Dodaj do ulubionych

Leziox odchodzi

IP: *.arcor-ip.net 28.11.01, 22:05
A guzik prawda i hetka z pętelką.Paru z was pewnie zabiło z radości
serduszko,co by deko spokojniej było tu i nie tak chamsko i słomy nie
wyłaziłoby tyle z moich butków wypełnionych niemytymi nóżkami.
PODPUCHA!!!!!!!Tylko ja już taki jestem,że ludziskom radość lubię
przynosić,więc powinniście być mi wdzięczni niektórzy za sekundę
przyjemności,którą was obdarzyłem.A odszedłem do lodówki po następnego browara
i znowu wróciłem.Howgh!No.
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: Leziox odchodzi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.11.01, 22:07
      móżdżek, też zabierasz, pa
    • mina.mina Re: Leziox odchodzi 28.11.01, 22:08
      te, jeronie, to chyba telepatia, bo jo wlasnie z lodowki wrocila tyz z piwkiem
      kolejnym. Podz sam na czata, pogodomy sie.
      • Gość: leziox Re: Leziox odchodzi IP: *.arcor-ip.net 28.11.01, 22:49
        Wąż jadowity w postaci Niuni radośnie zasyczał na wiadomość o moim odejściu do
        lodówki.Zasyczał ze smutkiem,jak wróciłem.
        • Gość: samanta1 Re: Leziox odchodzi IP: 213.76.59.* 28.11.01, 22:51
          Bylaby to niepowetowana strata dla forum stracic tak zdolnego poete!:)))))
          • Gość: niunia Re: Leziox odchodzi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.11.01, 22:53
            im poeta młodziej odejdzie, tym większa pociecha z niego dla licealiatów,
            • Gość: .karita Re: Leziox odchodzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 22:56
              w morde juz sie lesiozu zdenerwowalam
    • czort Re: Leziox odchodzi 28.11.01, 22:56
      Babeczki, czytalam ja ta poezje, miod na moje rozdarte serce, dusza sie raduje,
      zyc nie umierac!!!
      Przecudne strofy byli.
      • Gość: niunia Re: Leziox odchodzi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.11.01, 22:59
        ale zdechł lezio ukochany i teraz biedne licealne bedą sie musiały jego wierszy
        na pamięć uczyć,
    • men_ Re: Łysa Góra czy co ? 28.11.01, 22:57
      Tylko Leziox nie pasuje do tego zlotu :)))
      • czort Re: Łysa Góra czy co ? 28.11.01, 22:59
        Dostal propozycje nie do odrzucenia - to teraz wooooooooon!
        • men_ Re: Łysa Góra czy co ? 28.11.01, 23:02
          czort napisał(a):

> Dostal propozycje nie do odrzucenia - to teraz wooooooooon!

To teraz juz Komplecik :)))
          • czort Re: Łysa Góra czy co ? 28.11.01, 23:04
            Idz se chlopie do towarzyskiej propozycji, pisalam juz ci to, tam chetna do
            bajerowania, no do komplementow jest
      • Gość: leziox Re: Łysa Góra czy co ? IP: *.arcor-ip.net 28.11.01, 23:02
        No doooobra.Uprosiliście mnieeeeee.Zostajęęę.Cytując znanego skądinąd
        Michaela J:"I love you"-to ostatnie wykrzyczane piskliwym głosikiem.
        A inni dali się uprosić forumowym błaganiem o pozostanie?Chyba nie.No to teraz
        nie pozostaje nic innego,jak pseudo zmienić i dalej słodzić.Viva la Cracovia.
        • Gość: Olga leziox solista IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 06:16

> No doooobra.Uprosiliście mnieeeeee.Zostajęęę.

ach, niejednemu towarzyszyla tutaj szalona, iluzoryczna nadzieja i przesadny
          optymizm... ha ha ha...

> Cytując znanego skądinąd
          > Michaela J:"I love you"-to ostatnie wykrzyczane piskliwym głosikiem.

...ha, piekna cytata! czyzby to byla melorecytacja polaczona z tancami? od razu
          dokonalam wizualizacji, nie wspomne juz o forumowym chirurgu...

> No to teraz nie pozostaje nic innego,jak pseudo zmienić i dalej słodzić.

tutaj "apel-memorandum": drogi forumowiczu, nie rezygnuj z wlasnej tozsamosci,
          bo staniesz sie kolejnym przypadkiem klinicznym... eh, pamietaj... to takie
          banalne, wielu osiaga tutaj swoj punkt kulminacyjny i z miejsca nabiera
          gotowosci do stania sie kims nowym... (no fakt... czasami to przynosi ciekawe
          rezultaty)

leziox, wyluzuj! rozumiem, ze dla ciebie niektore watki to naiwny lament,
          ale... ale abys nie pozostal jawnie nieswiadomy powiem, ze: twoje wystapienie
          zakrawa na donkiszoterie - to bylo a propos cukru

no to okazalo sie, ze masz z monika jedna ceche wspolna: niesiesz misje! mysle,
          ze podstawowa roznica miedzy wami to taka, ze ty z pewnoscia nie ulegniesz
          zaangazowaniu w problem... wiadomo na czym polegal blad moniki, wiec ucz sie na
          bledach... powodzenia!

ps.: he he he, ty to jestes prawdziwy "homo naturalis"; gratuluje prawdziwosci
          • anka1 Re: ufff:)) 29.11.01, 07:53
            alez sie wystraszylam Leziu:) ale kamien spadl mi z serca jak poczytalam sobie reszte:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka