stephen_s 15.04.07, 19:31 Gaiko, pisałaś, że trenowałaś kung fu... Mogę zapytać o szczegóły? Gdzie, jaki to był styl itd.? Tak z ciekawości :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Do Gaiki - kung fu 16.04.07, 10:11 Właściwie to powinnam zakrzyknąć: EUREKA! Bo wpadłam na prawie genialny pomysł: Stef, zapisz się na kung fu, albo aikido. Sądzę, że to byłoby doskonałe posunięcie z Twojej strony. Myślę, że może są jeszcze jakieś Domy Kultury gdzie uczą za darmo....a może u Buddystów? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Do Gaiki - kung fu 16.04.07, 16:44 > Właściwie to powinnam zakrzyknąć: EUREKA! Bo wpadłam na prawie genialny pomysł: > Stef, zapisz się na kung fu, albo aikido. Sądzę, że to byłoby doskonałe > posunięcie z Twojej strony. No ja już ze trzy lata temu kombinowałem nad tym, ale nie miałem kasy... :\\\ > Myślę, że może są jeszcze jakieś Domy Kultury gdzie > uczą za darmo....a może u Buddystów? Pytanie, czy w miejscach, gdzie uczą za darmo, to jest to nauka na poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm w dzisiejszych czasach to nawet 16.04.07, 19:45 w ucho za darmo nie mozna dostać.... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: w dzisiejszych czasach to nawet 17.04.07, 10:24 w necie jest bardzo dużo propozycji nauki aikido, ale coś około stówy za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: w dzisiejszych czasach to nawet 17.04.07, 16:32 Ja nie chce na aikido :) Ja chcę skakać i kopać :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: w dzisiejszych czasach to nawet 17.04.07, 17:12 no to sobie skacz i kop... może są jakieś ośrodki kultury buddyjskiej w której można za darmo sobie pokopać? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: w dzisiejszych czasach to nawet 17.04.07, 18:11 > no to sobie skacz i kop... może są jakieś ośrodki kultury buddyjskiej w której > można za darmo sobie pokopać? Właśnie nie wydaje mi się... :\\ BTW. "Skakanie i kopy" = kung fu :) W aikido się raczej nie skacze, tam się obezwładnia przeciwnika subtelnymi ruchami :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm jeśli chodzi o kulturę buddyjską to 17.04.07, 19:48 sef może sobie za darmo posprzedawać książki "około wedyjskie". Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza No właśnie, na tym polega problem stephena... 17.04.07, 21:40 Za pieniądze mu za drogo, a za darmo za kiepsko... A czego byś oczekiwał? Czerwonych dywanów i fanfar na sam swój widok? Stara marudo, a raczej stary, upierliwy marudzie... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: No właśnie, na tym polega problem stephena... 17.04.07, 22:26 > Za pieniądze mu za drogo, a za darmo za kiepsko... No wymagający jestem :PP > A czego byś oczekiwał? Czerwonych dywanów i fanfar na sam swój widok? Stara > marudo, a raczej stary, upierliwy marudzie... Nie taki znowu stary :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No właśnie, na tym polega problem stephena... 17.04.07, 22:48 stephen_s napisał: > > Za pieniądze mu za drogo, a za darmo za kiepsko... > > No wymagający jestem :PP No to się wypchaj i zarób. Albo zmień ustrój. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No właśnie, na tym polega problem stephena... 17.04.07, 22:48 stephen_s napisał: > > Za pieniądze mu za drogo, a za darmo za kiepsko... > > No wymagający jestem :PP I w efekcie niczego nie będziesz umiał, tylko całe życie marudził i nic nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś