shatmach 05.02.07, 18:16 Dzisiejszy Świat Seriali: img330.imageshack.us/img330/7830/swiatoc0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anekk2 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 18:22 Żałosne. Jak się nigdzie nie gra, to i na mózg pada. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 18:28 Jak to nigdzie? Masz tam wyraźnie napisane, ze to gwiazda Samego Życia! :D A to, ze pojawia sie tam raz na 10 odcinków przelotnie jako jedna z dziennikarek w gazecie nie jest ważne. A do tego pani Ela musi cięzko przygotowywać materiały dla Dwójki dla której od dłuższego czasu pracuje. Jej materialy pojawiają sie w Sniadaniu z Dwójką aż od miesiąca. Biedna wątroba po tych bankietach. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 18:37 Boże, widać wielka gwiazda pani Ela poczuła się bardzo dotknięta komentarzami na forum, skoro nie omieszkała pożalić się w felietonie, jaka to Wiesia straszna. Felietonów nie pisała też latała po bankietach, widać tylko tam znajduje zajęcie, bo nigdzie nie gra. Od razu zaznczam- Wiesią nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 19:04 Wiecie co- czytałam wywiad ze Smoktunowicz w Vivie, też odniosła się do krytyki internautów, ale zrobiła to z klasą zaledwie w jednym zdaniu. A tu czytam żałosny wywód niezrealizowanej aktorki ( "miarą sukcesu jest ilość wrogów"- jakie sukcesy zawodowe ma na swoim koncie Jędrzejewska ?)- bo co Wiesia ośmieliła się skrytykować trzecioplanową artystkę ? Faktycznie chyba miała rację " ego rozdete" i do tego brak dystansu do samej siebie. Pół felietonu poswięcić Wiesi- oj tam chyba był płacz i zgrzytanie zebami podczas czytania forum, a nie szczery śmiech :) A w ogóle co ma Wiesia do życia towarzyskiego stolicy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: PS 05.02.07, 19:10 a w ogole o jaki watek chodzi? gdzie wieska gadala ze soba? tu? czy na FTv? albo na Serialach? Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: PS 05.02.07, 19:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=55278893&v=2&s=0 To ten wątek. " Vip" Elżbieta Jędrzejewska występuje tu jako lala.kowalska i pewnie myśli, że wszyscy dyskutanci są Wiesią S :) Co za brak klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: PS 05.02.07, 19:33 hoho! mnie wlasnie przyszlo na mysl, ze ja nic nie mam do p. Jedrzejewskiej, nawet sympatyczna, tylko brak jej wyrazniej wizji kariery. a tu sie okazuje, ze ona sobie zawod w y b r a l a. jaki? konferanserka? aktorstwo? dziennikarstwo (no nie, chyba nie)? bywanie? VIPowanie? Wiesi gratuluje zafunkcjonowania na rowni z VIPami, bo krytykujac W.S. pani E.J. zrobila jej dokladnie to samo, na co sama sie obrusza, ale cala sytuacja jakas taka...rozbuchana;) p.s. Trudno jest NAPISAC dobry felieton, prawda;))? Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: PS 05.02.07, 19:51 Nie każdy rodzi się Danielem Passentem, czy Krystyną Koftą:) Ja szczrze powiedziawszy nie wiem w ogóle GDZIE i KOGO gra Ela J., jedynie właśnie kojarzę ją z rubryk towarzyskich. Tylko kto w redakcji SŚ zaakceptował takie bzdury do " koktajlu towarzyskiego" ? Co ma Wiesia do " koktajlu towarzyskiego " ?? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: PS 05.02.07, 20:01 w reklamie zgarala, ale nie pamietam czego. ja ja kojarze z pieprzyka na twarzy. bylam kiedys na konferencji, ktora prowadzila, bardzo - trzeba przyznac - sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: PS 05.02.07, 20:12 Ja jej nie widziałam NIGDZIE, poza zdjęciami w rubrykach towarzyskich. A ten felieton (?) tekst (?) ( bo nie wiem do jakiej formy literackiej to coś można zakwalifikować) pani J. udowodniła dokładnie to co jej w linku zarzuciła wcześniej Wiesia : rozdęte ego. Ja dorzuciłabym jeszcze: brak poczucia humoru, brak dystansu do siebie i chyba kompleksy niespełnionej aktorki. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 21:30 O rany, ja tej kobity naprawdę nie znam nawet :) Ale, z drugiej strony, prawie w ogóle nie oglądam telewizji, więc też i nietrudno o taką niewiedzę... Jednak trzeba Wiesi przyznać - umiejętnie wykorzystała władzę internetu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 23:10 ja kojarzę chyba tylko tak jak Romy, z reklamy:) ale czy ona do jakiegoś dziennika też te felietony pisze? bo jak coś takiego jak w linku i to raz na tydzień, to czas na bankietowanie chyba ma:) przecież to godzinka pisania dla osoby niewprawnej w klikaniu, razem z włączeniem komputra, wysłaniem mejla i wypiciem kawy. dziwna baba jakaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 23:35 Pisze, co 2 tygodnie bo tak wychodzi Świat Seriali. No i jeszcze robi materiały filmowe dla Sniadania z Dwójką (raz w tygodniu). Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 00:12 no to circa 16 godzin dziennie samej roboty wychodzi, jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 06:17 W kolejnych felietonach pani Ela J. będzie wymieniała każdego z nas z nicka :D Mój Boże, jak oni się strasznie nudzą w Warszawie, skoro tak siedzą i wymyślają takie bzdety bez składu i ładu i na forum zrzucają odpowiedzialność za swoje marne umiejętności... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 08:25 to ja sie szybko dopisze, niech mnie też wymieni PPP swoją drogą to ja tej pani eli tez nie znam ale pewnie za rzadko oglądam zdjęcia z bankietów jakie to żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 05.02.07, 23:50 Nie wiedziałem, ze ta wojna warszawskich idiotek ciagle trwa, internet zbliża ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 08:39 ale za to zobaczcie ile radosci dajemytakiej osobce jest nikim w swiecie aktorskim, gra jakas malutka rolke w kiepskiej jakosci serialu, niespelnione ambicje wylewaja jej sie uszami, czyta o slawnych kolezankach, zazdrosci im uznania i popularnosci i raptem widzi,ze na forum ktos ja wymienil wow! jestem slawna,jestem trendi- mysli sobie taka osobka i radoche ma po pachy znaczy sie - forum uszczesliwia ludzi mialkich i bezambitnych wprawdzie,ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 09:24 Ameryki nie odkryłaś dziewczynko, o wzajemnej niechęci obu Pań wiadomo od dawna, problem jedynie tkwi w tym, że jedna drugiej nie jest w stanie nic zrobić. Wieśka to przynajmniej umie pisać, a ta tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 09:36 W ogóle czy to takie ważne, gdzie obie pracują ? Wiesia jak dla mnie może być ekspedientką w mięsnym, ale ma prawo do wyrażenia własnego zdania w necie, napisała to co wszyscy wiedzą: Jędrzejewska nigdzie nie gra, za to lata po kazdym bankiecie- nawet jest na kilku jednego dnia. Nic obraźliwego, ale widocznie trafiła w bardzo czuły punkt " wielkiej aktorki" Jędrzejewskiej. Pani Elżbieta chyba ma na tym tle potężne kompleksy, skorodała temu upust w swym " tekście" czy czym ta forma literacka była. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 09:36 Nie nazywaj mnie dziewczynką, nikogo nie obrażam, a juz na pewno nie Ciebie. Mam wrażenie ,że jesteś właśnie Wieśką występującą na tym i siostrzanym forum telewizja pod wieloma nickami. Bez odbioru, bo jeszcze zostanę bohaterką któregoś z super tygodników typu Swiat Seriali. --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 09:39 Całe forum wyborczej to jedna Wiesia S. pod innymi nickami:) Co Cię tak obchodzi, gdzie pracuje Wiesława ? Co to ma do rzeczy w ogóle ?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond i bardzo dobrze... 06.02.07, 09:40 choć plotki nie należą do moich ulubionych zajęć, to przyznać musze że.. każdy macha mieczem na jaki go stać... jak panienki chcą miedzy sobą rywalizować- proszę bardzo. jedna macha w necie druga w gazecie! i nie nam oceniać, która jest ważniejsza. tego żadne z nas nie wie. osobiście nie znoszę plotek! groźnych plotek, takich które niszczą komuś życie bez względu na to kto je roznosi i jakich mediów używa. ament każdy ma prawo do obrony!!! KAŻDY! Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 10:50 Krzaczku Bzu a może to Ty jesteś urażonym " vipem" Elżbietą J. ? Tak, jakby Ciebie Wiesia uraziła, skoro atakujesz ją bez powodu ? to ci dopiero jajca. Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 11:08 Dżizus, ale schiza ! ja odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 11:30 oswiadczam ze nigdy nie byłam wiesią Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 11:39 ja też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit od dawna wiadomo, że 06.02.07, 11:50 ja jestem Wiesławą i możecie mi skoczć! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:02 na wszelki wypadek sie dopisze, że ja również nie jestem wiesławą a o istnieniu pani Elżbiety wiem tylko z tego foruma. I też mi mozna skoczyć... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:19 hyc... hyc... no przecież sie nie rozdwoję... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:38 "Krzaczku Bzu a może to Ty jesteś urażonym " vipem" Elżbietą J. ? Tak, jakby Ciebie Wiesia uraziła, skoro atakujesz ją bez powodu ? to ci dopiero jajca." Cóż... dziwne jest twoje podejście. Ja akurat tez nie jestem ani Wiesławą, ani Elżbietą, ale czytając wpisy pani Wiesławy i widząc jej rozdwojenie jaźni, śmiem twierdzić, że ta osoba jest albo mocno zakompleksiona albo ma nie równo pod sufitem. Wiem, że zaraz odezwą się 'adwokaci' wyżej wymienionej, ale takie odnoszę wrażenie. Oczywiście niezrówoważenie pani W, nie oznacza zakazu pisania na forach. Tylko dziwi mnie zachwyt i przyklaskiwanie jej miernym i pełnym jadu rewelacjom. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:51 Monia, okazuje się ,że jestes mną, czyli krzaczkiem a ja- Elzbietą. I mnie dziwi ,że bzdury roznoszone przez W.S, są tak powaznie brane. Czasem mam wrażnie, że burza rozpętana przez WS w stosunku do pewnego aktora MjM były tworem jej chorej wyobrazni , a nie jego. --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 12:59 O Boże, proszę, tylko już nie o tym aktorze, bo rzygnę... a taki fajny wątek był. Dobra, to ja jestem Wieśką, jestem też tym aktorem, i Elą J., a nawet krzaczkiembzu. I bardzo proszę napisać o mnie w Świecie Seriali, to w końcu ewenement być tyloma osobami na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:06 Wg mnie tak właśnie było:)) Przecież pani W. pisała za siebie, za niego, za jakąś tam inną wykorzystaną, za koleżanke tej innej itd... Myślę, że ów aktor nie ma pojęcie o tym, że kiedykolwiek pisał na jakimś forum; a zwłaszcza o tym, że jest znajomym jakiejś pani W. Kończmy już ten temat, bo to chore. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:14 W związku z zaistaniałym problemem, oświadaczam, że ja również nie jestem Wiesią, nie jstem Elą J,chociaż gdybym miała wybierać to obrałabym persony Wiesi, ponieważ:ma poczucie humoru, osoby z rozchwianą osobowością sa ciekawsze... A poza tym to moze wpisze się jeszcze kilka osób z deklaracją na temat, czy są czy nie są, którąś z tych kobitek i zakończym ten wątek.... Całusy przesyłam cynamonowe:-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:19 jakbym miała dokonac wyboru która pania chciałabym być to bym wolała sie nie urodzić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:19 Nie jestem Wiesławą, nie jestem bankieciarą E.Jot, nie jestem nawet dzieckiem Anety Ka. Czy ja tu nadal moge pisac?????? Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:32 napisz podanie, dyrekcja rozpatrzy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 13:38 pomme napisała: > napisz podanie, dyrekcja rozpatrzy:-) Którędy do dyrekcji, bożesz ty mój. Czy podanie w formie felietonu?????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 14:11 Może chociaz jestes OJCEM dziecka Anety K? --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 14:18 krzaczekbzu napisał: > > Może chociaz jestes OJCEM dziecka Anety K? Chyba tak. Zawiadamiam prokuraturę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: od dawna wiadomo, że 06.02.07, 14:51 monia515 napisała: > Wiem, że zaraz odezwą się 'adwokaci' wyżej wymienionej, ale takie odnoszę > wrażenie. Oczywiście niezrówoważenie pani W, nie oznacza zakazu pisania na > forach. Tylko dziwi mnie zachwyt i przyklaskiwanie jej miernym i pełnym jadu > rewelacjom. amen, monia! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 13:57 obie siebie warte felietonistka z bożej łaski dała się sprowokować sprzątaczce piątego planu, pilnie nasłuchującej co też na woronicza i w okolicy słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 13:58 ee, no plissss, apeluje o wiecej kultury;) nie obrazajmy sie wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:46 romy_sznajder napisała: > ee, no plissss, apeluje o wiecej kultury;) nie obrazajmy sie wzajemnie. dlaczego apelujesz do mnie - wychodzisz z założenia że ktoś kto pracuje w telewizji sam się podkłada, i osobom w rodzaju wiesławy wolno zasuwać o nich chamskie komentarze? bo jakoś potępienia dla plot tu nie widzę a wprost przeciwnie. na niusy o łepkowskiej i innych rzucacie się jak pelikan na młode rybki, nie szczędząc komentarzy. w wątkach w których sprzątaczka piątego planu alias wiesława zdradza kulisy zachowań gwiazd, komentuje zachowanie olszówki czy cokolwiek innego - jakoś nikomu nie przeszkadza jej jarmarczny ton i chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 16:12 Kosheen, idea forum to pisanie o telewizji, bohaterach seriali, plotkach etc. obrazania forumowiczow sobie nie zycze i basta, bo sie robi spluwaczka. bede wycinac. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:11 kosheen4 napisała: > obie siebie warte > felietonistka z bożej łaski dała się sprowokować sprzątaczce piątego planu, > pilnie nasłuchującej co też na woronicza i w okolicy słychać. > Niby iiitam, ale jednak. Taka jedna z drugą wiesława nie wystawiają dobrej opinii internautom. Potem słyszy się, że ludzie, którzy pisza na forach to jakieś anonimowe, zakompleksione świry. Nie chcę być utożsamiana ze świrem- niedługo będzie wstyd się przyznać, że sie udzielasz na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:35 Hehehe, a kto Cię zmusza abyś pisała ? Chyba obowiązku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:37 anekk2 napisała: > Hehehe, a kto Cię zmusza abyś pisała ? Chyba obowiązku nie ma. Widzę, że ciężko u ciebie ze zrozumieniem zwykłego tekstu. Nie będę tłumaczyć. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:51 Niechże sobie Wiesia będzie kim chce- dziennikarką, sprzątaczką, kelnerką- lubię ją czytać, bo ma ostry język, duże poczucie humoru i duży dystans do siebie i całej reszty. Zreztą teraz to nie wiem o co ta walka i personalne ataki : Bo napisała prawdę- że Ela J. jest nikim, nigdzie nie gra i lata po imprezach. A tak nie jest ?? Jaki zawodowy dorobek ma pani J ? Byłam na www.filmpolski.pl- mierniutki. Problem tkwi w tym, że to z pani J. wyszedł jad, zawiść, zazdrość wobec innych koleżanek po fachu i tym " felietonem" udowodniła tylko, że bardzo źle znosi prawdę o sobie. Jakby miała klasę, to nie odniosłaby się do takiej błahostki. To co ma zrobić Lis, Smoktunowicz czy Kożuchowska, po tym co internauci wypisują na ich temat- powinni iść do Wisły i się utopić. Personalne ataki na Wiesławę są tu nioeuzasadnione, szczególnie, że ona sama nie zabiera głosu. Aha Wiesławą nie jestem, aktorem również, EJ także nie:) Ale marzę, aby stać się bohaterką w kolejnym ss. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 14:55 mylisz ostre pióro z pokładami niechęci które najwyraźniej żywi wiesława do światka filmowego z woronicza. to nie są cięte a dowcipne teksty, tylko coś na kształt porachunków, nie wiadomo z jakiego powodu. a co nazywasz dystansem - powtarzanie jak mantrę że ktoś jest nikim/lansiarzem/bankieciarzem, etc? hi hi hi, rzeczywiście bardzo dowcipne i lotne. jak na rasowego kąsającego felietonistę przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 15:17 Zauważ Wiesława na temat EJ wypowiedziała się w jednym konkretnym wątku pt " Polskie vipy" żałosne- nie zakładała osobnego wątku, po to aby napisać, że Jędrzejewska to.... Napisała to co wszyscy widzą- baba nigdzie nie gra,za to jest na każdej imprezie. Nie ona wystąpiła w roli kąsającego felietonisty, a EJ usiłowała się w nędzny sposób " odegrać" - bo przeczytała o sobie dwa zdania prawdy ? W takim rzie całe forum BO , telewizja jest napastliwe i podszyte niechęcią, bo żadko zdarza się przeczytać tam coś pozytywnego o kimkolwiek. Wiesia nie jest wyjątkiem, wasz Gianni gorsze rzeczy wali. A że mierniutka " gwiazdeczka" EJ poczuła się bardzo urażona i dotknięta, to problem ma ona a nie WS. Ws w ogole nie zbrała glosu, wyraźnie olewa płody EJ bardzo dobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: iiiiiiiiiii tam, panie 06.02.07, 15:27 No tak, tylko, że Elżbieta j. napisała o anonimowej Wiesławie /przytoczyła tu jednego z wielu internautów/. Nie sądzę, żeby chciała sie odegrać. Dlaczego wszyscy uparcie twierdzą, że wiesława jest koleżanką Elżbiety czy innego tam vipa?? skąd to przekonanie? Odpowiedz Link Zgłoś
lu_cyjka Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 16:49 o rany!!! moja ośmiomiesięczna ciąża nie wytrzyma.śmiech ją wygoni:))) wszyscy, którzy podeszliście do wątku z jajem, jesteście genialni:))))pozostali, smiertelnie poważnie opowiadający się po jednej ze stron, wyrazy ubolewania:(( Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 17:36 A ja tylko tak na chwilkę, skoro o mnie mowa. Chciałam tylko powiedzieć,że od wczoraj jestem prawdziwom gwiazdom ( kudy tam Brodzikowej do mnie) a na ulicy zaczepiają mnie ludzie i pytają, czy to o mnie pisano w SS;) Aha i jeszcze oprócz nicka Wiesława- Siemiankowska posiadam jeszcze 40 innych nicków m.in Dragon- Fruit,Romy- Sznajder, Invicta1, shatmach, bm-ka, pomme- a reszty nie pamiętam;) Za dużo dyskusji sama ze sobą prowadzę;) A dla SS mnóstwa czytelników, dla Eluni głównej roli u Wajdy:))) Buziaki dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 19:56 Brawo :)Wiesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 21:18 Ciekawe skąd ,Wiesiu ,niby wszyscy w realu wiedzą jaki masz nick na forach? --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 06.02.07, 21:25 Coś Ty się tak tej Wiesi uczepiła ? Nie wyczuwasz, że jak widać ubawiła się całą sytuacją i zrobiła sobie z tego jaja ? Miała się Ci tłumaczyć na forum- czy zna tego, czy tamtego ? Po co- zareagowała humorkiem, pobłażaniem i total luzikiem. W przeciwieństwie do pani EJ. Odpuść już sobie, dla mnie Wiesia może być kochanką Deląga, co mnie to obchodzi... Ale jej reakcja mi się spodobała. Podobnie jak Lucynki ( o ile nie pomyliłam nicka). Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Bankieciara Ela J. o Wiesi S i forum 07.02.07, 07:30 Dajcie spokój, jaka jest prawda, wiedzą tylko zainteresowane. Odpowiedz Link Zgłoś