szarywilk 21.05.03, 14:46 Kogo zabrać? Drzwi taksówki otwiera pijany koleś i pyta: - Panie, zmieści się tu tort i skrzynka wódki? - Ładuj pan. - Bueeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Taxi 21.05.03, 15:01 tia a na koniec opłatek miętowy poprosze...błeeeeee he he he he he smaczny wątek nie ma co!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taxi 21.05.03, 15:07 W sumie co jakiś czas tak się składa że wracamy do kulinariów, zaczęłismy od mięska w sosie własnym poprzez owoce (truskawki) a tera na deser polecielim, hehehehhe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Taxi 21.05.03, 15:15 no wiesz wokół żarcia wszystko się kręci, sam wiesz że przez żołądek itp itp:) chociaż nie wiem czy dzisiejszy temat ma coś z tym wspólnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taxi 21.05.03, 15:29 Tak, faceci to tylko o jednym myślą...o żarciu, hehehhehe buziak słodki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Taxi 21.05.03, 15:38 tak o tych szyneczkach schabikach i golonkach, i najlepiej jak są dobrze podlane piwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taxi 22.05.03, 07:52 Tak lekko duszone, czasem na ognisku pieczone:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Taxi 22.05.03, 09:35 do ogniska to najlepiej pasuje chłopak z gitarą:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taxi 22.05.03, 10:19 eeeee.... to chyba nie ja -ja to tylko na nerwach piknie gram:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Taxi 22.05.03, 10:22 jam nie nerwowy egzemplarz więc i zagram nie ma na czym, a moze zagrałbtyś na fujarce? to tyz pikne:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taxi 22.05.03, 10:23 hahahahahahaha ....aż taki sportowiec to ze mnie nie jest:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Taxi 22.05.03, 11:45 nie jest?!!! zawiodłes mnie.....;))) albo zgraj na dudach, dmuchasz w rurke miętosząc takie jakieś worki....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taxi 22.05.03, 11:51 zawiodłem...no wiesz żeber se nie wycinoł ja, a na dudach Tobie na pewno lepiej by poszło:)))))) ja to chyba na okarynie bym jedynie mógł albo na muszli morskiej jak na rogu zagrać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Taxi 22.05.03, 13:02 przy dobrych układach niezła orkiestra dęta mogłaby się stworzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taxi 22.05.03, 13:34 Tylko żeby rezonansu nie było zbytniego:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: Taxi 22.05.03, 08:38 > Pewien facet miał przyjaciela. Takiego dobrego, oddanego, od serca... od > > lat. Człowiek ten był sparaliżowany i większość życia spędził na wózku > nie > > licząc łóżka. No wiec pewnego dnia ten facet postanowił odwiedzić > swojego > > przyjaciela. Siedzieli sobie wieczorem, gadali o tym i owym, popijali > > czerwone wino, aż w pewnej chwili ten na wózku prosi kumpla: > > - Słuchaj czy byłbyś taki miły i skoczył na piętro do mojej sypialni i > > przyniósł mi cieple skarpety? Zimno mi się strasznie zrobiło. > > - Nie ma sprawy już lecę... - i pobiegł. > > Wchodzi na gore, otwiera drzwi do pokoju i... Oups! Pomyłka. W pokoju > > siedzą dwie nastoletnie córki jego przyjaciela. A ze były całkiem > ponętne > > wiec facet postanowił wykorzystać sytuacje. Mówi więc do nich: > > - Wasz Tato przysłał mnie tutaj żebym Was przeleciał. > > - Niemożliwe! - wykrzyknęły - Na pewno tak nie było! > > - Ależ oczywiście ze tak, a jak nie wierzycie to możemy to sprawdzić. > > Facet wychylił się z pokoju i krzyczy: > > - Obie? > > - Obie! Dzięki stary... > -- myk myk pyk pyk Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taxi 22.05.03, 10:17 hehehehehehehhehehehehehehe dobre i ładne hehehehehehe i takie rodzinne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Taxi 22.05.03, 11:52 Po tygodniu pobytu z żoną u bacy wczasowicz pyta : Baco a jak ja bym tak z waszą żoną to byli byśmy krewnymi a baca : Ni, byli byśmy kwita Odpowiedz Link Zgłoś