nutopia Re: P...lisz Forum Białystok? 17.04.07, 17:26 skoropis napisał: > Mnie to pedofilią zalatuje. jak dla mnie to stefan też za dużo pierdoli Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: P...lisz Forum Białystok? 17.04.07, 18:40 Oj, kurwa. Znowu Wy o sexie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: P...lisz Forum Białystok? 17.04.07, 22:22 stefan.bialystok napisał: > Oj, kurwa. Znowu Wy o sexie. wy kurwa? to jak wy towarzyszu Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Pierdolę Forum Białystok... 17.04.07, 17:34 umieściłem 3 osoby wśród wrogów i nie wiedzę ich postów: zielony, latarnik i drzazgarz. Szkoda, że fatso się nie loguje Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pierdolę Forum Białystok... 17.04.07, 18:36 stefan nie bądź głupi gdzie ci będzie tak dobrze jak tam,poza tym fb to chyba rodzaj męski,emocje sięgają u ciebie zenitu,wyluzuj bo ci żyłka penknie,jedź na ryby albo zapal blanta,no... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Pierdolę Forum Białystok... 17.04.07, 22:18 > poza tym fb to chyba rodzaj męski, Morfi muszę Cię rozczarować, to rodzaj nijaki: TO forum, podobnie, jak TO dziecko. A biorąc pod uwagę, że pisują tam dzieci, p...lenie, czy to forum, czy uczestników zalatuje pedofilią. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pierdolę Forum Białystok... 17.04.07, 22:27 no to dobrze więc,przestańmy już pier....lić i wypijmy,pssst...heineken ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Pierdolę Forum Białystok... 17.04.07, 22:31 Może być i henio. psssst :D Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdolę Forum Białystok... 17.04.07, 18:44 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Szkoda, że fatso się nie loguje Fatso wydaje mi się w porównaniu do Tkaca nieszkodliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Pierdolę Forum Białystok... 18.04.07, 16:21 A ja mam już 7 osób wśród wrogów. I żebyście wiedzieli jakie forum jest teraz spokojne i merytoryczne:) Pozostaje mi tylko kwestia skwerku o który walczę niczym lew:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdolę Forum Białystok... 18.04.07, 16:55 Nie mów, że mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Pierdolę Forum Białystok... 18.04.07, 17:57 Żeby zostać moim wrogiem nie wystarczy pisać tego, z czym sie nie zgadzam. Trzeba jeszcze spełniać inne kryteria. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Pierdolę Forum Białystok... 18.04.07, 20:30 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Żeby zostać moim wrogiem nie wystarczy pisać tego, z czym sie nie zgadzam. > Trzeba jeszcze spełniać inne kryteria. No to extra :D . Odpowiedz Link Zgłoś