Gość: martuha IP: *.chello.pl 21.05.03, 07:21 czyzby naczelny pterodaktyl dzis zaspal? coz w jego zastepstwie prosze otworzyc oczka i wyjsc z lozek, ale juz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 07:46 Sama widzisz, co się tu wyprawia. Wrzeszczysz, szepczesz, nawołujesz - martwa cisza. Nie ma popytu na budzenie, a skoro tak, to trzeba ograniczyć podaż, takie sa twarde prawa rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.mech.pw.edu.pl 21.05.03, 10:14 Gość portalu: martuha napisał(a): > czyzby naczelny pterodaktyl dzis zaspal? coz w jego zastepstwie prosze > otworzyc oczka i wyjsc z lozek, ale juz! zamknij paszcze i przestan wrzeszczec, b Cei lubic przestane!!! Jakim prawem mnie z lozka wyciagasz swoim rozwarciem sczek i towarzyszacym temu wyciem??? Dzizas, ja chce spac... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 21.05.03, 17:40 Grooszek, kto rano wstaje temu pan bog daje ;)) poza tym lubie sie czasem wyzyc na forumie, szczegolnie gdy pms doskwiera ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:19 Gość portalu: martuha napisał(a): > Grooszek, kto rano wstaje temu pan bog daje ;)) pewnie dlatego wszystkie pedaly o 6 rano juz sa po drugiej kawie... > poza tym lubie sie czasem wyzyc na forumie, szczegolnie > gdy pms doskwiera ;)) Co to jest pms, jakis goopio neidomyslny jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:22 pms- przed-miesiączkowy-stres,:)) Martuha masz może zdjęcia z wizyty Tajgera? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:24 iwusia napisała: > pms- przed-miesiączkowy-stres,:)) > > Martuha masz może zdjęcia z wizyty Tajgera? eeeee.... ze co? Do tego dodac pomiesiaczkowe rozdraznienie, w-trakcie- miesiaczkowe napiecie i wychodzi, zescie wkurwione caly bozy miesiac... Ja si enie dam na takie bzdury nabrac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:26 synku w tym temacie akurat to raczej niewiele masz do powiedzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:27 iwusia napisała: > synku w tym temacie akurat to raczej niewiele masz do powiedzenia:)) dobra dobra, swoje wiem:)). wymowki szukacie, i tyle;-))). A jak to nie dzial, to mowicie, ze Was glowa boli, ha! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:28 hehehehehehehe :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:41 gdyby to było mozliwe synku oddałabym ci te strsy przedmiesiączkowe te rozdrażnienia przedmiesiączkowe te boleści miesiączkowe, te bóle głowy, oddam!!! ciekawe jak dalibyście sobie z tym rade:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:44 iwusia napisała: > gdyby to było mozliwe synku oddałabym ci te strsy przedmiesiączkowe te > rozdrażnienia przedmiesiączkowe te boleści miesiączkowe, te bóle głowy, > oddam!!! ciekawe jak dalibyście sobie z tym rade:))) pewnie znaszten zart: w srosku nocy maz budzi zone. Ona, zaspana: - cooo sie staaalo? - nic, kochanie. Masz prosze tutaj szklanke wody i cos przeciwbolowego:) - aleeee po coo? Przeciez nic mnie nie booooli... - HA! To cie wreszcie dopadlem!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 13:29 Iwus, mam fotki, mam. nawet p. Monike i meza mam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 13:33 Gość portalu: martuha napisał(a): > Iwus, mam fotki, mam. nawet p. Monike i meza mam ;)) sie nie chwal,tylko rozsylaj, wrednoto mala budzaca neiwinnych ludziow co rano;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 13:35 wredota mala nie ma skanera, jeno klisze moze pozyczyc ;)) chyba, ze Ty, kochanie, masz, to dam Ci zeskanowac! chcesz????????????????? a w ogole to pozdrawiam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 13:37 Gość portalu: martuha napisał(a): > wredota mala nie ma skanera, jeno klisze moze pozyczyc ;)) > chyba, ze Ty, kochanie, masz, to dam Ci zeskanowac! > chcesz????????????????? > a w ogole to pozdrawiam :)))))))) Tez pozdrawiam, choc z piorunami w oczach... za to "kochanie" teraz mi moje slonce najdrozsze leb bedzie chcialo ukrecic;))) Dac mi mozesz, choc skanera nie mam... ale czy do wszystkeigo jest potrzebny skaner?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 13:56 Gruszek, to "kochanie" bylo powiedziane z przekasem. nie mysl sobie, nie kazda kobitka na Ciebie leci :)))) a w Szakirowe pazurki i zabki nie chcialabym sie dostac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:05 Gość portalu: martuha napisał(a): > Gruszek, to "kochanie" bylo powiedziane z przekasem. nie mysl sobie, nie kazda > kobitka na Ciebie leci :)))) O buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! To dlaczego mi sie tak na kolana w samochdozie pchalas, cio?????? ;))))) > a w Szakirowe pazurki i zabki nie chcialabym sie dostac :))) ja bardzo chetnie, choc w innym celu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:07 mnie tu nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:09 saqqara napisała: > mnie tu nie ma:))) > ja cie prosze... Ty nie przenos real rozmow w wirtual forum;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:06 To spoko czekam na skany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 14:09 w samochodzie nie bylo Szaki, przypominam! moglam wykorzystac sytuacje, tylko myslalam, ze te moje podchody nie wyjda na swiatlo dzienne ;)) teraz dopiero mi sie dostanie, oooooooops! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:12 tak, tak K O C H A N I E.... tlumacz sie teraz:)))) Grooszek pitu pitu.... gdybym to robila to by nas od razu zbanowali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:16 saqqara napisała: > tak, tak K O C H A N I E.... tlumacz sie teraz:)))) > PO kiego oslego chuja? Tylko winni sie tlumacza ;PPPP > Grooszek > pitu pitu.... gdybym to robila to by nas od razu zbanowali:)) czym sie z drugiej strony to rozni od reality? Nawet w tym samym momencie posty umieszczamy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:12 Gość portalu: martuha napisał(a): > w samochodzie nie bylo Szaki, przypominam! moglam wykorzystac sytuacje, tylko > myslalam, ze te moje podchody nie wyjda na swiatlo dzienne ;)) > teraz dopiero mi sie dostanie, oooooooops! Dzienne jak dzienne... Na nocne swiatlo to wyjsc tez moglo;))). Pamietam,ze nie bylo - dzielnie, ze wszystkich sil sie przed Wami piecioma bronilem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 14:15 taaaaaaaaaak?????????? a wiec to byly raczki Mathi a nie Twoje????? kurna chata! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:17 Gość portalu: martuha napisał(a): > taaaaaaaaaak?????????? a wiec to byly raczki Mathi a nie Twoje????? kurna > chata! CICHO!!! O nieobecnych sie nie mowi... bo to plotki sa wtedy, a to nie wypada w towarzystwie;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 14:20 no toprrrrrrrra, ja tylko spekuluje. to zdementuj plotke i powiedz, ze to byly Twoje rece ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:22 Gość portalu: martuha napisał(a): > no toprrrrrrrra, ja tylko spekuluje. to zdementuj plotke i powiedz, ze to byly > Twoje rece ;)))) to zalezy, w ktorym momencie;))). Np.,jako prwadziwy dzentelemen, podalem Ci dlon, gdy wychodzilas z samochodu... i trzymalem Cie, abys nei spadla na zakretach...sic! Chyba przestane;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:22 czy coś mnie omineło? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:53 hehehe, a to nie czulas zadnych rak na swoim ciele? dziwne.... zaczynam zalowac ze mnie tam nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 19:29 faktycznie, Szaki, podano mi dlon przy wychodzeniu z samochodu (troszkie zawiana bylam) zebym nie fajtnela buzka w kaluze ;)), wiec pani zarzuty sa calkowicie bezpodstawne. ten pan przyszedl na impreze z Saqqara i z nia wyszedl ;)) Odpowiedz Link Zgłoś