azaheca 20.02.08, 16:19 Moje drzewko odwiedzajcie kasztanowcom szansę dajcie sadźcie także własne drzewa aza do akcji forum zagrzewa azaheca.posadzdrzewo.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Akcja posadź drzewo 20.02.08, 16:49 Moje drzewko posadzone Twoje rowniez "odwiedzone" fettinia.posadzdrzewo.pl/ Odpowiedz Link
tomekchmiel Sadzimy drzewa 28.03.08, 18:34 "Posadź drzewo" jest już zasadzone. Użyj tego, by zasadzić nowe: blog.pomagaj.info/2008/03/28/jak-sadzic-drzewka-bez-wydawania-pieniedzy/ Odpowiedz Link
azaheca Re: Sadzimy drzewa 28.03.08, 23:38 tomekchmiel napisał: > "Posadź drzewo" jest już zasadzone. > Użyj tego, by zasadzić nowe: Zaraz tam wpadnę,zasadzę drzewka czy będzie potrzebna również konewka? pewnie jeszcze link skopiuję na innych forach rozpropaguję > blog.pomagaj.info/2008/03/28/jak-sadzic-drzewka-bez-wydawania-pieniedzy/ Odpowiedz Link
znavvca Re: Akcja posadź drzewo 20.02.08, 17:23 Posadziłem także dżewo Tuż pod Azą, ...nieco w lewo: znavvca.posadzdrzewo.pl/ Odpowiedz Link
karmazyn.na.smyczy portwel na dżewie 20.02.08, 17:44 znawca ortografii tu pisuje! był portwel... teraz dżewo... ja zwariuje! Odpowiedz Link
alice0553 Re: portwel na dżewie 20.02.08, 18:05 Krokodyl zmienił się w karmazyna i ortografii uczyć zaczyna bo nieomylny przecież w pisowni czy z drugiej strony brak już widowni? Odpowiedz Link
podkuta.koza Re: portwel na dżewie 20.02.08, 19:18 Ty! Ondulowana! Podejdź no do tego platana. Ty nie odróżniasz ryby od gada? Od dziecka tak mosz, że z cudzej fantazji ciułasz grosz? Odpowiedz Link
maggieczar Re: portwel na dżewie 20.02.08, 19:42 wychodzi na to, ondulowana Alice, że nic, tylko fartuch na spódnicę i przyjdzie zamiatać w deszczu ulice. Odpowiedz Link
kafiarnia Re: portwel na dżewie 20.02.08, 19:53 Lubisz ondulowana widownię? Wystarczy na ulicy zdjąć spódnicę lub spodnie. Odpowiedz Link
alice0553 Re: portwel na dżewie 20.02.08, 20:26 Znowu tu nalazło stonki trzeba zrobić z tym porządki bo robactwo się rozpleni i to forum w bazar zmieni. A co do mej ondulacji to na szczęście nie masz racji ta fryzura jest mi obca bowiem strzygę się na chłopca)) Odpowiedz Link
znavvca Re: portwel na dżewie 20.02.08, 18:07 Hehe! Chciałem połaskotać pajacyka taraz cieszy się, nóżkami fika )) Odpowiedz Link
azaheca Re: portwel na dżewie 20.02.08, 18:40 Posadź dębczaka,no nie bądź taki drzewek nie sadzą tylko buraki.. Odpowiedz Link
znavvca Hej pomyśleć... 20.02.08, 20:08 że ja w Polsce drzewka sadzę... Lubię internetu władzę Kiego dębczaka mam gdzie posadzić? Za kim i dokąd ja mam zu łazić? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Akcja posadź drzewo 20.02.08, 18:45 Drzew żech pora w życiu sadzioł Jako tako ze tym radzioł Wszysko dyć do dzisioj rośnie Szrajbna tako se radośnie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 20.02.08, 19:29 Nie chce drzewa sadzić Bronek z kartofliska zbierać stonek turkuć podjadek w lesie grasuje całe połacie wnet skonsumuje a Bronek nic,palcem nie kiwnie? to wygląda troszkę dziwnie)) Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 20.02.08, 21:18 Teraz na Alice przyszła pora wielogłowego psycho-potwora ona tym razem interesuje po naszym forum znowu grasuje zostań potworze w tej swojej dziurze długiego żywota ci tu nie wróżę nie będę dłużej dla ciebie miła i wszystkie klony równo kosiła! Odpowiedz Link
maggieczar Re: Akcja posadź drzewo 20.02.08, 22:05 Odczepcie się od krokodyla, siostry papużki, bo on nigdy w waszej brudnej wodzie nie zamoczy nawet nóżki. A jeśli nie macie o czym pisać, no, przecież to też dobry temat. Należy go tylko inteligentnie wykorzystać. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Akcja posadź drzewo 20.02.08, 22:35 Nasz Krokodyl przeuroczy pod postacią Maggie wkroczył bo u siebie z drugiej strony czuje się osamotniony ile można z sobą gadać dyrdymały opowiadać bo sam stworzył wszystkie nicki to niezdrowe dla psychiki. Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 20.02.08, 22:38 maggieczar napisała: > Odczepcie się od krokodyla, siostry papużki, > bo on nigdy w waszej brudnej wodzie nie zamoczy nawet nóżki. > Więc się wynieść proponuję wtedy wodę przefiltruję będzie czysta,krystaliczna przecież was czereda liczna strasznie pluje i paskudzi już u siebie wam się nudzi i pożywki tu szukacie nieczystości wylewacie tak więc więcej nie zapraszam dezynfekcję tu ogłaszam. Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 21.02.08, 01:01 Moje drzewko jest już spore teraz kasztanowce chore bezskutecznie wciąż ratuję kilka razy już pudłuję muszę jeszcze nabrać wprawy na dziś kończę te zabawy. Odpowiedz Link
madohora Re: Akcja posadź drzewo 21.02.08, 11:18 Ja w tym sadzie krótko byłam Więc dopiero dziś wsadziłam Małe jeszcze tak przy wiośnie Może z czasem coś podrośnie... madohora.posadzdrzewo.pl/ Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 21.02.08, 12:48 Twoje drzewko pnie się w górę bo przyniosłam mu miksturę troszkę wody i nawozu oby już nie było mrozu Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 27.02.08, 00:27 Drzewka wszystkie obskakuję do sypialni się kieruję wszystkie nadal są głaskane i sumiennie podlewane wielkie dęby z nich wyrosną zobaczymy efekt wiosną Odpowiedz Link
madohora Re: Akcja posadź drzewo 27.02.08, 11:54 Jedno drzewo, już dwa drzewa A Bronkowi "Wiśniowy Sad" śpiewa Dąb wszak silny od stuleci A na wiśnie szpak przyleci Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 27.02.08, 18:08 Nasz zagajnik pnie się w górę nawet ranki mniej ponure gdy przelecę się do lasku bo jest realny,choć na obrazku ciągle liczę liście nowe to zajęcie bardzo zdrowe takie lasu podlewanie i o młode drzewka dbanie Odpowiedz Link
madohora Re: Akcja posadź drzewo 29.02.08, 15:21 Dzisiaj znowu byłam w lesie Twoje drzewko w górę pnie się Ja o swoje też zadbałam No i oba je podlałam Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 29.02.08, 21:30 Odwiedzam cały znajomy las przeważnie rano na to mam czas gdy poranną piję kawę to z podlewaniem robię zabawę drzewko też Znavvcy zasilane jest codziennie odwiedzane także inne po kolei rosną wszakże w jednej alei Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 03.03.08, 23:29 Młodnik dopiero odwiedziłam do późna pracą się dziś trudziłam miło widzieć przyrost szybki już niedługo będą grzybki.. Odpowiedz Link
madohora Re: Akcja posadź drzewo 04.03.08, 16:43 Przyznaję, trochę ogródek zaniedbałam Na swoim FORUM ciągle siedziałam Bo przez kilka dni coś się rozwijało I bardzo w górę mi poleciało Na sercu teraz mi dziwnie lekko Dzisiaj odwiedzam, podlewam drzewko Odpowiedz Link
madohora Re: Akcja posadź drzewo 07.03.08, 18:15 Wykorzystam ten momencik Bo do drzewko wciąż mnie nęci Może jeszcze ktoś coś posadzi Będzie jeszcze większy sadzić Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 07.03.08, 20:28 Nasze drzewka są już spore wciąż odwiedzam Madohorę i także Znavvcę,Legwana,Pulpeta Czaszkę,Kiję i jeszcze faceta co pod dziwnym nickiem się skrywa coś nam sadzących już nie przybywa Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 15.03.08, 21:37 Dopiero teraz wpadłam do lasu wcześniej niestety,nie miałam czasu nic nie starszy w naszym dębniaku a więc powyję,tak z braku laku Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 17.03.08, 13:27 Dzisiaj pada,prawie ulewa więc podlane są już drzewa Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 21.03.08, 22:00 Dzisiaj późno w młodniku byłam ale drzewka odwiedziłam ciekawe,czy Znavvca również tam bywa uroki drzewka swego odkrywa ja je podlewam,jest całkiem spore i podejrzewam też Madohorę że jego dębem się zajmuje bo coraz wyższym drzewko znajduję Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 22.03.08, 00:13 Na zapas jeszcze drzewka podleję na jutro czekać,próżne nadzieje bowiem do późna znowu pracuję pieski kąpię i pucuję bo na Wielkanoc też myją nogi a mają cztery te powsinogi Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 23.03.08, 12:59 Chyba samotnie dziś w lasku byłam znajome drzewka są,bo liczyłam Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 25.03.08, 12:29 Samotnie ciągle chodzę do lasu na odwiedziny nikt nie ma czasu? Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 27.03.08, 20:39 Na naszych dębach śnieg już topnieje jest nieco cieplej,wiatr ciepły wieje drzewka same się podlały bo wilgoci dość dostały Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 28.03.08, 11:56 Wczoraj śnieg padał i zimno było a dziś lasku ciepło,miło Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 30.03.08, 13:51 Już podlane nasze drzewa z góry słonko je ogrzewa Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 31.03.08, 00:38 Po nocy odwiedzam drzewka nasze i przy okazji troszeczkę straszę.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 10.04.08, 12:28 Zaniedbałam trochę drzewka dziś w robocie znów konewka. Odpowiedz Link
mis.io Re: Akcja posadź drzewo 10.04.08, 20:48 Te drzewa com je onegdaj przed blokiem posadził tak się rozrosły że ktoś się z piłą do nich przysadził Wycieli wierzbę, białą brzozę i bez chociaż był mały bo lokatorom przeszkadzały za dużo cienia w domu dawały I prysł piękny widok podwórka pod oknem Już kory tych drzew przenigdy nie dotknę Zielony dywan co sie pod nimi rozścielał w proch się obrócił i piachem zbielał Odpowiedz Link
alice0553 Re: Akcja posadź drzewo 10.04.08, 21:15 A u mnie pod oknami rosną samosiejki trochę ciemno jest przez nie,lecz dają chłód wielki gdy słońce mocno grzeje są błogosławieństwem zaś jesienią przez liście są moim przekleństwem. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Prośba. 10.04.08, 21:42 Sadźcie drzewa ludzie dobrzy Niedźwiedź rankiem kiedy wstaje czochrać musi swój grzbiet bury A co mu tu pozostaje? Szuka biedny pięknej kory tak chropawej znakomicie. A tu trawa.krzaki ,żywopłoty!!!! Ciężkie jest niedźwiedziem bycie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Prośba. 12.04.08, 00:16 Dla misia rośnie wielka dębina inna się schroni jeszcze zwierzyna dlatego drzewka tak podlewamy o populację zwierzaków dbamy Odpowiedz Link
azaheca Re: Prośba. 13.04.08, 14:12 Nie ma jeszcze grzybków w lesie pusto,głusza,echo niesie... Odpowiedz Link
azaheca Zagajniczka wciąż pilnuję 14.04.08, 14:43 drzewka wszystkie pielęgnuję dzisiaj piękna jest pogoda przyda się więc drzewkom woda Odpowiedz Link
azaheca Re: Zagajniczka wciąż pilnuję 16.04.08, 12:06 Fettini drzewo ma gruby pień a bujne liście już dają cień Odpowiedz Link
madohora Re: Akcja posadź drzewo 16.04.08, 12:14 Ja się trochę zaniedbałam Za co w piersi się tu biję Ale drzewko już podlałam Myślę że od nadmiaru wody nie zgnije Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 19.04.08, 08:45 Wystarczy wybrać się na spacerek dziś trochę zimno,załóż sweterek Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 20.04.08, 13:02 Ze mnie kobitka obowiązkowa przechadzka w niedzielę jest taka zdrowa Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 22.04.08, 12:32 Nie pisałam chyba jeszcze że w tym lasku straszne kleszcze na ofiary swe czyhają boreliozą zarażają Odpowiedz Link
madohora Re: Akcja posadź drzewo 22.04.08, 14:05 Słyszałam o tej nowej odmianie Ponoć groźnej niesłychanie Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 23.04.08, 13:06 Specjalne lasso mam na kleszcze bo takiej plagi nie było jeszcze po kilka kleszczy z pieska wyjmuję zaraz do weta państwa kieruję. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Akcja posadź drzewo 23.04.08, 14:09 Ja swego kota zabezpieczyłam i na robactwo mu lek kupiłam powinien Maciuś się więc uchować nie będzie kleszczom chyba smakować. Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 24.04.08, 11:25 Drzewka w górę się wzbijają tak je wszyscy podlewają czasem deszczyk także pada wielki bór się zapowiada Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 26.04.08, 10:17 Znowu podlałam dziś wszystkie drzewka i już jest pusta moja konewka Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 27.04.08, 11:39 Kwiaty już podlane,odwiedzony młodnik inni też bywają,wydeptali chodnik Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 11.05.08, 01:14 Dwieście już razy drzewko podlane przez innych także jest odwiedzane zyskało piękny,prosty pień duże gałęzie już dają cień za odwiedziny wszystkim dziękuję sama codziennie się rewanżuję Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 17.05.08, 12:14 Drzewko Fettini wciąż odwiedzane przeze mnie dzisiaj także podlane 299 odwiedzin było drzewko konary swe powiększyło Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 21.05.08, 22:33 Na podlewanie nie ma pogody bo nasz zagajnik ma dosyć wody tylko z wizytą do drzewek wpadam czy ładnie rosną,dyskretnie badam Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 03.06.08, 10:59 Drzewka głośno pić!wołają czy je inni podlewają? wody beczka by się zdała bo konewka dziś za mała! Odpowiedz Link
azaheca Re: Akcja posadź drzewo 07.06.08, 23:10 Nasze drzewka w wielkiej biedzie zarośnięta ścieżka wiedzie tam gdzie twardy trakt ubity podlewajcie je kobity Odpowiedz Link