Dodaj do ulubionych

POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola

IP: *.chello.pl 21.05.03, 07:21
czyzby naczelny pterodaktyl dzis zaspal? coz w jego zastepstwie prosze
otworzyc oczka i wyjsc z lozek, ale juz!
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 07:46
      Sama widzisz, co się tu wyprawia. Wrzeszczysz, szepczesz, nawołujesz - martwa
      cisza. Nie ma popytu na budzenie, a skoro tak, to trzeba ograniczyć podaż,
      takie sa twarde prawa rynku.
    • Gość: grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.mech.pw.edu.pl 21.05.03, 10:14
      Gość portalu: martuha napisał(a):

> czyzby naczelny pterodaktyl dzis zaspal? coz w jego zastepstwie prosze
      > otworzyc oczka i wyjsc z lozek, ale juz!

zamknij paszcze i przestan wrzeszczec, b Cei lubic przestane!!! Jakim prawem
      mnie z lozka wyciagasz swoim rozwarciem sczek i towarzyszacym temu wyciem???
      Dzizas, ja chce spac...
      :)))
      • Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 21.05.03, 17:40
        Grooszek, kto rano wstaje temu pan bog daje ;))
        poza tym lubie sie czasem wyzyc na forumie, szczegolnie
        gdy pms doskwiera ;))
        • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:19

> Grooszek, kto rano wstaje temu pan bog daje ;))

pewnie dlatego wszystkie pedaly o 6 rano juz sa po drugiej kawie...
          > poza tym lubie sie czasem wyzyc na forumie, szczegolnie
          > gdy pms doskwiera ;))

Co to jest pms, jakis goopio neidomyslny jestem...
          • iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:22
            pms- przed-miesiączkowy-stres,:))

Martuha masz może zdjęcia z wizyty Tajgera?
            • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:24
              iwusia napisała:

> pms- przed-miesiączkowy-stres,:))
              >
              > Martuha masz może zdjęcia z wizyty Tajgera?

eeeee.... ze co? Do tego dodac pomiesiaczkowe rozdraznienie, w-trakcie-
              miesiaczkowe napiecie i wychodzi, zescie wkurwione caly bozy miesiac... Ja si
              enie dam na takie bzdury nabrac:)))
              • iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:26
                synku w tym temacie akurat to raczej niewiele masz do powiedzenia:))
                • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:27
                  iwusia napisała:

> synku w tym temacie akurat to raczej niewiele masz do powiedzenia:))

dobra dobra, swoje wiem:)). wymowki szukacie, i tyle;-))). A jak to nie dzial,
                  to mowicie, ze Was glowa boli, ha! :))
                  • saqqara Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:28
                    hehehehehehehe
                    :)))))))))
                    • iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:41
                      gdyby to było mozliwe synku oddałabym ci te strsy przedmiesiączkowe te
                      rozdrażnienia przedmiesiączkowe te boleści miesiączkowe, te bóle głowy,
                      oddam!!! ciekawe jak dalibyście sobie z tym rade:)))
                      • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 11:44
                        iwusia napisała:

> gdyby to było mozliwe synku oddałabym ci te strsy przedmiesiączkowe te
                        > rozdrażnienia przedmiesiączkowe te boleści miesiączkowe, te bóle głowy,
                        > oddam!!! ciekawe jak dalibyście sobie z tym rade:)))

pewnie znaszten zart: w srosku nocy maz budzi zone. Ona, zaspana:
                        - cooo sie staaalo?
                        - nic, kochanie. Masz prosze tutaj szklanke wody i cos przeciwbolowego:)
                        - aleeee po coo? Przeciez nic mnie nie booooli...
                        - HA! To cie wreszcie dopadlem!!!!! :)))
                        • Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 13:29
                          Iwus, mam fotki, mam. nawet p. Monike i meza mam ;))
                          • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 13:33

> Iwus, mam fotki, mam. nawet p. Monike i meza mam ;))

sie nie chwal,tylko rozsylaj, wrednoto mala budzaca neiwinnych ludziow co
                            rano;)))
                            • Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 13:35
                              wredota mala nie ma skanera, jeno klisze moze pozyczyc ;))
                              chyba, ze Ty, kochanie, masz, to dam Ci zeskanowac!
                              chcesz?????????????????
                              a w ogole to pozdrawiam :))))))))
                              • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 13:37

> wredota mala nie ma skanera, jeno klisze moze pozyczyc ;))
                                > chyba, ze Ty, kochanie, masz, to dam Ci zeskanowac!
                                > chcesz?????????????????
                                > a w ogole to pozdrawiam :))))))))

Tez pozdrawiam, choc z piorunami w oczach... za to "kochanie" teraz mi moje
                                slonce najdrozsze leb bedzie chcialo ukrecic;)))

Dac mi mozesz, choc skanera nie mam... ale czy do wszystkeigo jest potrzebny
                                skaner?;)))
                                • Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 13:56
                                  Gruszek, to "kochanie" bylo powiedziane z przekasem. nie mysl sobie, nie kazda
                                  kobitka na Ciebie leci :))))
                                  a w Szakirowe pazurki i zabki nie chcialabym sie dostac :)))
                                  • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:05

> Gruszek, to "kochanie" bylo powiedziane z przekasem. nie mysl sobie, nie
                                    kazda
                                    > kobitka na Ciebie leci :))))

O buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! To dlaczego mi sie tak na kolana
                                    w samochdozie pchalas, cio?????? ;)))))

> a w Szakirowe pazurki i zabki nie chcialabym sie dostac :)))

ja bardzo chetnie, choc w innym celu:)))
                                    • saqqara Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:07
                                      mnie tu nie ma:)))
                                      • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:09
                                        saqqara napisała:

> mnie tu nie ma:)))
                                        >

ja cie prosze... Ty nie przenos real rozmow w wirtual forum;)))))
                                  • iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:06
                                    To spoko czekam na skany:))
                                    • Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 14:09
                                      w samochodzie nie bylo Szaki, przypominam! moglam wykorzystac sytuacje, tylko
                                      myslalam, ze te moje podchody nie wyjda na swiatlo dzienne ;))
                                      teraz dopiero mi sie dostanie, oooooooops!
                                      • saqqara Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:12
                                        tak, tak K O C H A N I E.... tlumacz sie teraz:))))

Grooszek
                                        pitu pitu.... gdybym to robila to by nas od razu zbanowali:))
                                        • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:16
                                          saqqara napisała:

> tak, tak K O C H A N I E.... tlumacz sie teraz:))))
                                          >

PO kiego oslego chuja? Tylko winni sie tlumacza ;PPPP
                                          >
                                          Grooszek
                                          > pitu pitu.... gdybym to robila to by nas od razu zbanowali:))

czym sie z drugiej strony to rozni od reality? Nawet w tym samym momencie posty
                                          umieszczamy:)))))))
                                      • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:12

> w samochodzie nie bylo Szaki, przypominam! moglam wykorzystac sytuacje, tylko
                                        > myslalam, ze te moje podchody nie wyjda na swiatlo dzienne ;))
                                        > teraz dopiero mi sie dostanie, oooooooops!

Dzienne jak dzienne... Na nocne swiatlo to wyjsc tez moglo;))).
                                        Pamietam,ze nie bylo - dzielnie, ze wszystkich sil sie przed Wami piecioma
                                        bronilem:)))
                                        • Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 14:15
                                          taaaaaaaaaak?????????? a wiec to byly raczki Mathi a nie Twoje????? kurna
                                          chata!
                                          • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:17

> taaaaaaaaaak?????????? a wiec to byly raczki Mathi a nie Twoje????? kurna
                                            > chata!

CICHO!!! O nieobecnych sie nie mowi... bo to plotki sa wtedy, a to nie wypada w
                                            towarzystwie;)))))))
                                            • Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 14:20
                                              no toprrrrrrrra, ja tylko spekuluje. to zdementuj plotke i powiedz, ze to byly
                                              Twoje rece ;))))
                                              • grooszek Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:22

> no toprrrrrrrra, ja tylko spekuluje. to zdementuj plotke i powiedz, ze to
                                                byly
                                                > Twoje rece ;))))

to zalezy, w ktorym momencie;))). Np.,jako prwadziwy dzentelemen, podalem Ci
                                                dlon, gdy wychodzilas z samochodu... i trzymalem Cie, abys nei spadla na
                                                zakretach...sic! Chyba przestane;)))
                                          • iwusia Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:22
                                            czy coś mnie omineło?
                                            • saqqara Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola 22.05.03, 14:53
                                              hehehe, a to nie czulas zadnych rak na swoim ciele? dziwne.... zaczynam zalowac
                                              ze mnie tam nie bylo:)
                                              • Gość: martuha Re: POBUDKA!!!!!!!!!!!!! nikt nie wola IP: *.chello.pl 22.05.03, 19:29
                                                faktycznie, Szaki, podano mi dlon przy wychodzeniu z samochodu (troszkie
                                                zawiana bylam) zebym nie fajtnela buzka w kaluze ;)), wiec pani zarzuty sa
                                                calkowicie bezpodstawne. ten pan przyszedl na impreze z Saqqara i z nia
                                                wyszedl ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka