nutopia 21.02.07, 11:33 tutaj jak w kostnicy! nekro rozpal w kominku, zewsi chodz zrobimy grzańca ! inaczej to miejsce umrze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: o ludzie! 21.02.07, 12:18 Jak grzańca to ja chętnie. Z piwa czy z wina? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: o ludzie! 21.02.07, 13:03 zewsi napisał: > Jak grzańca to ja chętnie. > Z piwa czy z wina? a jaki chcesz ja tam wolę wódeczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: o ludzie! 21.02.07, 14:02 W swoim życiu wypiłem dużo piwnego, tak więc reflektowałbym na winny. Z pomarańczami, cukrem, miodem, cynamonem, imbirem, gałką muszkatołową i odrobiną czegoś mocniejszego. Grzeje jak diabli. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: o ludzie! 21.02.07, 14:05 zewsi napisał: > W swoim życiu wypiłem dużo piwnego, tak więc reflektowałbym na winny. Z > pomarańczami, cukrem, miodem, cynamonem, imbirem, gałką muszkatołową i odrobiną > > czegoś mocniejszego. > Grzeje jak diabli. :-) dla mnie to samo tylko nie podgrzewać i nie dodawać: pomarańczy, cukru, miodu, cynamonu, imbiru, gałki muszkatołowej Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: o ludzie! 21.02.07, 15:08 nutopia napisała: > tutaj jak w kostnicy! > nekro rozpal w kominku, zewsi chodz zrobimy grzańca ! inaczej to miejsce > umrze! a może tak poprosić Morfiego,żeby przebrał sie dla nas za drakkłin,cudny on ci przeca, śpiewać lubi i umie,co mu szkodzi?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: o ludzie! 21.02.07, 21:00 coś przez termofor czuję,że nic z tego... żadnego występku dziś tu nie będzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: o ludzie! 21.02.07, 21:46 makbrajd napisał: > zmarzł to od Ciebie wieje wieczną zmarzliną.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: o ludzie! 21.02.07, 21:59 lullu1 napisała: > makbrajd napisał: > > > zmarzł > > > to od Ciebie wieje wieczną zmarzliną.. > > coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: o ludzie! 21.02.07, 22:42 poszukam czapki coby chłód ze mnie nie uciekł Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: o ludzie! 21.02.07, 22:54 makbrajd napisał: > poszukam czapki coby chłód ze mnie nie uciekł > za pózno już uciekł rok temu Odpowiedz Link Zgłoś