Dodaj do ulubionych

azaheca...

08.04.07, 22:33
Sto lat,sto lat nichaj zyje nam...pewnie ni pije,bo samochodem sie rozbija:)))
Sto lat!
Obserwuj wątek
    • azaheca Re: azaheca... 08.04.07, 23:01
      dzięki,dzięki :))wielkie,ktoś jednak ma dyżur w Cenrum.Obżarłam się pyszotek u
      siostry,prezenty dali,kwiatki,życzonka-miło było jednym słowem.Ja tak mam,że
      lubię wygodnie tyłek wozić,poza Wawką mam rodzinę,więc transport publiczny dość
      niewygodny.A jutro,gdyby nie suka to nosa z domu bym nie wyściubiła,ta banda z
      kubłami wody!Miłych Świąt rzaba :)))))))))))))))
      • sirionna Re: azaheca... 09.04.07, 00:04
        STO LAT Aza! STO LAT!
        • juliana03 Re: azaheca... 09.04.07, 10:58
          i odemnie 100 lat!!!
          • bogna71 Re: azaheca... 09.04.07, 12:45
            Aza, Baranku:))) (zodiakalny, oczywiście! - ja też Baran, a na dodatek jeszcze
            Świnia, wg. horskopu chińskiego:)
            Żyj 100 lat w zdrowiu i szczęściu!:)))
            Wszystkiego NAJLEPSZEGO!
            • legwan4 Re: azaheca... 09.04.07, 13:03
              Azahecko-Baranku najlepszego co jest dla Ciebie,oby interes się kręcił bez
              końca.Najważniejszego- zdrowia i siły od gada-byka :D
    • fettinia Re: azaheca... 09.04.07, 16:26
      ojeje-znowu spozniona mylacym tytulem:D
      Stoooooo Laaaaaaat::)
      tiny.pl/dmtt
      • azaheca Re: azaheca... 09.04.07, 21:15
        Dziewczyny,z serca Wam wszystkim dzięki wielkie zasyłam :)aczkolwiek nie ma się
        z czego cieszyć,ten pieprzony kalendarz jest nieubłagany!Doła jak stąd do
        Taszkientu,z powodu wieku i nie tylko to ja miałam potężnego rok temu,teraz
        jakby lepiej;)
    • wojtek56 Azaheco! 09.04.07, 21:36
      Nie mogę się powstrzymać.
      Życzę Ci ekscytującej adrenalinki! Obyś się w niej pławiła w euforycznym
      uniesieniu co najmniej raz dziennie, ale nie rzadziej niż dwa razy na tydzień:-)
      No i tej wiary, energii i dobrego ducha, których oby nigdy Tobie nie zabrakło, a
      którymi tak hojnie obdarzasz wszystkich wokół. Niech Ci się zawsze dusza śmieje,
      Azaheco!
      • azaheca Re: Azaheco! 09.04.07, 21:41
        "euforyczne uniesienie"....:-)))ależ to brzmi! Pan poeta,pan poeta...
        • penelopa1 Re: Azaheco! 09.04.07, 23:03
          Ojoj widzę,że troszkę mnie tu nie było (ach te święta i związane z nimi zajęcie
          czasowe!) a tu widzę urodzinki następne się posypały. Więc spóźnione, ale ze
          szczerego serca życzonka wszystkiego najlepszego. Wojtek pięknie ci napisał,
          więc dołączam się do jego słów i życzę ci tego samego co on bo brzmi bardzo
          przyjemnie :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka