ale cala sytuacja jakas
                    taka...rozbuchana;)

p.s. Trudno jest NAPISAC dobry felieton, prawda;))?
                    • meluzyna12 Re: PS 05.02.07, 19:51
                      Nie każdy rodzi się Danielem Passentem, czy Krystyną Koftą:)
                      Ja szczrze powiedziawszy nie wiem w ogóle GDZIE i KOGO gra Ela J., jedynie
                      właśnie kojarzę ją z rubryk towarzyskich. Tylko kto w redakcji SŚ zaakceptował
                      takie bzdury do " koktajlu towarzyskiego" ? Co ma Wiesia do " koktajlu
                      towarzyskiego " ??
                      • romy_sznajder Re: PS 05.02.07, 20:01
                        w reklamie zgarala, ale nie pamietam czego. ja ja kojarze z pieprzyka na twarzy.
                        bylam kiedys na konferencji, ktora prowadzila, bardzo - trzeba przyznac - sprawnie.
                        • meluzyna12 Re: PS 05.02.07, 20:12
                          Ja jej nie widziałam NIGDZIE, poza zdjęciami w rubrykach towarzyskich. A ten
                          felieton (?) tekst (?) ( bo nie wiem do jakiej formy literackiej to coś można
                          zakwalifikować) pani J. udowodniła dokładnie to co jej w linku zarzuciła
                          wcześniej Wiesia : rozdęte ego. Ja dorzuciłabym jeszcze: brak poczucia humoru,
                          brak dystansu do siebie i chyba kompleksy niespełnionej aktorki.
                        • romy_sznajder KrzaczkuBzu - napisalam maila na gazeta.pl 05.02.07, 21:09
    • aasiek Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 21:30
      O rany, ja tej kobity naprawdę nie znam nawet :) Ale, z drugiej strony, prawie w
      ogóle nie oglądam telewizji, więc też i nietrudno o taką niewiedzę...
      Jednak trzeba Wiesi przyznać - umiejętnie wykorzystała władzę internetu ;)
      • mameluch Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 23:10
        ja kojarzę chyba tylko tak jak Romy, z reklamy:)
        ale czy ona do jakiegoś dziennika też te felietony pisze? bo jak coś takiego jak
        w linku i to raz na tydzień, to czas na bankietowanie chyba ma:) przecież to
        godzinka pisania dla osoby niewprawnej w klikaniu, razem z włączeniem komputra,
        wysłaniem mejla i wypiciem kawy.
        dziwna baba jakaś:)
        • shatmach Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 23:35
          Pisze, co 2 tygodnie bo tak wychodzi Świat Seriali. No i jeszcze robi materiały
          filmowe dla Sniadania z Dwójką (raz w tygodniu).
          • mameluch Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 00:12
            no to circa 16 godzin dziennie samej roboty wychodzi, jak nic!
            • rozmowy_kontrolowane Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 06:17
              W kolejnych felietonach pani Ela J. będzie wymieniała każdego z nas z nicka :D
              Mój Boże, jak oni się strasznie nudzą w Warszawie, skoro tak siedzą i wymyślają
              takie bzdety bez składu i ładu i na forum zrzucają odpowiedzialność za swoje
              marne umiejętności...
              • pomme Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 08:25
                to ja sie szybko dopisze, niech mnie też wymieni PPP
                swoją drogą to ja tej pani eli tez nie znam ale pewnie za rzadko oglądam
                zdjęcia z bankietów
                jakie to żałosne
    • jj_krewetka Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 23:50
      Nie wiedziałem, ze ta wojna warszawskich idiotek ciagle trwa, internet zbliża
      ludzi.
      • nioma Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 08:39
        ale za to zobaczcie ile radosci dajemytakiej osobce
        jest nikim w swiecie aktorskim, gra jakas malutka rolke w kiepskiej jakosci
        serialu, niespelnione ambicje wylewaja jej sie uszami, czyta o slawnych
        kolezankach, zazdrosci im uznania i popularnosci i raptem widzi,ze na forum
        ktos ja wymienil
        wow! jestem slawna,jestem trendi- mysli sobie taka osobka i radoche ma po pachy
        znaczy sie - forum uszczesliwia ludzi
        mialkich i bezambitnych wprawdzie,ale zawsze
    • znajacysprawe Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 09:24
      Ameryki nie odkryłaś dziewczynko, o wzajemnej niechęci obu Pań wiadomo od
      dawna, problem jedynie tkwi w tym, że jedna drugiej nie jest w stanie nic
      zrobić. Wieśka to przynajmniej umie pisać, a ta tutaj...
      • meluzyna12 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 09:36
        W ogóle czy to takie ważne, gdzie obie pracują ? Wiesia jak dla mnie może być
        ekspedientką w mięsnym, ale ma prawo do wyrażenia własnego zdania w necie,
        napisała to co wszyscy wiedzą: Jędrzejewska nigdzie nie gra, za to lata po
        kazdym bankiecie- nawet jest na kilku jednego dnia. Nic obraźliwego, ale
        widocznie trafiła w bardzo czuły punkt " wielkiej aktorki" Jędrzejewskiej. Pani
        Elżbieta chyba ma na tym tle potężne kompleksy, skorodała temu upust w swym "
        tekście" czy czym ta forma literacka była.
      • krzaczekbzu Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 09:36

Nie nazywaj mnie dziewczynką, nikogo nie obrażam, a juz na pewno nie Ciebie.
        Mam wrażenie ,że jesteś właśnie Wieśką występującą na tym i siostrzanym forum
        telewizja pod wieloma nickami.
        Bez odbioru, bo jeszcze zostanę bohaterką któregoś z super tygodników typu
        Swiat Seriali.
        ---------------------------------
        Zwisa mi co kto ma w swojej teczce
        • znajacysprawe Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 09:39
          Całe forum wyborczej to jedna Wiesia S. pod innymi nickami:)
          Co Cię tak obchodzi, gdzie pracuje Wiesława ? Co to ma do rzeczy w ogóle ??
      • drzejms-buond i bardzo dobrze... 06.02.07, 09:40
        choć plotki nie należą do moich ulubionych zajęć, to przyznać musze
        że..
        każdy macha mieczem na jaki go stać...
        jak panienki chcą miedzy sobą rywalizować- proszę bardzo.
        jedna macha w necie druga w gazecie!
        i nie nam oceniać, która jest ważniejsza.
        tego żadne z nas nie wie.

osobiście
        nie znoszę plotek!
        groźnych plotek,
        takich które niszczą komuś życie
        bez względu na to
        kto je roznosi
        i jakich mediów używa.
        ament

każdy ma prawo do obrony!!!
        KAŻDY!
    • anekk2 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 10:50
      Krzaczku Bzu a może to Ty jesteś urażonym " vipem" Elżbietą J. ? Tak, jakby
      Ciebie Wiesia uraziła, skoro atakujesz ją bez powodu ? to ci dopiero jajca.
      • jj_krewetka Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 11:08

Dżizus, ale schiza ! ja odpadam
        • pomme Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 11:30
          oswiadczam ze nigdy nie byłam wiesią
          • drzejms-buond Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 11:39
            ja też nie!
            • dragon_fruit od dawna wiadomo, że 06.02.07, 11:50
              ja jestem Wiesławą i możecie mi skoczć!
              • dragon_fruit Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 11:50
                skoczyć i obtoczyć
                • around_the_sun Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:02
                  na wszelki wypadek sie dopisze,
                  że ja również nie jestem wiesławą
                  a o istnieniu pani Elżbiety wiem tylko z tego foruma.
                  I też mi mozna skoczyć...
                  ;P
                  • drzejms-buond Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:19
                    hyc...
                    hyc...

no przecież sie nie rozdwoję...
                    :-/
                    • monia515 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:38
                      "Krzaczku Bzu a może to Ty jesteś urażonym " vipem" Elżbietą J. ? Tak, jakby
                      Ciebie Wiesia uraziła, skoro atakujesz ją bez powodu ? to ci dopiero jajca."

Cóż... dziwne jest twoje podejście. Ja akurat tez nie jestem ani Wiesławą, ani
                      Elżbietą, ale czytając wpisy pani Wiesławy i widząc jej rozdwojenie jaźni,
                      śmiem twierdzić, że ta osoba jest albo mocno zakompleksiona albo ma nie równo
                      pod sufitem.
                      Wiem, że zaraz odezwą się 'adwokaci' wyżej wymienionej, ale takie odnoszę
                      wrażenie. Oczywiście niezrówoważenie pani W, nie oznacza zakazu pisania na
                      forach. Tylko dziwi mnie zachwyt i przyklaskiwanie jej miernym i pełnym jadu
                      rewelacjom.
                      • krzaczekbzu Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:51

Monia, okazuje się ,że jestes mną, czyli krzaczkiem a ja- Elzbietą.
                        I mnie dziwi ,że bzdury roznoszone przez W.S, są tak powaznie brane.
                        Czasem mam wrażnie, że burza rozpętana przez WS w stosunku do pewnego aktora
                        MjM były tworem jej chorej wyobrazni , a nie jego.

• kolagena Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:59
                          O Boże, proszę, tylko już nie o tym aktorze, bo rzygnę... a taki fajny wątek był.
                          Dobra, to ja jestem Wieśką, jestem też tym aktorem, i Elą J., a nawet
                          krzaczkiembzu. I bardzo proszę napisać o mnie w Świecie Seriali, to w końcu
                          ewenement być tyloma osobami na raz.
                        • monia515 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:06
                          Wg mnie tak właśnie było:)) Przecież pani W. pisała za siebie, za niego, za
                          jakąś tam inną wykorzystaną, za koleżanke tej innej itd...
                          Myślę, że ów aktor nie ma pojęcie o tym, że kiedykolwiek pisał na jakimś forum;
                          a zwłaszcza o tym, że jest znajomym jakiejś pani W.
                          Kończmy już ten temat, bo to chore.
                          Pozdrawiam,
                          Monika
                          • irmelin Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:14
                            W związku z zaistaniałym problemem, oświadaczam, że ja również nie jestem
                            Wiesią, nie jstem Elą J,chociaż gdybym miała wybierać to obrałabym persony
                            Wiesi, ponieważ:ma poczucie humoru, osoby z rozchwianą osobowością sa
                            ciekawsze...
                            A poza tym to moze wpisze się jeszcze kilka osób z deklaracją na temat, czy są
                            czy nie są, którąś z tych kobitek i zakończym ten wątek....

Całusy przesyłam cynamonowe:-))))))))))))))))))))))))
                            • pomme Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:19
                              jakbym miała dokonac wyboru która pania chciałabym być to bym wolała sie nie
                              urodzić:-)
                            • chloe30 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:19
                              Nie jestem Wiesławą, nie jestem bankieciarą E.Jot, nie jestem nawet dzieckiem
                              Anety Ka.

Czy ja tu nadal moge pisac??????
                              • pomme Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:32
                                napisz podanie, dyrekcja rozpatrzy:-)
                                • chloe30 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:38
                                  pomme napisała:

> napisz podanie, dyrekcja rozpatrzy:-)

Którędy do dyrekcji, bożesz ty mój.
                                  Czy podanie w formie felietonu??????
                                  :)
                              • krzaczekbzu Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 14:11

Może chociaz jestes OJCEM dziecka Anety K?
                                • chloe30 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 14:18
                                  krzaczekbzu napisał:

>
                                  > Może chociaz jestes OJCEM dziecka Anety K?

Chyba tak. Zawiadamiam prokuraturę.
                                  :)
                      • kosheen4 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 14:51
                        monia515 napisała:

> Wiem, że zaraz odezwą się 'adwokaci' wyżej wymienionej, ale takie odnoszę
                        > wrażenie. Oczywiście niezrówoważenie pani W, nie oznacza zakazu pisania na
                        > forach. Tylko dziwi mnie zachwyt i przyklaskiwanie jej miernym i pełnym jadu
                        > rewelacjom.

amen, monia!
    • kosheen4 iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 13:57
      obie siebie warte
      felietonistka z bożej łaski dała się sprowokować sprzątaczce piątego planu,
      pilnie nasłuchującej co też na woronicza i w okolicy słychać.
      • romy_sznajder Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 13:58
        ee, no plissss, apeluje o wiecej kultury;) nie obrazajmy sie wzajemnie.
        • kosheen4 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:46
          romy_sznajder napisała:

> ee, no plissss, apeluje o wiecej kultury;) nie obrazajmy sie wzajemnie.

dlaczego apelujesz do mnie - wychodzisz z założenia że ktoś kto pracuje w
          telewizji sam się podkłada, i osobom w rodzaju wiesławy wolno zasuwać o nich
          chamskie komentarze? bo jakoś potępienia dla plot tu nie widzę a wprost
          przeciwnie. na niusy o łepkowskiej i innych rzucacie się jak pelikan na młode
          rybki, nie szczędząc komentarzy.
          w wątkach w których sprzątaczka piątego planu alias wiesława zdradza kulisy
          zachowań gwiazd, komentuje zachowanie olszówki czy cokolwiek innego - jakoś
          nikomu nie przeszkadza jej jarmarczny ton i chamstwo.
          • romy_sznajder Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 16:12
            Kosheen, idea forum to pisanie o telewizji, bohaterach seriali, plotkach etc.
            obrazania forumowiczow sobie nie zycze i basta, bo sie robi spluwaczka. bede
            wycinac.
      • monia515 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:11
        kosheen4 napisała:

> obie siebie warte
        > felietonistka z bożej łaski dała się sprowokować sprzątaczce piątego planu,
        > pilnie nasłuchującej co też na woronicza i w okolicy słychać.
        >
        Niby iiitam, ale jednak.
        Taka jedna z drugą wiesława nie wystawiają dobrej opinii internautom. Potem
        słyszy się, że ludzie, którzy pisza na forach to jakieś anonimowe,
        zakompleksione świry.
        Nie chcę być utożsamiana ze świrem- niedługo będzie wstyd się przyznać, że sie
        udzielasz na forum...
        • anekk2 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:35
          Hehehe, a kto Cię zmusza abyś pisała ? Chyba obowiązku nie ma.
          • monia515 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:37
            anekk2 napisała:

> Hehehe, a kto Cię zmusza abyś pisała ? Chyba obowiązku nie ma.

Widzę, że ciężko u ciebie ze zrozumieniem zwykłego tekstu. Nie będę tłumaczyć.
            pozdr.
            • meluzyna12 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:51
              Niechże sobie Wiesia będzie kim chce- dziennikarką, sprzątaczką, kelnerką-
              lubię ją czytać, bo ma ostry język, duże poczucie humoru i duży dystans do
              siebie i całej reszty. Zreztą teraz to nie wiem o co ta walka i personalne
              ataki : Bo napisała prawdę- że Ela J. jest nikim, nigdzie nie gra i lata po
              imprezach. A tak nie jest ?? Jaki zawodowy dorobek ma pani J ? Byłam na
              www.filmpolski.pl- mierniutki. Problem tkwi w tym, że to z pani J. wyszedł jad,
              zawiść, zazdrość wobec innych koleżanek po fachu i tym " felietonem" udowodniła
              tylko, że bardzo źle znosi prawdę o sobie. Jakby miała klasę, to nie odniosłaby
              się do takiej błahostki. To co ma zrobić Lis, Smoktunowicz czy Kożuchowska, po
              tym co internauci wypisują na ich temat- powinni iść do Wisły i się utopić.
              Personalne ataki na Wiesławę są tu nioeuzasadnione, szczególnie, że ona sama
              nie zabiera głosu.
              Aha Wiesławą nie jestem, aktorem również, EJ także nie:)
              Ale marzę, aby stać się bohaterką w kolejnym ss.
              • kosheen4 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:55
                mylisz ostre pióro z pokładami niechęci które najwyraźniej żywi wiesława do
                światka filmowego z woronicza. to nie są cięte a dowcipne teksty, tylko coś na
                kształt porachunków, nie wiadomo z jakiego powodu.
                a co nazywasz dystansem - powtarzanie jak mantrę że ktoś jest
                nikim/lansiarzem/bankieciarzem, etc? hi hi hi, rzeczywiście bardzo dowcipne i
                lotne. jak na rasowego kąsającego felietonistę przystało.
                • meluzyna12 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 15:17
                  Zauważ Wiesława na temat EJ wypowiedziała się w jednym konkretnym wątku pt "
                  Polskie vipy" żałosne- nie zakładała osobnego wątku, po to aby napisać, że
                  Jędrzejewska to.... Napisała to co wszyscy widzą- baba nigdzie nie gra,za to
                  jest na każdej imprezie. Nie ona wystąpiła w roli kąsającego felietonisty, a EJ
                  usiłowała się w nędzny sposób " odegrać" - bo przeczytała o sobie dwa zdania
                  prawdy ? W takim rzie całe forum BO , telewizja jest napastliwe i podszyte
                  niechęcią, bo żadko zdarza się przeczytać tam coś pozytywnego o kimkolwiek.
                  Wiesia nie jest wyjątkiem, wasz Gianni gorsze rzeczy wali.
                  A że mierniutka " gwiazdeczka" EJ poczuła się bardzo urażona i dotknięta, to
                  problem ma ona a nie WS. Ws w ogole nie zbrała glosu, wyraźnie olewa płody EJ
                  bardzo dobrze robi.
                  • monia515 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 15:27
                    No tak, tylko, że Elżbieta j. napisała o anonimowej Wiesławie /przytoczyła tu
                    jednego z wielu internautów/. Nie sądzę, żeby chciała sie odegrać. Dlaczego
                    wszyscy uparcie twierdzą, że wiesława jest koleżanką Elżbiety czy innego tam
                    vipa?? skąd to przekonanie?
    • lu_cyjka Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 16:49
      o rany!!! moja ośmiomiesięczna ciąża nie wytrzyma.śmiech ją wygoni:))) wszyscy,
      którzy podeszliście do wątku z jajem, jesteście genialni:))))pozostali,
      smiertelnie poważnie opowiadający się po jednej ze stron, wyrazy ubolewania:((
      • wieslawa-siemiankowska Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 17:36
        A ja tylko tak na chwilkę, skoro o mnie mowa. Chciałam tylko powiedzieć,że od
        wczoraj jestem prawdziwom gwiazdom ( kudy tam Brodzikowej do mnie) a na ulicy
        zaczepiają mnie ludzie i pytają, czy to o mnie pisano w SS;) Aha i jeszcze
        oprócz nicka Wiesława- Siemiankowska posiadam jeszcze 40 innych nicków m.in
        Dragon- Fruit,Romy- Sznajder, Invicta1, shatmach, bm-ka, pomme- a reszty nie
        pamiętam;) Za dużo dyskusji sama ze sobą prowadzę;)
        A dla SS mnóstwa czytelników, dla Eluni głównej roli u Wajdy:)))
        Buziaki dla wszystkich:)
        • meluzyna12 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 19:56
          Brawo :)Wiesiu.
        • krzaczekbzu Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 21:18

Ciekawe skąd ,Wiesiu ,niby wszyscy w realu wiedzą jaki masz nick na forach?
          • meluzyna12 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 21:25
            Coś Ty się tak tej Wiesi uczepiła ? Nie wyczuwasz, że jak widać ubawiła się
            całą sytuacją i zrobiła sobie z tego jaja ? Miała się Ci tłumaczyć na forum-
            czy zna tego, czy tamtego ? Po co- zareagowała humorkiem, pobłażaniem i total
            luzikiem. W przeciwieństwie do pani EJ. Odpuść już sobie, dla mnie Wiesia może
            być kochanką Deląga, co mnie to obchodzi... Ale jej reakcja mi się spodobała.
            Podobnie jak Lucynki ( o ile nie pomyliłam nicka).
            • rozmowy_kontrolowane Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 07.02.07, 07:30
              Dajcie spokój, jaka jest prawda, wiedzą tylko zainteresowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka