Dodaj do ulubionych

RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 14:30
Przeczytalam maila od Ronji i ...no jasne ,znowu usmarkalam sie!Chyba sie
starzeje drodzy bracia i siostry bo nic ino ryce i ryce.ktos smutno mi
powiedzial wczoraj ,ze pewnie szybko zapomnimy o Ronji jak to w zyciu
bywa....Ale przeciez forum to nie jest zycie.To nasz kochany
smietnik,burdel,poligon wojskowy ,piaskownica.....I dlatego nie pozwole zeby
Ronja stad znikla ,tym bardziej ze licze na to ,ze wroci do
nas .Niech "jej"watek mieszka tu sobie z nami .Nie pozwole zeby spadl gdzies
tam w niziny.poslijcie czsami usmiech naszemu dzielnemu wojakowi ,moze
napiszcie cos . Nie oszukujmy sie..jestesmy uzaleznieni od tego forum ,mimo
chwlowych klotni i wojen lubimy sie i dobrze nam w tym mlynie:) mieszkaj tu
sobie Ronka a jak bedziesz mogla to wracaj do nas ....no i znowu sie skroplilam:
(((
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 21.11.01, 14:43
      Samanta sluchaj, lubie Ronje i czemuz to cos sie podzialo?
      O co chodzi ? Dlaczego trzeba lzy lac?
      Mozesz mi to krotko?
      Pozdrawiam i nie maz sie , bo sobie piachem oczka zatrzesz
      krm
      • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 14:47
        Ronje odcieli od internetu.Jakis debil chcial sie w pracy wykazac .Dostalam
        maila od Ronji i sie totalnie rozkleilam.Co ja na to moge ze jak pies sie do
        ludzi przywiazuje? Nie cierpie pozegnan!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • krzysztof.r.m Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 21.11.01, 14:51
          Jak to odcieli?
          Ale dobra, przeciez to pewnie minie, a pamietac o niej popamietamy, to sie juz
          nie maz
          krm
    • Gość: taka..t Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:55
      nie znam dziewczyny ale calkowicie do was dolaczam :)
      ...a tego debila z jej pracy...moze dostaniemy jakies namiary i go... albo
      jeszcze gorzej!!!!
      pozdrawiam
      ...ale z wami jest wesolo...
      :)))
      • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 14:58
        jak w rodzinnym grobowcu:(
        • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 17:21
          idz dziewczynko do gory bo mi tu zginiesz...
          • Gość: Gero Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.mcps.com 21.11.01, 17:28
            ech gdzie te czasy, kiedy to sie z Ronia i Strzyga biesiadowało na Szklanej
            Gorze.
          • bachuu Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 21.11.01, 17:42
            szeregowy watek do gory marsz !!!!!!!
            RONJA !!! :-))))))))
            pani doktorowo z miasta nadmorskiego !!
            mozna by jaki prozac , ze dwie zolciutkie tableteczki ?
            albo nie na piwo pojde po pracy
            calusy
            • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 17:50
              Zadnie prochy! piwo zdrowsze i nereczki plucze!prosze czesciej Ronje na
              raczkach do gory wnosic:)
              • jasmina_tdi samanto 21.11.01, 18:03
                Kochana Zakało! Coś wisi chyba w powietrzu, bo ostatnio myślę o tym co by się dobrowolnie
                odciąć....Forum ostatnio napawa mnie smutkiem....nic tylko kłótnie i kłótnie....eeeeee tam..... chyba się
                stąd zmyję....

Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Zadnie prochy! piwo zdrowsze i nereczki plucze!prosze czesciej Ronje na
                > raczkach do gory wnosic:)

• anka1 Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:06
                  widze ze znowu Ktos chce znikac. Ludzie litosci. i tak od kilku dni wygladam jak krolik i
                  jeszcze Ty Jasmina? dobrowolnie? nigdy w zyciu! nie puscimy Cie stad.:)!
                  • bachuu Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:12
                    to tylko deprecha jesienna !!
                    ludzie na solarium pochodzic albo na tydzien do slonecznych katow pojechac
                    usciski
                    ronja musia wrocic
                    a balcerowicz nmusi odejsc :-))))))))
                    uklony
                  • jasmina_tdi Re: tylko nie to! anka 21.11.01, 18:12
                    Wiesz, ostatnio jakoś tak mi smutno..... chyba brak słońca tak na mnie działa.... sama nie wiem...eh!

anka1 napisał(a):

> widze ze znowu Ktos chce znikac. Ludzie litosci. i tak od kilku dni
                    > wygladam jak krolik i
                    > jeszcze Ty Jasmina? dobrowolnie? nigdy w zyciu! nie puscimy Cie stad.:)
                    > !

• anka1 Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:14
                      Jasminka Bachuu ma racje moze solarium moze wycieczka moze dziurawiec? tylko nie znikaj
                      prosze!
                      • jasmina_tdi Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:17
                        chyba faktycznie popróbuję solarium...próbowałam melissy ale usypiałam przed tv :-)))
                        Nie no naprawdę jakoś mi smutno - może dlatego że inni znikają.... pewnie dlatego mnie kusi.

anka1 napisał(a):

> Jasminka Bachuu ma racje moze solarium moze wycieczka moze dziurawiec?
                        > tylko nie znikaj
                        > prosze!

• anka1 Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:19
                          ha jakis Czort Cie kusi?:) jak dopadne to udusze:) w realu:)
                          • jasmina_tdi Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:21
                            Oooooo....Czort nakręca czortowską imprezkę???? ale fajnie..... możnaby się ululać na smutno!

anka1 napisał(a):

> ha jakis Czort Cie kusi?:) jak dopadne to udusze:) w realu:)

• anka1 Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:25
                              moglby:) ale pewnie padl po wczorajszym sepie milosci:) nawet Czort czegos takiego nie
                              zniesie:)
                              • jasmina_tdi Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:27
                                Sepie miłości??? a co to i dlaczego się po tym pada???? :-)))) ja też chcę w końcu paść!!! może to
                                postawi mnie na nogi :-)))

anka1 napisał(a):

> moglby:) ale pewnie padl po wczorajszym sepie milosci:) nawet Czort c
                                > zegos takiego nie
                                > zniesie:)

• anka1 Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:31
                                  hie hie hie:) ze zacytuje Chudego. sep milosci to slynny zespol ich troje a wlasciwie ich piesn.
                                  widze ze ciesza sie niesamowita popularnoscia skoro ich wszyscy znaja:)
                                  • jasmina_tdi aaaaaaaaaa.......!!!! 21.11.01, 18:34
                                    Kilka dni temu przez godzinę zastanawialiśmy się co oznacza ten fragment i czy to naprawdę znaczy
                                    "sęp miłości" hihihihi!!! o rany! co oni tak naprawdę śpiewają???????

anka1 napisał(a):

> hie hie hie:) ze zacytuje Chudego. sep milosci to slynny zespol ich
                                    > troje a wlasciwie ich piesn.
                                    > widze ze ciesza sie niesamowita popularnoscia skoro ich wszyscy znaja:
                                    > )

• anka1 Re: aaaaaaaaaa.......!!!! 21.11.01, 18:36
                                      chyba tak. wiesz ja na sam dzwiek ich troje dostaje wysypki i tak sie drapie ze wszystko
                                      zagluszam:)
                                  • bachuu Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:36
                                    bodajze oni mieli w ktorejs piesni tekst
                                    pikliwym glosem : "dotknij mnie w moja nieskonczonosc "
                                    zachodze w glowe gdzie w ciele czlowieka ta nieskonczonosc ?
                                    bo jak stanie przede mna takie wyzwanie z ust jakiejs niewiasty to zebym
                                    wiedzial ?
                                    pani doktorowo moze ty wiesz, jak tak skalpelkiem biegle wladasz ?

ronja musi wrocic :-)))
                                    uszanowanie

• anka1 Re: tylko nie to! 21.11.01, 18:38
                                      ha ha ha! widze ze tu sie watek dla milosnikow sepa milosci zrobil:)))))) ha ha!
                                    • jasmina_tdi bachuu hihihihi!!!! 21.11.01, 18:41
                                      Nieskończoność to jest wtedy, jak facet widzi przyjemność we wkładaniu w próżnię :-)))) to tak a
                                      propos lasek z Poznanska Street!

bachuu napisał(a):

> bodajze oni mieli w ktorejs piesni tekst
                                      > pikliwym glosem : "dotknij mnie w moja nieskonczonosc "
                                      > zachodze w glowe gdzie w ciele czlowieka ta nieskonczonosc ?
                                      > bo jak stanie przede mna takie wyzwanie z ust jakiejs niewiasty to zebym
                                      > wiedzial ?
                                      > pani doktorowo moze ty wiesz, jak tak skalpelkiem biegle wladasz ?
                                      >
                                      > ronja musi wrocic :-)))
                                      > uszanowanie
                                      >
                                      >

• bachuu Re: bachuu hihihihi!!!! 21.11.01, 18:49
                                        wszystko fajnie tylko to kobieta chciala byc dotykana w nieskonczonosc.
                                        to co niby taka samokrytyczna ? eeee nie sadza to gdzies musi byc tylko
                                        cholera gdzie?

moze czas sie zabawic z jakas kolezanka w doktora :-)))))

ronja musia zostac
                                        • anka1 Re: bachuu hihihihi!!!! 21.11.01, 18:51
                                          pewnie Bachuu nie trac czasu!:) ogladales wczoraj ze napisze fonetycznie:) Majkela na
                                          polsacie? bylo tam fajne stwierdzenie: < cukru nigdy za duzo!>:)
                                          • jasmina_tdi Re: bachuu hihihihi!!!! 21.11.01, 18:57
                                            Anka!!!!!!!!!!! poszukajmy faceta co by pachniał karmelkami!!!!!!!!!!! :-))))))

anka1 napisał(a):

> pewnie Bachuu nie trac czasu!:) ogladales wczoraj ze napisze fonetyczn
                                            > ie:) Majkela na
                                            > polsacie? bylo tam fajne stwierdzenie: < cukru nigdy za duzo!>:)

• jasmina_tdi Re: bachuu hihihihi!!!! 21.11.01, 18:56
                                          JASNE ŻE RONJA MUSI ZOSTAĆ!!!!!

A jak już znajdziesz tą nieskończoność to od razu daj znać :-)))) też chce wiedzieć, gdzie ją mam!

bachuu napisał(a):

> wszystko fajnie tylko to kobieta chciala byc dotykana w nieskonczonosc.
                                          > to co niby taka samokrytyczna ? eeee nie sadza to gdzies musi byc tylko
                                          > cholera gdzie?
                                          >
                                          > moze czas sie zabawic z jakas kolezanka w doktora :-)))))
                                          >
                                          > ronja musia zostac
                                          >

• bachuu Re: bachuu hihihihi!!!! 21.11.01, 19:07
                                            no no jak mnie ona (nieskonczonosc) przypakiem nie wchlonie to dam znac

ronja musi zostac :-))))
                                            • jasmina_tdi Re: bachuu hihihihi!!!! 21.11.01, 19:14
                                              może oni tzn ich :-))) mieli na myśli czarną dziurę, co??? mogło im z głowy wypaść jak to to się
                                              fachowo nazywa :-))))

bachuu napisał(a):

> no no jak mnie ona (nieskonczonosc) przypakiem nie wchlonie to dam znac
                                              >
                                              >
                                              > ronja musi zostac :-))))

• Gość: samanta1 Re: bachuu hihihihi!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:19
                                                Cieeesze sie ze tak Ronje do gory podrzucacie!:)))Solarium jest boskie na
                                                depreche ino ze dupsko sobie spieklam.juz nie piecze ale teraz swedzi wiec
                                                chodze i po zadku sie drapie:)))
                                                • bachuu Re: bachuu hihihihi!!!! 21.11.01, 19:24
                                                  samanta !!! jako pani doktorowa pisz gdzie ta nieskonczonosc ?
                                                  bo ja mialem co prawda anatomie, ale tam o tym nie bylo wiec moze jaka skrocona
                                                  ona (anatomia ) byla ?

ronja musi zostac :-)))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: bachuu hihihihi!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 19:32
                                                    u mnie wszystko sie konczy ,a najszybciej cierpliwosc!:))) moja babacia jak
                                                    duzo slodyczy cpalam to mawiala "jestes taka dupa bez dna" ..moze o to
                                                    chodzi??;))))))
                                                  • jasmina_tdi Re: bachuu hihihihi!!!!samanta 21.11.01, 19:36
                                                    samanta a dla kogo to się tak pindrzycie, co???? dupsko smażyta na solarkach! co to banderas do
                                                    szczecina zjeżdżajo????
                                                  • bachuu Re: calusy 21.11.01, 19:57
                                                    szeregowy watek do gory marsz !!!!!!!

ronja musi zostac :-))))))

• jasmina_tdi Re: calusy 21.11.01, 19:58
                                                    jasne, że Ronja musi zostać!!!!!! :-))))

bachuu napisał(a):

> szeregowy watek do gory marsz !!!!!!!
                                                    >
                                                    >
                                                    > ronja musi zostac :-))))))
                                                    >
                                                    >

• Gość: samanta1 Re: bachuu hihihihi!!!!samanta IP: 213.76.59.* 21.11.01, 20:03
                                                    :))) Mam randke w niedziele z Bizonem.Musze ladnie wygladac!:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: bachuu hihihihi!!!!samanta IP: 213.76.59.* 21.11.01, 20:22
                                                    No ,Ronja..hoooop do gory!:)
                                                  • jasmina_tdi Re: bachuu hihihihi!!!!samanta 21.11.01, 20:25
                                                    Wow!!!!!!! ale extra!!!!!!!!!! o jejku!!!
                                                    a opowiesz jak było????

> :))) Mam randke w niedziele z Bizonem.Musze ladnie wygladac!:)))

• Gość: samanta1 Re: bachuu hihihihi!!!!samanta IP: 213.76.59.* 21.11.01, 20:27
                                                    No pewnie!Pierwszy czlowiek z netu,ktorego poznam osobiscie!Az sie boje!
                                                  • jasmina_tdi Re: bachuu hihihihi!!!!samanta 21.11.01, 20:28
                                                    Pierwszy???? serio? no to ja mam większy przerób ale nogi mi się tak samo trzęsą za każdym razem :-
                                                    ))))

> No pewnie!Pierwszy czlowiek z netu,ktorego poznam osobiscie!Az sie boje!

• bachuu Re: bachuu hihihihi!!!!samanta 21.11.01, 20:48

> :))) Mam randke w niedziele z Bizonem.Musze ladnie wygladac!:)))

pozdrowka dla Bizona !!!!

balcerowicz musi odejsc
                                                    ronja ma zostac !!!!
                                                    uklony bo do mu chyba lece

• Gość: samanta1 B i J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 22:00
                                                    Bachuuu ..pozdrowie!jasmina powinnasc juz wpasc w rutyne!:)
    • Gość: taka..t bez czytania... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 20:48
      ...poprzednich, PODBIJAM!
      :)))
      • Gość: samanta1 No i dalej... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 00:13
        no ,Ronja ,pora spaciu!Ty wskakuj na gorne wyrko!Hooop!!!!:)))
        • ja_nek Re: No i dalej... 22.11.01, 00:44
          Ronja wróć! Wszystkim Ciebie brakuje.....

Pozdrowienia
          Janek
          • ronja Jestem głupia!!! 22.11.01, 07:45
            Rżę do internetu prze łzy!!!
            Rozczulona i uśmiana do łez Waszymi tekstami przypomniałam sobie, że zaraz na
            początku, gdy pojawil się "superprzebój" Ich troje, moja koleżanka, zresztą
            pani psycholog uświadomiła mi, gdy jeszcze wszyscy się zachwycali, że tam jest
            sęp miłości...
            A gdy jeździłam rowerem po jurze, w słodkiej wiosce ukrytej wśród skał, z
            każdego otwartego okna lecialy sępy miłości, to było straszne...

Samanta - dokładna relacja ze spotkania z Bizonem!!!!!

A spotkanie z wyprzedzeniem się urządzi, ja marzę o jakiejś całej sobocie
            poświeconej wyciągnięciu internautów sprzed komputerów!!!

Kocham Was wszystkich z sępami, kotami, bizonami itd.
            • pomeranka Re: Jestem głupia!!! 22.11.01, 07:49
              Cześć Ronja :)))))))))))))))))
              Nie śpisz? To chodź na śniadanie.
              • ronja Non omnis moriar 22.11.01, 07:52
                Nie śpię, mogę szybciutko wtrząchnąć jakieś śniadanki, zastanawiając się nad
                tym, kiedy zaczniecie elegie pogrzebowe pisać i obrazy trumienne malować:)))
                Ja jeszcze nie umarłam!!!
                I uwielbiam Was w tych coraz rzadszszych chwilach czytać!
                • anka1 Re: Non omnis moriar 22.11.01, 07:56
                  Ronja musimy sie powaznie zastanowic skad wziac srodki na kupienie komputerow zeby moc
                  gadac poza praca!
                • pomeranka Petunia nie omlet 22.11.01, 07:57
                  Wczoraj na śniadanie kret był. Ale Mina zeżarła.
                  Dziś konwencjonalnie będzie. Chyba że ktoś doniesie jakąś padlinkę to zrobię Ci
                  steki.

Boże, Kobieto! A co to za mutant, że Ci gazete wirtualną zabrał????
                  • Gość: niunia Re:Botulina dla admina IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.11.01, 08:21
                    co Ronje odcial
    • Gość: Jureek Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: 62.8.156.* 22.11.01, 08:17
      Nie bardzo rozumiem wasze płacze. Przecież w pracy powinno się pracować, a nie pisać na forumy.
      Inaczej jest to okradanie pracodawcy. Nie chodzi o koszty internetu, bo wiele firm ma stałkę, ale
      CZAS, który powinno wykorzystać się na pracę. Ronja powinna się cieszyć, że tylko na zablokowaniu
      internetu się skończyło.
      Jurek

• pomeranka Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 08:22
        Idź na wątek, gdzie ktoś chce, by go w tyłek podrapać. Może to Twój szef?
        • Gość: Jureek Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: 62.8.156.* 22.11.01, 08:34
          pomeranka napisał(a):

> Idź na wątek, gdzie ktoś chce, by go w tyłek podrapać. Może to Twój szef?

Dziękuję za radę, ale nie skorzystam. Tu mi się bardziej podoba.
          Jurek

Nie mam szefa, tylko szefową.
          • pomeranka Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 08:41
            To baw sie dobrze i nie bądź taki zasadniczy, bo Ciebie zjedzą po kawałeczku.
            Dobrze radzę.
            • Gość: Jureek Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: 62.8.156.* 22.11.01, 08:48
              pomeranka napisał(a):

> To baw sie dobrze i nie bądź taki zasadniczy, bo Ciebie zjedzą po kawałeczku.
              > Dobrze radzę.

Zasadniczo to nie lubię być zasadniczy. Denerwuje mnie tylko zbytnie użalanie się, jaki to ten świat
              niedobry, przy jednoczesnym braku samokrytycyzmu. Ufff, ale zasadniczo znowu wyszło.
              Jurek
              • pomeranka Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 08:56
                No właśnie. Jakaś obstrukcja Cie dopadła?
                Parę wieczorów w naszym towarzystwie i bedziesz uleczony. O ile przejdziesz
                parę min... hihihihi
      • anka1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 08:23
        kolejny moralista sie znalazl ! moja korespondencja z praca nie koliduje! wszystko jest
        zrobione na czas. i nikomu nie szkodze tym ze sobie popisze do Ludzi ktorych lubie!
        a Ty Jurek- moralista to skad piszesz hę?
        • Gość: Jureek Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: 62.8.156.* 22.11.01, 08:32
          anka1 napisał(a):

> kolejny moralista sie znalazl ! moja korespondencja z praca nie kolidu
          > je! wszystko jest
          > zrobione na czas.

No to albo masz za mało pracy, albo nadrabiasz to w nadgodzinach.

> i nikomu nie szkodze tym ze sobie popisze do Ludzi
          > ktorych lubie!
          > a Ty Jurek- moralista to skad piszesz hę?

Z pracy, ale nie będę jęczał jak mnie odetną.
          Zresztą pracuję ponad 50 godz. w tygodniu, więc chyba nie odetną.
          Jurek
          • anka1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 08:36
            aha! wiedzialam!
            Ronja nie jeczala! to my za Nia placzemy i prosze to uszanowac! Ona przyjela to z godnoscia!
            jak bedziesz Ronje i nas obrazal to szybko stad znikniesz. bylo tu juz kilku takich
            mieszajacych. slad po nich dawno zaginal !
            • Gość: Jureek Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: 62.8.156.* 22.11.01, 08:44
              anka1 napisał(a):

> aha! wiedzialam!

Skąd, szpieguniu śliczny?

> Ronja nie jeczala! to my za Nia placzemy i prosze to uszanowac! Ona
              > przyjela to z godnoscia!

Ronju, zwracam honor. Jeśli nie jęczała, to OK.

> jak bedziesz Ronje i nas obrazal

Przepraszam, a w którym miejscu kogoś obraziłem?

> to szybko stad znikniesz. bylo tu
              > juz kilku takich
              > mieszajacych. slad po nich dawno zaginal !

Jeśli zniknę, to nie dlatego, że Ty mnie wykopiesz, tylko dlatego, że będę miał więcej pracy, a przez to
              mniej czasu na forum. Chociaż w domu też mam sieć, więc tak łatwo nie będzie.
              A o co chodzi z tym mieszaniem? Czy to może takie słodzitkie forum, jak za przeproszeniem "Ich Troje"?
              Gdzie tylko "Friede, Freude, Eierkuchen"? Myślę, że forumy są po to, żeby podyskutować, a nie tylko
              wzajemnie się adorować. A może jestem w błędzie?
              Jurek
              • anka1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 08:49
                a my sobie lubimy pokadzic Jurek! czy to cos zlego? jak trzeba to sie klocimy ale sie tez
                lubimy. i bede mowic komplementy Ludziom ktorych znam i lubie i ktorym sie one naleza!
                ja Cie z forum wykopywac nie bede. nikogo nie wykopuje. to wolne forum dla wolnych ludzi:)
                ale jak tu sie zejda inni to z anich nie recze:) niktorrzy po porzadnym ataku wycofali sie sami.
                poczytaj stre watki bedziesz wiedzial o co chodzi. mam nadzieje ze wystarczy Ci czasu na
                czytanie.
                pozdrawiam Anka niesliczna ha ha!
                • Gość: Jureek Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: 62.8.156.* 22.11.01, 10:19
                  anka1 napisał(a):

> a my sobie lubimy pokadzic Jurek! czy to cos zlego?

Nic złego. A na pewno lepiej sobie pokadzić niż bez powodu obrażać. Złe byłoby to dopiero, gdyby
                  kadzenie wzajemne obowiązkowe było.

> jak trzeba to
                  > sie klocimy ale sie tez
                  > lubimy. i bede mowic komplementy Ludziom ktorych znam i lubie i ktorym
                  > sie one naleza!
                  > ja Cie z forum wykopywac nie bede. nikogo nie wykopuje. to wolne foru
                  > m dla wolnych ludzi:)
                  > ale jak tu sie zejda inni to z anich nie recze:) niktorrzy po porzadn
                  > ym ataku wycofali sie sami.
                  > poczytaj stre watki bedziesz wiedzial o co chodzi. mam nadzieje ze wys
                  > tarczy Ci czasu na
                  > czytanie.

Obawiam się, że raczej nie wystarczy :-((( Strasznie dużo tego.

> pozdrawiam Anka niesliczna ha ha!

Nieśliczna? Szukasz okazji do kłótni? Nie dam się sprowokować, o!
                  Pozdrawiam
                  Jurek
          • Gość: niunia Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.11.01, 08:37
            nawiedzony swiety jerzy, co ze smokiem internetowym chce walczyc
            • anka1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 08:41
              no Jurek teraz to uwazaj!:) masz przed soba prawdziwa Amazonke w postaci Niuni! juz Ona Ci
              powie!:)
              • Gość: Jureek Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: 62.8.156.* 22.11.01, 08:45
                anka1 napisał(a):

> no Jurek teraz to uwazaj!:) masz przed soba prawdziwa Amazonke w postac
                > i Niuni! juz Ona Ci
                > powie!:)

Ja odporny jezdem. A Opolanki są OK.
                Jurek
                • pomeranka Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 09:02
                  A ja sobie tak myślę, że facet ma dobrą wolę i się jakoś nada, tylko zakręcony
                  jeszcze jest. Ale my Go odkręcimy!!!!
                  A co do rzeczowych i merytorycznych dyskusji to wybierz sobie inne forum. Tutaj
                  jest dobra knajpa a nie sala wykładowa!!!
                  • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 09:08
                    Witaj Ronju!:)))Czesc dziewczynki?Wyspaly sie ladnie? Oczka duze i szeroko na
                    swiat patrza??:)) A tego Jureczka skad wygrzebaly he??? Nastepny madrala
                    malkontent? Skalpel schowany ale jakby co...?:)
                    • pomeranka Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 09:13
                      Cześć Sam. Nie zbrzydła Ci moja gęba? Pogadać z Tobą chce.
                      • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 09:27
                        Spoko,nie jestem zawzieciuch.Niby ukrainka ale jakby lagodniejsza na stare
                        lata:)
                        • pomeranka Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 09:30
                          Kurde, nie bądź taka... daj się mi troche poupadlać...:)
                          • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 09:48
                            Nic z tego ,jestes rozgrzeszona! prosze bicz odlozyc do szuflady.:)
                            • pomeranka Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 10:07
                              I tak do nieba nie pójdę, ale dzięki za dobre serduszko.
                              • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 10:17
                                Zdazysz dziecko odpokutowac przez reszte zycia a poza tym mozna przekupic
                                Sw>Piotra:)))
                                • pomeranka Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 10:26
                                  Łapówa dla świetego to rozumiem. Ale ja nie dziecko! 31 mi przysługuje w
                                  grudniu.
                    • Gość: Jureek Re: A kuku, jeszcze jestem IP: 62.8.156.* 22.11.01, 10:11

> A tego Jureczka skad wygrzebaly he???

Sam przylazł.

> Nastepny madrala
                      > malkontent?

Malkontent? A w którym miejscu narzekam? To chyba raczej Wy narzekacie, jaki ten Ronji admin
                      niedobry.

> Skalpel schowany ale jakby co...?:)

Jakby co, to co?
                      Jurek
                      • mag_nolia Re: A kuku, jeszcze jestem 22.11.01, 10:17
                        ...to zoperują Cię...
                        Nasza d-rowa Samanta ma ciętą rękę
                        PA!
                        • Gość: Jureek Re: A kuku, jeszcze jestem IP: 62.8.156.* 22.11.01, 10:27
                          mag_nolia napisał(a):

> ...to zoperują Cię...

Bez znieczulenia?
                          Pozdrawiam
                          Jurek

P.S. Nie spotkaliśmy się już przypadkiem na forum wrocławskim?
                      • Gość: samanta1 Re: A kuku, jeszcze jestem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 10:18
                        Jakby co to jezyk mozna uciac!;)
                        Szef Ronji to swinia!Ronja musi wrocic!:)
                        • Gość: Jureek Re: A kuku, jeszcze jestem IP: 62.8.156.* 22.11.01, 10:23

> Jakby co to jezyk mozna uciac!;)

Jak to dobrze, że stukam w klawiaturę palcami (palcem właściwie), a nie językiem.

> Szef Ronji to swinia!Ronja musi wrocic!:)

A Lenin wiecznie żywy!!!
                          J.
                  • Gość: Jureek Re: do pomeranki IP: 62.8.156.* 22.11.01, 10:32
                    pomeranka napisał(a):

> A ja sobie tak myślę, że facet ma dobrą wolę i się jakoś nada, tylko zakręcony
                    > jeszcze jest. Ale my Go odkręcimy!!!!

Tak jest. Grunt to pozytywne myślenie i wiara we własne siły.

> A co do rzeczowych i merytorycznych dyskusji to wybierz sobie inne forum.

Aha. Jak nie skalpelem go, to dobrą radą? A jak i tak zostanę. Uparte bydlę jestem.

> Tutaj
                    >
                    > jest dobra knajpa a nie sala wykładowa!!!

To dobrze. Wolę knajpy niż sale wykładowe.
                    Pozdrawiam
                    Jurek
                    • jasmina_tdi Re: jurka 22.11.01, 10:53
                      Jurek a Ty jesteś taki jurek jurek czy jurek - Jerzy :-)))))))) Bo Jerzy, to urocze imię :-)))))))
                      • Gość: Jureek Re: do jasminy_tdi (mocno offtopicznie) IP: 62.8.156.* 22.11.01, 11:13
                        W dowodzie mam Jerzy. A są w Polsce tacy, co w dowodzie mają oficjalnie Jurek.
                        Jest jeden dość znany "oficjalny" Jurek, ale nie w Polsce. Wiesz gdzie?
                        Pozdrawiam
                        Jurek (może być Jerzy, tak też niektórzy się do mnie zwracają w realu, ale w sieci jakoś już
                        przyzwyczaiłem się do Jurka)

• jasmina_tdi Re: do jasminy_tdi (mocno offtopicznie) 22.11.01, 11:26
                          Dostaję gęsiej skórki jak głośno wymawiam Twoje imię ....:-)))) Stanowczo wolę Jerzy niż Jurek....
                          Oficjalny Jurek??? W Pl też jest kilku marek-jurek, owsiak-jurek, jurek-ogórek:-)))

jasmine

Gość portalu: Jureek napisał(a):

> W dowodzie mam Jerzy. A są w Polsce tacy, co w dowodzie mają oficjalnie Jurek.
                          > Jest jeden dość znany "oficjalny" Jurek, ale nie w Polsce. Wiesz gdzie?
                          > Pozdrawiam
                          > Jurek (może być Jerzy, tak też niektórzy się do mnie zwracają w realu, ale w si
                          > eci jakoś już
                          > przyzwyczaiłem się do Jurka)
                          >

• Gość: Jureek Re: do jasminy_tdi (mocno offtopicznie) IP: 62.8.156.* 22.11.01, 11:45
                            jasmina_tdi napisał(a):

> Dostaję gęsiej skórki jak głośno wymawiam Twoje imię ....:-))))

Ojejku, może Ty jesteś przeziębiona? Albo raczej jakaś alergia? Trudno zdalnie postawić diagnozę, tym
                            trudniej, że lekarzem nie jestem.

> Stanowczo wolę
                            > Jerzy niż Jurek....

O.K. Dla Ciebie będę podpisywał się Jerzy, ale nicka muszę zostawić, bo taki jest mój adres mailowy na
                            portalu Gazety. (Jerzy było zajęte)

> Oficjalny Jurek??? W Pl też jest kilku marek-jurek, owsiak-jurek, jurek-ogórek:
                            > -)))

Marek Jurek - o Boże, skąd Ty go wytrzasnęłaś? Ale u niego Jurek to nazwisko.
                            Jurek Owsiak naprawdę ma w akcie urodzenia Jurek? Ogórka znam tylko Michała.
                            A mi chodziło o Jurka Beckera, znanego niemieckiego pisarza i scenarzystę, pochodzącego z Łużyc.
                            Pozdrawiam
                            Jerzy
                            • jasmina_tdi Re: do jasminy_tdi (mocno offtopicznie) 22.11.01, 11:52

> Ojejku, może Ty jesteś przeziębiona? Albo raczej jakaś alergia? Trudno zdalnie
                              > postawić diagnozę, tym
                              > trudniej, że lekarzem nie jestem.

Nie przejmuj się Jerzy! To brak słońca wpływa niekorzystnie na niektóre moje części :-)))

> O.K. Dla Ciebie będę podpisywał się Jerzy, ale nicka muszę zostawić, bo taki je
                              > st mój adres mailowy na
                              > portalu Gazety. (Jerzy było zajęte)

A fe! tak od razu wpychać mi swój adres :-))))

> Marek Jurek - o Boże, skąd Ty go wytrzasnęłaś? Ale u niego Jurek to nazwisko.
                              > Jurek Owsiak naprawdę ma w akcie urodzenia Jurek? Ogórka znam tylko Michała.
                              > A mi chodziło o Jurka Beckera, znanego niemieckiego pisarza i scenarzystę, poch
                              > odzącego z Łużyc.
                              > Pozdrawiam
                              > Jerzy

Jerzy jak zwał tak zwał ale w końcu to wszystko Jurki :-)))) nawet jeśli są scenarzystami :-)))

pozdr
                              jasmine
                              • Gość: Jureek Re: do jasminy_tdi (mocno offtopicznie) IP: 62.8.156.* 22.11.01, 12:01
                                jasmina_tdi napisał(a):

> A fe! tak od razu wpychać mi swój adres :-))))

Jeśli Ty mi od razu Twój podałaś, to pomyślałem (ha ha ha), że wypada się zrewanżować.
                                Pozdrawiam
                                Jerzy
                                • jasmina_tdi Re: do jasminy_tdi (mocno offtopicznie) 22.11.01, 12:03
                                  Podoba mi się Twój tok myślenia :-)))))

> Jeśli Ty mi od razu Twój podałaś, to pomyślałem (ha ha ha), że wypada się zrewa
                                  > nżować.
                                  > Pozdrawiam
                                  > Jerzy

• Gość: Jureek Re: do jasminy_tdi (mocno offtopicznie) IP: 62.8.156.* 22.11.01, 14:29
                                    jasmina_tdi napisał(a):

> Podoba mi się Twój tok myślenia :-)))))

To chyba pointa szkolnego dowcipu, prawda?
                                    J.
                                    • jasmina_tdi Re: do jasminy_tdi (mocno offtopicznie) 22.11.01, 14:41
                                      Za zimno na obżeranie się lodami :-))))

Gość portalu: Jureek napisał(a):

> jasmina_tdi napisał(a):
                                      >
                                      > > Podoba mi się Twój tok myślenia :-)))))
                                      >
                                      > To chyba pointa szkolnego dowcipu, prawda?
                                      > J.

• pomeranka Wujek Dobra Rada 22.11.01, 11:13

> Tak jest. Grunt to pozytywne myślenie i wiara we własne siły.

Tak. I jeszcze asertywość i sztuka komunikacji!

> Aha. Jak nie skalpelem go, to dobrą radą? A jak i tak zostanę. Uparte bydlę jes
                      > tem.

Ależ Ciebie nikt nie wygania! :) Tylko uważaj, bo tu dzika dźungla a nie zaciszna
                      obórka z korytkiem :)

> To dobrze. Wolę knajpy niż sale wykładowe.

Tutaj i z sali wykładowej knajpe potrafią zrobić. :)))

Pozdrówka!

P.S. Jaśminko! Ty go już tam tak pod włos nie bierz, bo chłopak nowy i jeszcze
                      sobie pomysli :)))))))
                      • Gość: Jureek Re: Ciotka Dobra Rada IP: 62.8.156.* 22.11.01, 11:27
                        pomeranka napisał(a):

> > Tak jest. Grunt to pozytywne myślenie i wiara we własne siły.
                        >
                        > Tak. I jeszcze asertywość i sztuka komunikacji!

Mam nadzieję, że ironizujesz teraz, tak jak i ja poprzednio ironizowałem. Bo tak na serio, to te wszystkie
                        magiczne słowa-wytrychy z repertuaru "nowoczesnej" amerykańskiej psychologii działają na mnie jak
                        płachta na byka.

> Ależ Ciebie nikt nie wygania! :) Tylko uważaj, bo tu dzika dźungla a nie zacisz
                        > na
                        > obórka z korytkiem :)

Ja jestem po przejściach (na innych grupach) więc nie obawiam się zbytnio. Tutaj w porównaniu z innymi
                        i tak Wersal. A za ostrzeżenie dziękuję.

> > To dobrze. Wolę knajpy niż sale wykładowe.
                        >
                        > Tutaj i z sali wykładowej knajpe potrafią zrobić. :)))

Nauczyli się od tych, co to kościoły na magazyny przerabiali?

> P.S. Jaśminko! Ty go już tam tak pod włos nie bierz, bo chłopak nowy i jeszcze
                        > sobie pomysli :)))))))

Chłopak - pomyśli. Miło, że nie widzisz sprzeczności tych dwóch pojęć :-)))
                        Pozdrawiam (ale nie uzdrawiam, bo nie umiem)
                        Jurek

P.S. Zmieniłem tytuł listu, bo w języku polskim słowo "rada" jest rodzaju żeńskiego.
                        • pomeranka Upieram się przy Wujku 22.11.01, 12:18

> Mam nadzieję, że ironizujesz teraz, tak jak i ja poprzednio ironizowałem. Bo ta
                          > k na serio, to te wszystkie
                          > magiczne słowa-wytrychy z repertuaru "nowoczesnej" amerykańskiej psychologii dz
                          > iałają na mnie jak
                          > płachta na byka.

Jakżebym mogła ironizować z pojęć-kluczy, które pozwoliły mi odkryć własne ja i
                          zgłębić swoja tożsamość? A do tego nauczyły jak żyć, bo wcześniej byłam jak
                          pijane dziecko nocą w mgle! To dzięki nieocenionym poradnikom wiem już jak
                          powinnam postepować w życiu i potrafię bez skrępowania powiedzieć w autobusie do
                          chama, żeby spadał na drzewo banany prostować!

> > Tutaj i z sali wykładowej knajpe potrafią zrobić. :)))
                          >
                          > Nauczyli się od tych, co to kościoły na magazyny przerabiali?

Z magazynu też knajpe zrobią, jak trzeba będzie!

> Chłopak - pomyśli. Miło, że nie widzisz sprzeczności tych dwóch pojęć :-)))

Nie widzę, ale jak wiesz, z wiekiem wzrok sie u człowieka psuje. :)

> P.S. Zmieniłem tytuł listu, bo w języku polskim słowo "rada" jest rodzaju żeńsk
                          > iego.

Radam, że odrózniasz rodzaj męski od żeńskiego. Ale jeśli ktoś nie łapie, o co
                          chodzi z tym Wujkiem to może sie wydać taki... nijaki. :)

Pozdrawiam po raz kolejny.

P.S. Ale fajny z Ciebie sztywniak. :)))))
                          • Gość: Jureek Re: Niech będzie Wujek IP: 62.8.156.* 22.11.01, 14:27
                            pomeranka napisał(a):

> Jakżebym mogła ironizować z pojęć-kluczy, które pozwoliły mi odkryć własne ja i
                            >
                            > zgłębić swoja tożsamość? A do tego nauczyły jak żyć, bo wcześniej byłam jak
                            > pijane dziecko nocą w mgle! To dzięki nieocenionym poradnikom wiem już jak
                            > powinnam postepować w życiu i potrafię bez skrępowania powiedzieć w autobusie d
                            > o
                            > chama, żeby spadał na drzewo banany prostować!

Dobra jesteś. Twoja ironia jest coraz bardziej wyrafinowana.

> Nie widzę, ale jak wiesz, z wiekiem wzrok sie u człowieka psuje. :)

A skąd wiesz, że wiem?

> Radam, że odrózniasz rodzaj męski od żeńskiego. Ale jeśli ktoś nie łapie, o co
                            > chodzi z tym Wujkiem to może sie wydać taki... nijaki. :)

To wytłumacz, może załapię, jak się wysilę. Nie chciałbym być nijaki. Czy może o to chodzi, żeby bez
                            tłumaczenia załapać?

> Pozdrawiam po raz kolejny.

Wzajemnie, po raz... nieważne który.

> P.S. Ale fajny z Ciebie sztywniak. :)))))

Sztywniak? Zabolało, jak skalpel Samanty bez znieczulenia. Ale chyba masz rację - wejście miałem
                            sztywniackie.
                            Jurek
                      • jasmina_tdi Re: Wujek Dobra Rada pomeranka 22.11.01, 11:28
                        Tym czarodziejskim sposobem dowiemy się czy wogóle myśli :-)))))

> P.S. Jaśminko! Ty go już tam tak pod włos nie bierz, bo chłopak nowy i jeszcze
                        > sobie pomysli :)))))))

• Gość: Jureek Re: Wujek Dobra Rada pomeranka IP: 62.8.156.* 22.11.01, 11:56
                          jasmina_tdi napisał(a):

> Tym czarodziejskim sposobem dowiemy się czy wogóle myśli :-)))))

Czasami myśli, czasami głupieje :-)))
                          Jerzy

O właśnie przed chwilą miałem moment zgłupienia. Gdy pisałem tę odpowiedź zadzwonił kontrahent,
                          Niemiec. Pogadaliśmy po niemiecku, ale pożegnałem się z nim po polsku.
                          • jasmina_tdi Re: Wujek Dobra Rada pomeranka 22.11.01, 12:02
                            Nie martw się - może kontrahent też czasem myśli! istnieje szansa, że zajarzy że to było "do widzenia"
                            a nie np "goń się" :-)))

> O właśnie przed chwilą miałem moment zgłupienia. Gdy pisałem tę odpowiedź zadzw
                            > onił kontrahent,
                            > Niemiec. Pogadaliśmy po niemiecku, ale pożegnałem się z nim po polsku.

• pomeranka Re: Wujek Dobra Rada pomeranka 22.11.01, 12:31
                              Jaśminko - ostatnie badania wykazały, że od myślenia głowa boli.
                              Musimy oszczędzać naszego Jerzego vel Jurka, żeby nie dostał nam ataku
                              migreny. :)))
                              • Gość: Jureek Re: Wujek Dobra Rada pomeranka IP: 62.8.156.* 22.11.01, 12:36
                                pomeranka napisał(a):

> Jaśminko - ostatnie badania wykazały, że od myślenia głowa boli.

No i proszę, jakie to praktyczne korzyści daje forum. Już będę wiedział, jak zapobiegać częstym u mnie
                                bólom głowy. :-))) Wielkie dzięki, pomeranko.
                                Jurek
      • ronja Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 16:21
        No, ja właśnie czekłąm na tego typu posta. Trochę masz rację, a trochę nie. Mam
        zawód taki a nie inny, i do internetu musze miec dostep. Po drugie, zawsze
        wywiązuję się ze swoich obowiązków, nigdy nie zalegam z żadnym poleceniem od
        szefa, potrafię się sprężyć. Mi internet w pracy nie przeszkadzał. Owszem można
        mi było dowalić tyle obowiązków, że niemiałabym czasu na nic, a jako kombajn i
        tak bym pewnie przez nie przebrnęła. Ale nie dowalono. A innym pracownikom
        pewnie internet w pracy preszkadzał i dlatego odcięto go wszystkim. Trudno.
        Zastanawiam się czy gdybym miała firmę sama bym tak nie zrobiła. Nie wiem.
        • anka1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 22.11.01, 16:31
          nie zrobilabys. bo wiesz jak to smakuje:)
          • Gość: samanta1 No ,dziewczynki!:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 18:25
            Ronja?czy temu dupkowi ktory Cie odcial zaczely juz gnic rece??? rzucilam urok
            na padalca!;)jak bedziesz miala swoja firme to pamietaj o zemscie i odetnij
            wszystkich od internetu!:))))
            Ania!Wieczorem nasmaruje Ci maila.mam nadzieje,ze nie przyplacisz tego zyciem
            mila kobieto!:))
            • Gość: samanta1 kon ktory mowi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 22:59
              iiiichacha..prrrrrrrr....wio Ronja na gore!!! iiichacha!!!
              • Gość: samanta1 I JUZ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 06:39
                Nasi gora!! A raczej do gory! Marsz na wirsycek!:)))
                • ronja Re: I JUZ! 23.11.01, 07:40
                  No jasne, Anka, że starałabym się potraktować wszystkich bardziej
                  indywidualnie, a nie tak hurtem odciąc i już.
                  Ale mogę zrozumieć takie postępowanie i tyle.
                  Co innego w dużych przedsiębiorstwach.

Dziewuchy, napisałam Wam długie listy, zachowałam na dyskietce i zapomniałam,
                  głupia ci..., wziąć tej dyskietki do pracy, buuuuuuuuu.

Może w poniedziałek Wam wyślę!
                  • krzysztof.r.m Re: Ronja 23.11.01, 07:52
                    Pozdrowionka i wpadaj czesciej.
                    Nawet jesli dopiero w poniedzialek to nie zapomnij
                    zaplacza sie za Toba wszyscy. Naprawde
                    krm
                    • ronja Re: Ronja 23.11.01, 07:57
                      A mi jest przyznam Ci się szczerze trochę głupio z tego powodu, bo owszem
                      uwielbiam bawić się głośno, i żyć przez duże Ż, ale jakoś bardziej w tle...
                      Rzadko, ale jestem wierna i Was nie opuszczę ażdo śmierci. A co Bóg złączył...:)
                  • crimen Re: I JUZ! 25.11.01, 19:46
                    Ronju, jestes jedna z najsympatyczniejszych forumowiczek.Ciebie nie sposob
                    zapomniec:)
                    Pamietajacy "kierowca TIRa" ;)
                    • Gość: samanta1 Re: I JUZ! IP: 213.76.59.* 25.11.01, 19:51
                      raczkami i nozkami sie podpisuje pod tym!:)))
                      • Gość: samanta1 Re: I JUZ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 21:06
                        Crimen!ze wzgledu na zagladajacy mi przez ramie OBOWIAZEK nie moglam juz nic
                        napisac.Przepraszam!!!:))Buziaczki!
                      • ronja Re: I JUZ! 26.11.01, 07:32
                        Pod kierowcą?!? A wiesz że oni mają napisane na przedniej szybie Krzysztof,
                        Darek, Wiesiek itd. i trąbią na biedne rowerzystki jeżdżące rowerem
                        wojewódzkimi szosami na dzialkę?:)
                        Rowerzystka z traumą
                        • crimen Re: I JUZ! 26.11.01, 20:30
                          Ja wiem.Sam wole rower od TIRa:)))
                          • ronja Re: I JUZ! 27.11.01, 07:33
                            I też Cię kierowcy TIRów otrąbiają? :)
                            Hm... Że mnie, to rozumiem...
        • Gość: Jureek Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: 62.8.156.* 23.11.01, 08:20
          ronja napisał(a):

> No, ja właśnie czekłąm na tego typu posta.

No i co dziewczyny? Dostałem od Was opieprz, a tu okazuje się, że Ronja czekała, aż coś takiego
          napiszę.;-)))

> Trochę masz rację, a trochę nie. Mam
          >
          > zawód taki a nie inny, i do internetu musze miec dostep. Po drugie, zawsze
          > wywiązuję się ze swoich obowiązków, nigdy nie zalegam z żadnym poleceniem od
          > szefa, potrafię się sprężyć. Mi internet w pracy nie przeszkadzał.

Pisałem na podstawie własnych doświadczeń. Mi internet przeszkadza.

> Owszem można
          >
          > mi było dowalić tyle obowiązków, że niemiałabym czasu na nic, a jako kombajn i
          > tak bym pewnie przez nie przebrnęła. Ale nie dowalono. A innym pracownikom
          > pewnie internet w pracy preszkadzał i dlatego odcięto go wszystkim. Trudno.

Ronju, wierzę Ci, że korzystanie z internetu w Twoim przypadku nie odbijało się niekorzystnie na Twojej
          pracy. Ale jak sama piszesz inni nie byli na tyle rozsądni, więc przy okazji dostało się i Tobie.

> Zastanawiam się czy gdybym miała firmę sama bym tak nie zrobiła. Nie wiem.

W firmie, gdzie pracowałem poprzednio co miesiąc na podstawie logów serwera proxy przyznawano
          nagrodę "Złotej deski surfingowej" dla pracownika spędzającego najwięcej czasu w sieci. To trochę
          hamowało moje zapędy.
          Pozdrawiam Ronju i przepraszam jeśli czymś uraziłem. To nie było pomyślane personalnie, chciałem
          tylko przy okazji niejako ruszyć temat korzystania z sieci w celach prywatnych w czasie pracy.
          Jurek
          • Gość: samanta1 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:54
            No,Jureczek sie zrehabilitowal przeprosinami ,Ronja w melancholii i
            sklerozie;))) Dalej nie wiem czy ted dupek juz sprszywial czy moje czary do
            bani??Ronja!Spotkala drania jaka krzywda czy mam laleczke voodoo robic?:) A
            teraz fruuuun na gore zlociutka!:)))Buziaki Ronju!
            • bachuu Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 24.11.01, 07:06
              tak tylko sie wtrace

ronja musi zostac !!!
              uszanowanie
    • mario2 Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 25.11.01, 20:24
      jo tyt Ronji ´przaja
      • ronja Re: RONJA! A WLASNIE ZE BEDZIESZ Z NAMI! 26.11.01, 07:34
        Rany, nie zrozumiałam Maria...
        i cóż teraz z tym fantem zrobię? Będę myślała o co mu chodziło aż do następnego
        razu, kiedy zjedzie do Wwy i będzie chciał się nawalić!:)
        Mario, a Ty jeszcze nie na wyprawie do źródeł Amazonki???
        • Gość: samanta1 Re: RONJA! Anka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 14:10
          dzieki drogie kobiety za maile.dzisiaj spokojnie usiade i odpisze! A teraz lec
          Ronja na gore!:)))
          • ronja Re: RONJA! Anka 26.11.01, 18:49
            Wciąż mnie wzruszacie, a Bachuu bawi, bo ani z nim piłam, ani spałam:), a on
            takie wierne Niech Ronja zosstanie! Można się łudzić co do intencji ludzkości...
            No właśnie dlaczego z nim nie piłam?????
            • Gość: samanta1 Re: RONJA! Anka IP: 213.76.59.* 26.11.01, 20:34
              Kurcze!ja tez z bachuuu nie pilam!Nadrobic to nalezy szybko!!!:))))
              • Gość: samanta1 JESTEM CUKIERECZKU!:) IP: 213.76.59.* 26.11.01, 20:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka