hedonista.oswiecony 16.02.07, 23:15 gorączka, ból stawów i mięśni, osłabienie i ten kaszel połączony z bolącym i suchym gardłem. Znacie jakieś fajne sposoby na ulgę? ukłony ed Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sereni Re: wirusowe zapalenie gardła 17.02.07, 12:02 Aspiryna, moze byc tez tabcin. Do tego septolete plus ( zlagodzi ból gardła) Duzo cytrynki i pod kołdre :) Popłucz woda z sola. Odpowiedz Link Zgłoś
izzzunia Re: wirusowe zapalenie gardła 17.02.07, 15:02 fajne sposoby? Okłady z młodych piersi ;) Dużo zdrówka życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: wirusowe zapalenie gardła 17.02.07, 19:51 tu trafiłaś w istotę rzeczy :) ukłony ed Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: wirusowe zapalenie gardła 17.02.07, 23:13 hedonista.oswiecony napisał: > tu trafiłaś w istotę rzeczy :) > ukłony > ed heh:P Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony gorączka ustąpiła na dobre 17.02.07, 23:35 teraz męczy jeszcze przesuszone gardło... Trochę mam za swoje, bom w poprzednią niedzielę na koncercie wypalił 5 papierosów, wrrrr, zły jestem na siebie okrutnie ukłony ed Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: gorączka ustąpiła na dobre 17.02.07, 23:41 O! Czyżby okłady pomogły ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: gorączka ustąpiła na dobre 17.02.07, 23:46 raczej trzy dni leków i spania non stop. Jak usnałem wczoraj ok północy tom się obudził i wstał na dobre dziś ok. 18:00, normalnie szok. Od prawie roku mieszkam w zasadzie sam i nie chciałem ukochanej narażać na wrednego wirusa. Okłady mam nadzieję niebawem :) ukłony ed Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: gorączka ustąpiła na dobre 18.02.07, 00:44 Takie spanie to wynik gorączki. P.S. Tobie to dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: gorączka ustąpiła na dobre 18.02.07, 00:46 dobrze mi bo dobrego szukam... i znajduję, taka karma ;d ukłony ed Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: gorączka ustąpiła na dobre 18.02.07, 00:49 Nie ten dobro znajduje, kto dobra szuka a ten, co w nie wierzy i je daje :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: gorączka ustąpiła na dobre 18.02.07, 00:57 się nie będę przerzucał argumentami, dobrze mi i tyle, jeszcze tylko gardło wydobrzeje i znów ruszę tańczyć i śpiewać :). Tylko fajek zero, koniec, szkoda gardła ukłony ed Odpowiedz Link Zgłoś