lumpeksiara81 13.02.07, 20:13 Co to za dziwne zwyczaje, żeby męża z łóżka wyganiać i z koleżanką spać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfb Re: MjM 13.02- Wasze "refleksje" ;-) 13.02.07, 20:30 Bufetowa z Grabiny scene rozpaczy odegrała po miszczowsku! Kargulowa Mućka sympatyczniej buczała. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka801 Re: MjM 13.02- Wasze "refleksje" ;-) 13.02.07, 20:55 I Elki profil był a'la żółw:) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: MjM 13.02- Wasze "refleksje" ;-) 13.02.07, 21:07 Marcin przystawia się do Goszy w sposób nad wyraz bezczelny. Ledwo się poznali, a ten już wyskakuje, że jest jej "przyjacielem" i zabiera się za całowanie..? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM 13.02- Wasze "refleksje" ;-) 13.02.07, 21:50 Bo to bezpośredni facet jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: MjM 13.02- Wasze "refleksje" ;-) 14.02.07, 07:30 I znowu ryczą!!! Ciągle ktoś ryczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MjM 13.02- Wasze "refleksje" ;-) 14.02.07, 09:21 i jeszcze dyrektor szkoly "alez nie ma sprawy wez sobie wolne" gdzie k..wa sa tacy szefowie? Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Re: MjM 13.02- Wasze "refleksje" ;-) 14.02.07, 09:54 kurka ale w szkole chyba nie można brać wolnego, co najwyzej L4. Wolne obligatoryjnie jest dla wszystkich w czasie ferii i wakacji, chyba się nie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: MjM 13.02- cytatatata 14.02.07, 09:55 powaliło mnie kilka: "to jest również twój dom i twoi goście powinni sie czuc jak u CIEBIE w domu!" "a pamiętasz jak byłyśmy w bidulu? Twoje też takie bedzie"(oddadzą do DD?) tu już zacząłem sie chichrać a tu parsknąłem śmiechem: "mogła byś przynieść orzeszki?" i ten tekst wchodzi do mojego języka ,na stałe! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: MjM 13.02- cytatatata 14.02.07, 12:19 aaa jeszcze przypomniało mi się.. gdzie szanowna koleżanka była na urlopie? nie dosłyszałem? wiem,że " ...nie jakieśtam tydzień lastmynyt w chorwacji..." gdzie? "lastmynyt w chorwacji" ech, marzeeeenie... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: MjM 13.02- cytatatata 14.02.07, 13:50 była 4-gwiazdkowo na Sycylii moze tez lastmynyt Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: MjM 13.02- cytatatata 14.02.07, 13:54 mi sie Gosza zaprcowan po łokcie spodobała a edi i IZa , widac, nei uczyli sie udzielania pierwszej pomocy, wstyd ! dzie ją podnoszom?, dzie ? dzie na kanape targajom ? nie wiedzom co zrobic ? a pono takie wykształcone som ... Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: MjM 13.02- Wasze "refleksje" ;-) 14.02.07, 20:22 Załamałem się. Hania błysnęła do kolezanki: "Mozesz zamieszakć u nas. Marek na pewno się zgodzi". Bedo - jak w "Konopielce" - w mituś spali :) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Wątek aborcyjny 14.02.07, 20:31 "Przepowiem" Wam, jak to się skończy: pójdą na zabieg, po kilku minutach Jolka wyjdzie z gabinetu zapłakana i powie "Hanuś, Hanuś, nie mogłam tego zrobić". Zamieszkają wszyscy razem w Grabinie, a Jolka wyjdzie za dajrektora. Wszystko będzie po bożemu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Wątek aborcyjny 15.02.07, 08:09 Jakiż ten serial jest prorodzinny, BożeszTymój! Handzia: |"Nie martw się, ja Ci pomogę, nie zostawię Cię, dasz sobie radę, znajdziesz pracę, pójdziesz na macierzyński, prawo Cię chroni, damy radę, pomożemy"- bla bla bla. Pier.dolenie, szanowni Państwo, Handzia- pani ze szkoly- powinna wiedzieć, że jeśli szef zechce, to wypieprzy Jolke na zbity pysk i Jolka nawet nie gęgnie. Poza tym- skoro ciązy nie widac, to ma przynajmniej dwa, trzy miesiące na znalezienie nowej pracy i nie musi nikomu o ciąży opowiadać, na czole napisane nie ma. I tak zupełnie na marginesie- dziwię się scenarzystom, ze nie wprowadzili wątku aborcji, żeby urealnić serial. Gdybym była na miejscu Jolki, usunęłabym ciążę, bo ma sytuację nie do pozazdroszczenia. Żadne zapewnienia przyjaciółek nie miałyby tutaj nic do rzeczy- urodzenie dziecka i wychowywanie go samotnie to nie jest bajka i taka życiowa Handzia z taką życiową Jolką do kompletu powinny to wiedzieć. Ale oczywiście to tylko serial, w którym Jolka obdarzona zostanie wielką miłościa dajrektora, któremu ani trochę nie przeszkadza, że ona jest w ciąży z innym, no po prostu sielanka, idylla i bajka. Wkurza mnie jak cholera ten brak realizmu. I jeszcze wykształcona Kinia pyta psa Kubę, czy Piotrek będzie miał kłopoty, jeśli Honorata- swoją drogą doskonale zagrana rola- zglosi go na policję. I czytam w skrótach, że mecenas wynajmie agencję detektywistyczną, by ustalić, kto mówi prawdę- Honorata czy Piotrek. Litości, błagam, to sprawa między nimi, nie widzę szefa, który aż tak angażowałby się w sprawy swoich pracowników, żeby agencję detektywistyczną wynajmować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Wątek aborcyjny 15.02.07, 09:16 > I czytam w skrótach, że mecenas wynajmie agencję detektywistyczną, by ustalić, > kto mówi prawdę- Honorata czy Piotrek. Litości, błagam, to sprawa między nimi, > nie widzę szefa, który aż tak angażowałby się w sprawy swoich pracowników, żeby > > agencję detektywistyczną wynajmować!!! przeczucie mam że panmecenas nie robi tego bezinteresownie być może po jakims procesie szukał zapomnienia w ramionach Honorki no i tak się zapomniał, że nastoletnią nimfetkę spłodził? ;-) a teraz poniekąd się poczuwa :> Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek aborcyjny 15.02.07, 10:12 prawdą jest co ta kobieta rzecze... Honorata dobra jest! wkurza mnie na maxa! znaczy sie - gra (?) bo jeśli w życiu jest taka sama to ..klękajcie narody! tylko ta scena pod drzwiami mi nie pasowała bo skoro taka energiczna... taka stanowcza... to czemu bezradnie chlipała i roniła łzę na wycieraczkę zamiast w mordę dać? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Wątek kwiatowy 15.02.07, 10:22 bardzo piękne i stylowe naklejeczki..bardzo... picują kuchnie na przyjazd Muchi? mmmmmmmmmrrrrrrrau.... ciekawe co im w prezencie przywiezie? piasek z pustyni? łuski od pocisków z napisem "love afganistan"? a może koran w ozdobnej oprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wątek kwiatowy 15.02.07, 10:26 afganskei dzieciątko do zaadoptowania ! tera taki trynd Odpowiedz Link Zgłoś