megan_vonberger 21.04.03, 03:08 stało się zadość już mnie oblano :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lepian Re: tradycji... IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.03, 18:32 megan_vonberger napisała: > stało się zadość > już mnie oblano > :))) Jako, ze dzis nie mozna naciagnac pracodawców zabawa w internecie, twa relacje na tym forum chyba tez olano. Pogadamy jutro, gdy wyschniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: to może IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.03, 11:11 Gość portalu: dzyt napisał(a): > dziś poprawka? > > chlup! i chlap! Prosze o pomoc: oblewasz, czy olewasz nasza dame? A moze wznosisz toast za nia? A jesli tego nie zamierzales, pozwole sobie na ten luksus. Niech zyje nam megan_vonberger, co wyschla, choc szczodrze ja oblano! chlup! i chlap! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt nie ważne... IP: cache:* 22.04.03, 12:52 co zamierzałam - ważne co wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: nie ważne... IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.03, 13:20 Gość portalu: dzyt napisał(a): > co zamierzałam - ważne co wyszło :) Acha, pochlapie i ja, moze i mi cos wyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: nie ważne... IP: cache:* 22.04.03, 13:29 tylko nie przecholuj z tym wychodzeniem hi,hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: nie ważne... IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.03, 21:59 Gość portalu: dzyt napisał(a): > tylko nie przecholuj z tym wychodzeniem hi,hi > :) O, cos mi wyszlo, ale pózniej wrócilo do stanu poczatkowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a niektórym facetom.... 22.04.03, 22:44 to nic w życiu tak nie wyszło, jak włosy ;P Odpowiedz Link Zgłoś